Search
Generic filters

Nå kommer Jaguar i-Pace som 2021 modell

Den elegante elbilen oppgraderes, men det er ett minus.

Alle biler oppdateres som regel midt i livssyklusen, og nå slipper Jaguar detaljene om neste års utgave av i-Pace. Som vi har fortalt før, kan den utstyres med trådløs lading, og i Oslo jobbes det med et prosjekt hvor i-Pace taxier skal utstyres med induksjonslading.

2021-modellen oppgraderes på flere punkter. Blant annet får den raskere 11 kW lader og mulighet for tilkobling til trefas strøm. Den får også Jaguar Land Rovers geniale 3D-kamera, som gir 360 graders sikt rundt bilen.

Nytt infotaimentsysten

Innvendig får den et nytt infotaiment-system med trådløs lading, oppdatering over nett og Apple CarPlay er standard. Pivi Pro kalles det, og foruten at det skal være raskere og mer funksjonelt, skal det også være bedre på navigering mellom ladestasjoner. For eksempel skal man få opp ladetilgjengelighet og pris.

Bilen er utstyrt med head-up-visning på frontruten, og føreren har en 12,3-tommers – konfigurerbar – skjerm foran seg.

Høyere pris

i-Pace kan fremdeles leveres med lydanlegg fra Meridian, som er et 3D surround-anlegg med Trifield-lyd som skal gi omsluttende lud i hele kupeen, fra 16 høyttalere og en subwoofer.

Rekkevidde og batterier er ikke endret på 2021-modellen, men det som virkelig er endret, er prisen.

Innstegsprisen for en 2021-modell øker med nesten 14 prosent til 747.900 kr, og Jaguar Land Rover følger således etter de andre bilimportørene som allerede har sett seg nødt til å sette opp prisene grunnet store valuteasvingninger. Audi satte opp prisen på e-tron for noen uker siden, de fleste importører har gjort det samme, og nå ser Jaguar Land Rover seg nødt til å gjøre det samme.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Men bare hvis du har en Samsung-mobil.
I første omgang blir det kun Android-brukerne som får gleden av å streame spill på farten.
SSD er nå standard i alle Apples iMacs.
En av årets største kinolanseringer fra Walt Disney, Mulan, slippes nå direkte på strømmetjenesten Disney+.
Samsung har nettopp lansert Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien er vi kjent med, men begge modellene byr på design og finesser som virker svært lovende.
I tillegg til Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lansert Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sist, men ikke minst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
En lekket YouTube-video ser ut til å avsløre nye opplysninger om Sonys støyreduserende hodetelefoner.
Logitech kutter ledningen på sitt gaming-headsett, som er utviklet i samarbeid med profesjonelle spillere.

Aktuelle tilbud

Annonse

Porsche Taycan med Burmester Sound System

Veil.pris 57800 ,- Taycan bryter lydmuren Sjekk beste pris
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.