data-srcset

Imponerende bærbare fra Dell

XPS 15 utklasser Macbook Pro og XPS 13 blir hybrid

Dell lanserte en rekke nye maskiner og fikk hele sju hederspriser på CES Innovation Awards. Blant annet for den ultratynne skjermen Dell 27 Ultrathin S2718D som også har USB-C. Samt iMac-konkurrenten XPS All-in-one som har 4k-skjerm. Dersom det ikke er nok, ble det også vist en Ultrasharp 32 Ultra HD 8K skjerm med hele 8K-oppløsning.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Dell)

 

Den største nyheten var trolig den oppgraderte XPS 15, som sies å være den minste 15,6-tommers laptopen på markedet. Men det interessante er hvor mye av den nyeste teknologien de har klart å presse inn. Den har selvfølgelig 7. generasjons Core i7 (Kaby Lake), et kraftig GeForce GTX 1050 grafikkort og kan ha opptil 32 GB minne. Skjermen kan være opptil 4K-oppløsning, batteriet har økt til 97 wattimer og den har generøst med porter. I motsetning til den nye Macbook Pro, kritisert for gammel teknologi, svakt batteri og få porter. Dessuten starter prisen på rimelige 1000 dollar.

(Foto: Tillverkare)
(Foto: Dell)

 

Interessant er også XPS 13 2-in-1, en hybridversjon vår gamle Ultrabook-favoritt. Her har man muligheten til å vri på skjermen og bruke den som et nettbrett. Til tross for endringen har den ikke blitt noe større, tvert i mot, ifølge Dell er den verdens minste 13-tommers hybrid. Dette er i stor grad takket være den ekstremt tynne rammen. Skjermen kan fås i opptil QHD+ oppløsning (3200 x 1800). På innsiden sitter nyeste 7. generasjons Core i5 eller i7-prosessorer og batteriet sies å vare i opptil 15 timer.

 

 

annonse

 

annonse
Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Les også