TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Hyundai Grandeur jubilerer i elektrisk form

Grandeur feirer 35 år i herlig restomod-utgave.

forfatter
Publisert 15.11.21 - 16:01

For de fleste av oss er Hyundaien fra 80-tallet, fullstendig ukjent. Men de som husker olympiske leker i Seoul, i 1988, gjenkjenner kanskje den kantede Hyundaien, som ble brukt til å skysse VIP-er rundt i byen.

Grandeur var Hyundais flaggskip på 80-tallet, og bilen som var basert på en Mitsubishi Debonair, og den gjeveste utgaven ble levert med en 3-liters V6-er, og mye plysj på innsiden.

Les også Ioniq 5: Vi smiler fra øre til øre Ioniq 5 er en bil mange har ventet på. Og bilen skuffer ikke.
Hyundai IONIQ5 Angle

Denne utgaven er nesten en blåkopi av originale, men her er V6-eren byttet ut med en elektrisk drivlinje.

Det er ikke det eneste som er nytt. Restomod-utgaven har den samme typen Parametric Pixel-lykter som Ioniq 5 har, og et kraftig oppgradert interiør og burgunderfarget fløyel, kobberfargede detaljer,  nappaskinn, og en stor pekeskjerm i midtkonsollen.

Lydanlegget med radio og kassettspiller, er erstattet med et anlegg bygger av den Sør-Koreanske lyddesigneren Guk-il Yu, som har installert 18 høyttalere og to subwoofere. Kabinen er behandlet på samme måte som man tuner akustikken i en konsertsal. og får man lyst til å spille selv, kan man spille på tangentene i piano-appen. 

Photo 8 Photo 7 Grandeur inside Photo 2 Photo 3 Photo 4 Photo 6
<
>
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Bluetooth sikrer dekkene Det finnes en app for det: Pass på dekktrykket på sykkelen digitalt.
Great Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det bli en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
NIO: Ny stasjon for batteribytte Vestby blir stedet for NIOs andre batteribyttestasjon. Flere kommer.
Teslas villdyr kan endelig bestilles De heldigste får sin Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nyttår.
– Derfor kjøpte jeg Tesla Ikke nødvendigvis den beste bilen. Men den er det jeg trenger.
Sjekk de siste bildene - og video - av Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls-en kommer i 2023. Kjørekomforten skal være som et magisk teppe!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend