TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Nå kommer Jaguar i-Pace som 2021 modell

Den elegante elbilen oppgraderes, men det er ett minus.

forfatter
Publisert 08.07.20 - 09:47

Alle biler oppdateres som regel midt i livssyklusen, og nå slipper Jaguar detaljene om neste års utgave av i-Pace. Som vi har fortalt før, kan den utstyres med trådløs lading, og i Oslo jobbes det med et prosjekt hvor i-Pace taxier skal utstyres med induksjonslading.

2021-modellen oppgraderes på flere punkter. Blant annet får den raskere 11 kW lader og mulighet for tilkobling til trefas strøm. Den får også Jaguar Land Rovers geniale 3D-kamera, som gir 360 graders sikt rundt bilen.

Nytt infotaimentsysten

Innvendig får den et nytt infotaiment-system med trådløs lading, oppdatering over nett og Apple CarPlay er standard. Pivi Pro kalles det, og foruten at det skal være raskere og mer funksjonelt, skal det også være bedre på navigering mellom ladestasjoner. For eksempel skal man få opp ladetilgjengelighet og pris.

Bilen er utstyrt med head-up-visning på frontruten, og føreren har en 12,3-tommers – konfigurerbar – skjerm foran seg.

Høyere pris

i-Pace kan fremdeles leveres med lydanlegg fra Meridian, som er et 3D surround-anlegg med Trifield-lyd som skal gi omsluttende lud i hele kupeen, fra 16 høyttalere og en subwoofer.

Rekkevidde og batterier er ikke endret på 2021-modellen, men det som virkelig er endret, er prisen.

Innstegsprisen for en 2021-modell øker med nesten 14 prosent til 747.900 kr, og Jaguar Land Rover følger således etter de andre bilimportørene som allerede har sett seg nødt til å sette opp prisene grunnet store valuteasvingninger. Audi satte opp prisen på e-tron for noen uker siden, de fleste importører har gjort det samme, og nå ser Jaguar Land Rover seg nødt til å gjøre det samme.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kommer på veien i 2024 Mercedes_Benz bekrefter at den elektriske Geländewagen kan ventes i slutten av 2024.
Se lanseringen av Polestar 3 her Følg med når vi viser Polestar 3 12. oktober.
Mer krefter og lengre rekkevidde Oppdaterer DS 3 Crossback og Peugeot e-208.
Xpeng G9: På vei til Norge Stor plass, god komfort, og "bygget som en konsertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-anlegg Massive krefter både under panseret og i kupeen.
Følg Lyd & Bilde