Peugeot e-208

Peugeot e-208

Peugeot e-208 er perfekt for deg som kjører mye i byen og trenger litt mer benplass enn i de typiske småbilene. Også i baksetet, selv om det har plass til to og ikke tre voksne.

Standardpakken har bra med utstyr, blant annet automatisk nødbrems med radar og kamera, intelligent bremseassistent og skiltgjenkjenning. Du får også beskjed om å ta deg kaffepause, hvis du blir for lite aktiv bak rattet.

Lydanlegget er fra Arkamys, med seks høyttalere og en 7-tommers kapasitiv pekeskjerm. Apple CarPlay og Android Auto er standard. Noe anlegg med enda bedre lyd tilbys ikke, så det spørs om ikke lydfanatikere bør sette Peugeot e-208 et godt stykke nede på ønskelisten.

Utstyrspakken Allure, som er steget opp, gir i tillegg et 10-tommers tredimensjonalt, hologramaktig instrumentpanel, pluss litt mer. Med GT Line får du i tillegg økt berøringsskjermn til 10 tommer, navigasjon med Peugeot Connected Services, og TomTom kartverk med gratis oppdatering i løpet av bilens levetid. 180 graders ryggekamera får du plutselig, ataptiv cruisekontroll, aktiv filholder (selvkjøringsnivå 2). Til slutt har vi GT til 322.900 kroner, som er mest for utseende og komfort, men som også har aktiv blindsonevarsling.

Men, altså, samme lyd som i grunnversjonen Active. Rekkevidde på alle versjoner er 340 km (WLTP), og bilen kan lade med inntil 11 kW normallading og 100 kW hurtiglading (CCS).

Scroll to Top