Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Den helelektriske versjonen av kompakt-SUV-en XC40 støtter hurtiglading inntil 150 kW DC og lader inntil 11 kW på hjemmeladeren. Den har filholderassitent som standard, og et såkalt High Performance lydsystem.

Du trenger imidlertid ingen ekstra utstyrspakker for å velge å oppgradere til Harman Kardon hi-fi-system, og med en tilleggspris på bare 7.120 skal du være særdeles lite opptatt av musikk eller lyd for å ikke huke av for dette.

Du kan velge ulike utstyrspakker, som elektrisk stolpakke, lastpakke og lyspakke med LED-belysning. Ekstra kul blir bilen med Intellisafepakken, som gir kjøreassistent med adaptiv cruisekontroll og styrestøtte som hjelper deg å holde bilen midt i filen. Blindsoneassistent er også noe man fort aldri vil være foruten igjen. Ingen av disse pakkene koster noe penger å snakke om.

Litt dyrere er Loungepakken til 17.520 kroner, som gir elektrisk styrt panoramatak, 360 graders parkeringskamera og som da inkluderer lydanlegget fra Harman Kardon. Med andre ord, bare kryss av for dette og når du først er i gang.

Hengerfeste er mulig, det koster 12.639 kroner.

Utover dette loves vi en akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder, en rekkevidde på over 400 kilometer, og 80 prosent lading av på 40 minutter.

Volvo XC40 Recharge får Android Automotive styringssystem integrert. Foto: Volvo

Scroll to Top