Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Philips vil leke med Razer

De smarte Philips Hue-pærene er med på narrestreker. Samarbeidet gjør at du nå kan få stemningbelysning til spillene dine.

Skrevet av / 09.01.18 - 22:40
Philips vil leke med Razer

Philips og Razer har i dag annonsert et nytt samarbeid som skal gi deg enda mer innlevelse i spillene dine. Det dreier seg om stemningbelysning og lyseffekter som strekker seg langt utover dataskjermen. Det handler altså om at spillere kan synkronisere sine Philips Hue-lyskilder med Razer Chroma-aktiverte enheter, for eksempel bærbare maskiner, tastatur, mus og musematter. Spillutviklere vil kunne lage særegne lyseffekter som endres dynamisk i spillet. Det finnes allerede i flere spill, blant annet «Overwatch og «Quake Champions».

For å få elektronikken til å spille (unnskyld) sammen trenger du en Philips Hue V2 bridge og selvfølgelig et par intelligente Hue-pærer. På Razer-siden må du kun oppdatere spillprogrammet Razer Synapse.

«Razer Chroma er verdens største lys-økosystem for spillutstyr, og med Philips Hue forvandler vi spillopplevelsen i hjemmet,» sier Razers CEO, Min-Liang Tan.

Razer er første partner som går live med funksjonen, men Philips vil etterhvert lansere samarbeid med flere aktører.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top