Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Fords første elbil ligner har tatt navnet til den mest ikoniske bilmodellen, nemlig Mustang. Selv om denne SUV-en ikke minner noe særlig på en Mustang. Ikke bare fordi dette altså er en SUV, men også fordi den helt mangler brølet fra V8-motoren.

Mustang Mach-E er tilgjengelig med bak- og firehjulstrekk, med standard eller lang rekkevidde.

Men viktigst av alt: bilen er tilgjengelig med lydsystem fra Bang & Olufsen! Blant annet får du en lydplanke som strekker seg langs hele dashbordet, som skjuler hele 10 høyttalerelementer. Høyttalergrillen er i stoff, inspirert av Kvadrat-tekstilen som omslutter flere av B&Os høyttalere.

Lydsystemet har 560 watts forsterkereffekt, og høyttalerne skal være av den lettdrevne typen.

For å få premiumanlegget må du velge Teknologipakken, som koster 22.000 kroner ekstra. Da får du i tillegg handsfree bakluke, trafikkskiltgjenkjenning, intelligent parkeringsassistent, samt 360-kamera rundt hele bilen.

Annonse

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

forfatter

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.