Nyhet

Alt du trenger for tre år med print

Brothers nye printer til hjemmekontoret leveres med forbruksvarer til tre år. Du trenger kun å sette inn papir og kreativitet.

Skrevet av / 30.08.21 - 18:18
Alt du trenger for tre år med print

Blekkprintere er ikke dyre å skaffe seg, men selve blekket har en tendens til å være dyrt – og printeren er nesten alltid tomt for det.

Brother lanserer nå en serie profesjonelle printere som er designet for hjemmekontoret. Serien består av tre inkjetprintere med massevis av funksjoner og tilkoblingsmuligheter, slik at ansatte og eiere av mindre virksomheter alltid kan være tilkoblet.

En av printerne er en såkalt «All In Box-modell» – en pakkeløsning som hjelper brukerne å redusere printutgiftene. Denne pakkeløsningen inneholder store blekkpatroner, slik at man har alt man trenger for tre års forbruk (beregnet ut ifra et forbruk på 200 siden i måneden) i én samlet pakke.

Les også Print uten bekymringer Glem alt om å haste til butikken fordi printeren plutselig har gått tom for blekk. HP vil gjøre printing enkelt. Og blekkfakturaen mindre.

MFC-J4340DW har automatisk dobbeltsidet print med 1200 x 4800 dpi printoppløsning og en printhastighet på opptil 20 sider i minuttet. Printeren kan også kobles til smarttelefonen. Prisen ligger på rundt 2.500 kroner.

Hvis man trenger større papirkapasitet, så har MFC-J4540DW de samme funksjonene som MFC-J434DW, men med større kapasitet med to papirskuffer som tilsammen rommer 400 ark. Prisen for denne alt-i-én-inkjetprinteren er omkring 3.000 norske kroner.

MFC-J4540DWXL (artikkelbilde) er en «All In Box-modell» med de samme funksjonene som MFC-J4540DW. Men man får også nok blekk til tre år print, da den leveres med store blekkpatroner, som kan printe opptil 6000 sider i svart/hvitt og 5000 sider i farge. Prisen ligger på ca 4.000 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • LB+ Total i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 Mnd
    Kun 149,- mnd

    Du sparer 288 ,-

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Orbi 970: Det sykeste mesh-nettverket vi har hørt om

Avansert kjøler fra MSI gjør datamaskinen bedre

Thunderbolt 5 er helt fantastisk!

Oppkoblet interaktiv berøringsskjerm

Ha det bra, Cortana

Apple-1 selges på auksjon

Scroll to Top