TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022

forfatter
Publisert 29.05.20 - 06:06

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Den helelektriske versjonen av kompakt-SUV-en XC40 støtter hurtiglading inntil 150 kW DC og lader inntil 11 kW på hjemmeladeren. Den har filholderassitent som standard, og et såkalt High Performance lydsystem.

Du trenger imidlertid ingen ekstra utstyrspakker for å velge å oppgradere til Harman Kardon hi-fi-system, og med en tilleggspris på bare 7.120 skal du være særdeles lite opptatt av musikk eller lyd for å ikke huke av for dette.

Du kan velge ulike utstyrspakker, som elektrisk stolpakke, lastpakke og lyspakke med LED-belysning. Ekstra kul blir bilen med Intellisafepakken, som gir kjøreassistent med adaptiv cruisekontroll og styrestøtte som hjelper deg å holde bilen midt i filen. Blindsoneassistent er også noe man fort aldri vil være foruten igjen. Ingen av disse pakkene koster noe penger å snakke om.

Litt dyrere er Loungepakken til 17.520 kroner, som gir elektrisk styrt panoramatak, 360 graders parkeringskamera og som da inkluderer lydanlegget fra Harman Kardon. Med andre ord, bare kryss av for dette og når du først er i gang.

Hengerfeste er mulig, det koster 12.639 kroner.

Utover dette loves vi en akselerasjon fra 0-100 km/t på 4,9 sekunder, en rekkevidde på over 400 kilometer, og 80 prosent lading av på 40 minutter.

Volvo XC40 Recharge får Android Automotive styringssystem integrert. Foto: Volvo

Også i denne testen:

Volkswagen ID.4

Tesla Model Y

Tesla Model S

Tesla Model X

Porsche Taycan

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Mazda MX-30

Polestar 2

Ford Mustang Mach-E

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

DS 3 Crossback E-Tense

Volkswagen ID.3

Renault Zoe

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Lexus UX 300e

Kia e-Soul

Kia e-Niro

Tesla Model 3

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Opel Ampera-E

Annonse
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Følg Lyd & Bilde