Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid

Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.

Skrevet av / 29.09.20 - 16:42
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid

Bang & Olufsen avduket i går et nytt samarbeid på et litt overraskende felt. Selskapet vil de neste tre årene jobbe med e-sportslaget Astralis.

Samarbeidet betyr ikke, at Counterstrike-atletene skal utstyres med BeoPlay H95-hodetelefoner. Det eneste synlige B&O-preget blir foreløpig på tøyet til Atralis sitt FIFA-lag.

Bang & Olufsen vil til gjengjeld sørge for at det er god lyd til rådighet, når spillerne skal slappe av mellom kampene.

På sikt har Bang & Olufsen likevel baktanker som går lengre enn bare trøyesponsorer og kjente ansikter til reklamebruk. I pressemeldingen fra B&O står det at Astralis-laget skal utnytte sin unike innsikt i gaming-industrien til å hjelpe B&O med å utvikle selskapets fremtidige produkter til gaming.

Gaming-nyheter våren 2021
Det første produktet i B&O’s gaming-portefølje blir et par hodetelefoner, som vil være «et elegant møte mellom luksuriøst design og gaming.» Hodetelefonene vil være tilgjengelige våren 2021.

«Vi er glade for å samarbeide med en av verdens ledende e-sportsorganisasjoner, når vi tar steget inn i gaming-industrien. Spillerne vi ønsker å nå har vokst opp med gaming og bruker det til å slappe av og ha det gøy, utfordre seg selv og gi mental stimulering. De har lidenskapen og midlene til å investere i gaming-hardware, men finner dessverre ut at bransjen henger etter når det kommer til verdsettelse av lyd, kvalitet og komfort,» sier Christoffer Poulsen, SVP for Product Management i B&O.

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Scroll to Top