Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Apple lanserer nye MacBook Air-modeller med M3-brikke

Støtter nå opptil to eksterne skjermer og har opptil dobbelt så høy Wi-Fi-hastighet sammenlignet med forrige generasjon.

Skrevet av / 04.03.24 - 19:06
Apple lanserer nye MacBook Air-modeller med M3-brikke

Apple lanserte den nye M3-generasjonen av systembrikker – M3, M3 Pro og M3 Max – høsten 2023, og samtidig fikk vi også nye Macbook Pro-modeller og en ny iMac. Nå er turen kommet til MacBook Air, som Apple fra og med i dag har oppgradert med M3-brikken, den minste av de nye Apple-prosessorene.

Les også Mac in Black Den mest imponerende laptop-en vi har sett, med den mest utrolige prisen.

Apple M3 er en 3 nm-krets med strømbesparende prosessorkjerner som er 30 prosent raskere enn M2-brikken. I tillegg leverer M3 65 prosent raskere grafikk takket være oppgraderte grafikkretser med bedre minnehåndtering, samt maskinvareakselerert raytracing, mesh shading og maskinvareakselerering av AV1-videodekoding.

MacBook Air
(Foto: Apple)

Det kommer to MacBook Air-modeller med M3, med 13″ og 15″ skjerm. Begge modellene har et Unibody-kabinett i aluminium og er tilgjengelige i fire farger, inkludert den nye helt mørke Midnight-fargen, som er belagt med en anodisert forsegling som reduserer fingeravtrykk, skriver Apple i en pressemelding.

Begge modellene har Apples Liquid Retina-skjerm med en lysstyrke på opptil 500 nit. Takket være den nye prosessoren kan MacBook Air dessuten støtte to tilkoblede eksterne skjermer samtidig.

Apple MacBook Air
De nye MacBook Air-modellene med M3-brikke støtter to eksterne skjermer samtidig. (Foto: Apple)

I tillegg kommer den nye MacBook Air med Wi-Fi 6E, 1080p webkamera, MagSafe-lading, to Thunderbolt-porter og en 3,5 mm hodetelefonkontakt.

Pris og tilgjengelighet

De nye MacBook Air-modellene kan bestilles fra i dag. Leveransene begynner 8. mars.

Les også Glimrende allround Mac Apple oppgraderer endelig iMac-ene med en ny prosessor, men det er ikke sikkert innstegsmodellen er for deg.

13-tommers MacBook Air er tilgjengelig fra kr 15 490 kr, mens 15-tommers MacBook Air koster fra kr 18 490,00 kr.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mange skjermfunksjoner til en rimelig pris

Logitech-sett bygger bro mellom jobb og privatliv

KI gjør sitt inntog i ThinkPad

Bærbare Dell-maskiner med AI

HPs laptoper har blitt smartere

Apple oppgraderer Macbook Air

Ny AI utfordrer GPT-4

Gjennomsiktig PC-skjerm med AI

"There's a new AI in town"

Arbeidsro på kontoret

Verdens første desktop-PC funnet i gammelt hus

Økt retur for Vision Pro

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top