Alienware med QD-OLED
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Alienware med QD-OLED

Alienware er først ute med en spillskjerm med Quantum Dot OLED-teknologi.

forfatter
Publisert 11.01.22 - 15:29

Fra å ha vært mystisk teknologi for bare noen dager siden, hvor oppfinneren Samsung overraskende ikke lanserte en skjerm, er Quantum Dot OLED (QD-OLED) nå blitt den hotteste nyheten på bildefronten i Las Vegas.

Alienware er Dells gaming-avdeling, og de er først ute med en gaming-skjerm med QD-OLED-panel.

Den nye Alienware 34 Curved QD-OLED Gaming Monitor er verdens første Quantom Dot OLED gaming-skjerm. Skjermen, som har fått CES Innovation-prisen, lover å ta spillopplevelsen til et nytt nivå. I hvert fall skal QD-OLED ha større lysstyke – samtidig som den bevarer det dype svartnivået som alminnelige OLED-skjermer er kjent for.

I tillegg til skjermen har Alienware selvfølgelig også en rekke gaming-laptoper med seg. Alienware X14 er den mest bærbare modellen – og med 14,5 mm tykkelse er den angivelig Dells hittil tynneste bærbare PC! Det er gjort mulig takket være et nytt hengsel og forbedret kjøling. Alienware X14 fås med Nvidia GeForce RTX 3060 grafikk.

Alienware X14. En gaming-PC på bare 14,5 mm i tykkelsen! (Foto: Dell)

Dell Techonologies lanseres også oppdateringer av modellene Alienware X15 R2 og Alienware x17 RS, som blant annet inkluderer nye Nvidia GeForce RTX 30-serie grafikkort og 12. generations Intel Core-prosessorer.

Alienware X15 R2. (Foto: Dell)

Alienware m17 R5 er den hittil kraftigste 17″ gaming-laptop med AMD-prosessor. Endelig er det også den mellomstore Alienware m15 R7, som er en 15″ modell. Maskinen kommer med enten AMD Ryzen eller 12. generasjonens Intel-prosessorer.

Alienware M17. (Foto: Dell)

Pris og tilgjengelighet
Felles for alle de nye modellene, er lansering i løpet av vinteren. Men også at prisene først offentliggjøres senere.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Billig USB-DAC fra Creative Sond Blaster X1 er en kompakt og rimelig USB-DAC til PC-en.
Her er Samsung Odyssey Ark Den buede 55-tommeren Odyssey Ark kan forhåndsbestilles i slutten av august - nå vet vi også prisen!
Fargesprakende musematte Få Tron-stil på skrivebordet med Razers gigantiske musematter med innebygd RGB-lys.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Kreative superkrefter Det er ikke spart på noe som helst i MSI Creator Z17. Det merkes på prisen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend