Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Acer Chromebook Plus 514 for krevende brukere

Nye Intel-prosessorer og utvidet RAM og lagringsplass.

Skrevet av / 21.04.24 - 09:00
Acer Chromebook Plus 514 for krevende brukere

Chromebooks har fått et rykte for å være bygget på ganske svak og treg maskinvare. Den nye Acer Chromebook Plus Laptop 514 ser imidlertid ut til å ha innmaten til (den lettere enden av) PC-klassen.

Acer Chromebook Plus 514 er basert på en Intel Core i3-N305-prosessor og 8 GB LPDDR5 RAM for å dra nytte av Chromebook Plus-funksjonene, inkludert mer lagringsplass, AI-drevet fotoredigering og kreative apper.

Skjermen er på 14 tommer og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080) med 300 nit lysstyrke. Kabinettet oppfyller den militære standarden for robusthet, MIL-STD 810H. Batterilevetiden er oppgitt til 11 timer.

«Studenter, bedrifter, familier og enkeltpersoner trenger å være mer produktive, oppkoblede og handlekraftige enn noensinne, og de kan oppnå dette ved hjelp av Acer Chromebook Plus-enheter«, sier Peter Kaic, Product Unit Business Director hos Acer North-Europe.

Acer Chromebook Plus 514 lover lang batteritid og solid ytelse (Foto: Acer)

Denne nye serien vil bli solgt i konfigurasjoner med opptil 512 GB lagringsplass for å sikre at brukerne kan lagre viktige kreasjoner lokalt. Når Acer Chromebook Plus 514-brukerne ikke har tilgang til Internett, sørger filsynkroniseringen på Chromebook Plus for at Google Docs, Sheets og Slides alltid er tilgjengelige, enten de er online eller offline.

Les også Chromebooks på skolebenken Chromebook som studie-PC? Tre produsenter gir sine beste bidrag til Chromebooks som passer student-budsjettet.

Acer Chromebook Plus 514 veier bare 1,43 kg og er 20,5 mm tykk. Den har WiFi 6E, Bluetooth 5.2 og to USB 3.2 Gen 1 Type-C-porter.

For skoler og bedrifter

Den nye Acer Chromebook Plus 514 er tilgjengelig med Chrome Education Upgrade, som hjelper administratorer med å administrere enheter i stor skala. Den nye Chromebook Plus-serien er også tilgjengelig med Chrome Enterprise Upgrade, som på samme måte låser opp de innebygde forretningsfunksjonene i ChromeOS.

Priser og tilgjengelighet

Acer Chromebook Plus 514 (CB514-4H/T) vil være tilgjengelig fra juni. Den billigste konfigurasjonen koster 5.790 NOK.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Populært konferansekamera får en etterfølger

Ingen M4 for stasjonære Mac-er i år

Raske, intelligente PC-er kommer snart

Dell Inspiron: Fleksible bærbare datamaskiner for skrivebordet

Sugen på en raskere datamaskin?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriøse

Chromebooks med ekstra krefter

Innred hjemmet ditt med IKEA-AI

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Scroll to Top