Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Atle Kildahl Torp
Atle Kildahl Torp

Siste artikler av Atle

Hjemmekino
Dato: 15.03.14
Æres den som æres bør! Kinoen vi besøker denne gangen er en helt spesiell kino. Det er sannsynligvis det lekreste kinorommet som er bygget i en privat bolig her til lands, i alle fall meg bekjent. Utformingen, interiøret, fargene og lyset er unikt satt sammen til en fest av inntrykk, og bildene yter ikke rommet rettferdighet. Likevel er det nok til å få enhver til å sikle. Vær så god!
Hjemmekino
Dato: 02.10.13
Drømmekino I denne Hjemme Hos-reportasjen reiser vi til Østfold for å møte en familie som vet å sette pris på det gode liv. Kinosjefen selv, Magnus, er en svensk freelance røntgenlege, som for mange år siden møtte en vakker norsk jente og bosatte seg permanent på denne siden av grensen. Og heldigvis for oss i Lyd & Bilde valgte han å bygge seg en hjemmekino så flott, at den med klar margin passerte nåløyet hos undertegnede.
Hjemmekino
Dato: 19.05.13
Klassisk kino med engelsk snitt Kinoen i dette nummeret er på en måte på festet grunn. Det vil si at huseier og kinosjef er to forskjellige individer, men dog beslektet i et rett opp- og nedadgående slektsledd – altså far og sønn. Lars har nemlig bygget kino i kjelleren hos mamma og pappa.
Hjemmekino
Dato: 14.12.12
Bygg din egen kino Denne månedens Hjemme Hos-reportasje blir annerledes. Den finner nemlig sted hjemme hos meg. Og nettopp derfor blir ikke dette en tradisjonell besøksrapport, men snarere en byggebeskrivelse. Drømmer du også om en egen kino og har et rom til overs, så gjør som meg – bygg din egen kino!
Hjemmekino
Dato: 15.08.12
I Per Christians hule I skrivende stund finnes det hele 2212 hjemmekinoer presentert på nettstedet avforum.no. Her kan brukerne selv rangere de kinoene de liker best, og hvis man sorterer ut alle disse kinoene etter poengsum så kommer Per Christians kino, ”The Wonderland Cinema”, på tredjeplass. For en førstereisgutt er det en stor bragd!
Hjemmekino
Dato: 23.05.12
Vi besøker Norges første 4K-hjemmekino Som overskriften sier, Lyd & Bilde har denne gangen besøkt Norges første 4K-hjemmekino. Det er ikke første reportasjen jeg lager hjemme hos Andreas, men det er garantert denne gangen jeg kommer til å huske best! For det gjør noe med deg som menneske å få en sjøhest svømmende rett i fleisen!
Hjemmekino
Dato: 23.03.12
Hjemmekino interiør med høyt nivå Bjørn Erik – mannen som for svært lang tid fremover har satt standarden for hvordan hjemmekino-galskap kan defineres.
Scroll to Top