Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Acer lanserer Swift 3 og Swift 5 bærbare

Ultratynne laptops til rimelige priser.

Skrevet av / 04.09.20 - 10:09
Acer lanserer Swift 3 og Swift 5 bærbare

Etter Asus er nå også Acer klar med nye ultraslanke bærbare med Intels nyeste prosessor-teknologi. Både Acer Swift 3 og Swift 5 kommer også med 11. generasjons Intel Core-prosessor, likt som sistnevnte maskin er sertifisert etter Intels såkalte Evo-plattform. Det betyr at Swift 5 lever opp til en rekke strenge krav om konsekvent korte responstider, øyeblikkelig oppvåkning, lang batterilevetid og hurtigladning – alt sammen for å gjøre brukeropplevelsen så umiddelbar og mobil som overhodet mulig.

Acer Swift 3. (Foto: Acer)

Acer Swift 3

Den minste modellen i Swift-serien kommer i to forskjellige versjoner med henholdsvis Intel Core i5 og Core i7. Videre kommer Intel Iris X, Thunderbolt 4 samt Wi-Fi 6 med.

Som den nye Asus Zenbook S kommer også Acer Swift 3 med en skjerm i 3:2-format.

Med en størrelse på 13,5″ og en oppløsning på 2256 x 1504 piksler er den ene modellen (SF313-53) likevel en smule mindre enn konkurrenten. Denne maskinen veier 1,19 kg og måler bare 15,95 mm på det tynneste.

Acer Swift (SF314-59) kommer til gjengjeld med 14″ skjerm med Full HD-oppløsning. Den måler også bare 15,95 mm på det slankeste stedet, men veier med sine 1,2 kilo litt mer enn (SF313-53).

Begge versjonene kommer med opptil 16 GB LPDDR4X RAM samt SSD-lagring.

Acer Swift 5. (Foto: Acer)

Acer Swift 5

Som sagt er Swift sertifisert etter Intels Evo-plattform, som konkret betyr at maskinen er optimalisert til å være så mobil som overhodet mulig, uten at det går ut over ytelsen.

Swift 5 kommer med opptil 11. generasjons Intel Core i7-prosessor samt Intel Iris X grafikk. Skjermen er på 14″ med Full HD-oppløsning omgitt av en ultratynn ramme. Såkalt Antimicrobial Gorilla Glass fra Corning sørger for at den følsomme touch-skjermen ikke blir til en petriskål av bakterier og virus!

Les også Acers ultralette bærbare er både fortid og fremtid Acer Swift 5 ser ikke stor ut, og den føles lettere enn mange mobiler. Likevel er den ingen lettvekter!

Pris og tilgjengelighet

Acer Swift 3 kommer i butikkene i de nordiske landene i løpet av november. Prisen for den billigste modellen er 12.990 kroner.

Acer Swift 5 kommer også på markedet til november til en veiledende pris på 10.490 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Lyd & Bilde
Scroll to Top