TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Alt du trenger for tre år med print

Brothers nye printer til hjemmekontoret leveres med forbruksvarer til tre år. Du trenger kun å sette inn papir og kreativitet.

forfatter
Publisert 30.08.21 - 18:18

Blekkprintere er ikke dyre å skaffe seg, men selve blekket har en tendens til å være dyrt – og printeren er nesten alltid tomt for det.

Brother lanserer nå en serie profesjonelle printere som er designet for hjemmekontoret. Serien består av tre inkjetprintere med massevis av funksjoner og tilkoblingsmuligheter, slik at ansatte og eiere av mindre virksomheter alltid kan være tilkoblet.

En av printerne er en såkalt «All In Box-modell» – en pakkeløsning som hjelper brukerne å redusere printutgiftene. Denne pakkeløsningen inneholder store blekkpatroner, slik at man har alt man trenger for tre års forbruk (beregnet ut ifra et forbruk på 200 siden i måneden) i én samlet pakke.

Les også Print uten bekymringer Glem alt om å haste til butikken fordi printeren plutselig har gått tom for blekk. HP vil gjøre printing enkelt. Og blekkfakturaen mindre.

MFC-J4340DW har automatisk dobbeltsidet print med 1200 x 4800 dpi printoppløsning og en printhastighet på opptil 20 sider i minuttet. Printeren kan også kobles til smarttelefonen. Prisen ligger på rundt 2.500 kroner.

Hvis man trenger større papirkapasitet, så har MFC-J4540DW de samme funksjonene som MFC-J434DW, men med større kapasitet med to papirskuffer som tilsammen rommer 400 ark. Prisen for denne alt-i-én-inkjetprinteren er omkring 3.000 norske kroner.

MFC-J4540DWXL (artikkelbilde) er en «All In Box-modell» med de samme funksjonene som MFC-J4540DW. Men man får også nok blekk til tre år print, da den leveres med store blekkpatroner, som kan printe opptil 6000 sider i svart/hvitt og 5000 sider i farge. Prisen ligger på ca 4.000 kroner.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Heftigere mesh-nettverk finner du neppe Visst koster det mye penger. Men skal du ha det raskeste og beste mesh-nettverket, er Asus den nye kongen på tronen.
Bedre dekning og raskere nett - til lavere pris Nå får du raskere hastighet og bedre stabilitet. Og det til en overraskende god pris. Les vår test av to rimelige mesh-nettverk.
Berlin: Logitech satser på de kreative Logitech avduker en stor satsning på det kreative og lekende publikum. Vi er på Logi Play i Berlin.
Minecraft skal lokke unge til å gjenvinne elektronikk Elkjøp og Microsoft lanserer et samarbeid med spillet Minecraft i sentrum. Målet er å gi unge brukerne et insentiv til gjenvinning av gamle elektronikkprodukter.
Skarpeste ultrabærbare noensinne Dell XPS 13 Plus er den knivskarpeste designede ultrabooken vi har sett noensinne. Nesten for designet faktisk.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Følg Lyd & Bilde