Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Årets Julegavetips 2018 – 24 Harde julepakker

De kuleste julegavene er de som går på strøm, og harde pakker er nemlig noe alle liker. Her er 24 av de kuleste julegavene i år.

Skrevet av / 28.11.18 - 11:57
Årets Julegavetips 2018 – 24 Harde julepakker

24 harde julepakker

Den perfekte julegaven er elektrisk. Her er Lyd & Bilde redaksjonens julegavetips for 2018!

1: Systemkamera: Canon EOS M50

Perfekt for nybegynneren

Canon-kameraet er så enkelt at alle får fine bilder.

Det lille systemkameraet leverer sylskarpe bilder og glassklar 4K-video. Det er også så enkelt å bruke at du kan pensjonere den gamle speilrefleksen. Canon-kvalitet tvers igjennom, og det vises på bildene. Den perfekte julegaven for den ivrige fotografen.

Pris: 6.800 kr / canon.no

2: Platespiller: Yamaha Vinyl 500

Trådløs grammofon

Det beste av begge verdener.

Med både Bluetooth, Wifi og Airplay innebygget, er dette platespilleren for moderne hjem. Du trenger bare et par trådløse høyttalere, så kan du spille fra Spotify eller vinyl, og strømme musikken til alle rom i huset. Hvis du har flere høyttalere koblet sammen trådløst. En julegave som overrasker alle.

Pris: 5.990 kr / yamaha,com/no

3: Mobildeksel: Mujjo Leather Wallet

Luksus for mobilen

Skjem bort mottakeren med mykt lær.

De tynne mobildekslene fra nederlandske Mujjo, har lenge hørt til favorittene våre. Mykt skinn, med plass til førerkort, bankkort eller ID, gjør Mujjo-dekslene både behagelige og praktiske. De finnes til de fleste mobiler, og i flere farger. Rimelig luksus til mobilen altså.

Pris: 41 Euro / mujjo.com

4: Mobiltelefon: Punkt MP 02

Call me

Verdens nest enkleste mobiltelefon.

Den lille telefonen holder sosiale meldinger på en armlengdes avstand. Med Punkt MP02 kan du kun ringe, sende meldinger og dele 4G-nettet med laptopen for trådløs tilkobling til verden. Den kan også minne deg på avtaler, vekke deg og gir deg opptil 12 dagers batteritid. Enkelt og greit.

Pris: 3.290 kr / neby.no

5: Sosial bilderamme: Denver Frameo PFF-1010

Del bilder direkte med dine nærmeste

Ikke alle bilder skal deles med hele verden. Da er en sosial bilderamme tingen.

Denver Frameo er en digital fotoramme med IPS-skjerm, hvor du kontrollerer hvilke bilder og hvilken tekst som vises, ved å sende bilder til rammen fra mobilen med Frameo-appen. Perfekt for deg som ønsker foto-oppdateringer fra dine nærmeste på en mer fysisk måte, uten å måtte logge deg inn på sosiale medier.

Pris: 1.199 kr / denver-electronics.com

6: LED-lampe/Bluetooth-høyttaler: Kooduu Synergy

Denne lampen er både en høyttaler og drikkeholder

En høyttaler som lyser, eller en lampe med lyd? Uansett holder den drikken din kald.

Kooduu Synergy er slettes ikke som andre Bluetooth-høyttalere. Vi mener lamper. Vi mener vinkjølere. Et råkult kinderegg, med både bærehank og oppladbart batteri med opptil fem timers spilletid eller 12 timers belysning. Oppi kan du ha både isbiter og en flaske musserende med eller uten alkohol. Om den låter bra? Aner ikke, men hvem bryr seg? Kommer i tre ulike størrelser.

Pris: 1.890 kr / kooduu.com

7: Støydempende hodetelefoner: Sony WH-1000XM3

De beste støydempende

Flytt deg, Bose. Sony WH-1000XM3 er verdens beste støydempende hodetelefoner.

Komforten er superb, og støydempingen er stille som graven, med en frekvenslinearitet som vi ikke har hørt maken til. Lyden er enda bedre enn tidligere, med bedre dynamikk og basskontroll. Legg til ekstremt rask lading (5 timer på 10 minutter), og Sony WH-1000XM3 er de beste støyreduserende hodetelefonene akkurat nå.

Pris: 3.690 kr / sony.no

8: Actionkamera: GoPro Hero7 Black

Bedre stabilisering fra actionkongen

GoPro forbedrer sin forgjenger, og Hero7 Black har forbedret bildestabilisering.

GoPro Hero6 Black var et flott kamera da det kom i fjor, med 4K-oppløsning i 60 fps. Men i den oppløsningen fikk du ikke elektronisk bildestabilisering. Det gjør du nå endelig, en svært forbedret sådan. Som forgjengeren er kameraet vanntett til 10 meter uten hus. Prisen er også lavere ved lansering; 4.400 kr mot forgjengerens 5.600 kr.

Pris: 4.390 kr / response-nordic.no

9: 4K UHD Blu-ray samling: The Dark Knight Trilogy

Batman på sitt skarpeste

– Let’s put a smile on that face! Blu-ray film er en sikker vinner under juletreet.

Christopher Nolans Batman-trilogi med Christian Bale i hovedrollen, regnes som den hittil beste filmatiseringen av Nattens fyrste. De er også en visuell nytelse, med flere scener i storslått IMAX-format. Nå kan du se Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises i remastret 4K-versjon og HDR-kvalitet med rikere kontrast og fargespekter. En perfekt gave til film- og hjemmekino-entusiasten!

Pris: 799 kr / cdon.no

10: 82” LCD-TV: Samsung UE82NU8005

Spinnvill gigantskjerm

Denne TV-en får neppe plass under juletreet, men det er lov å drømme.

Hvis vi skal forestille oss den ultimate ”harde pakka” til jul må det bli denne storskjermen fra Samsung. Med sitt 182 centimeter brede bilde byr den på et gigantisk bildeareal på nærmere to kvadratmeter, og bildekvaliteten er dessuten riktig lekker. Dette er en storskjerm vi trygt kan anbefale til sport, film og annen julekos. Obs! Hvis 82” blir for stor eller dyr, finnes den i mindre og rimeligere varianter også.

Pris: 32.990 kr / samsung.com

11: 55” 4K LCD-TV: Sony KD-55XF9005

Lekker allround-TV

Denne toppspekkede Sony-skjermen har alt du trenger for å nyte film, sport og spill.

Ny TV er en populær julegave som hele familien kan få glede av. Sonys XF9005 modell er et utmerket valg, som takler alt av TV-innhold på forbilledlig måte. Sony-skjermen leverer glimrende svartnivå og kontrast, takket være det direkte LED-baklyset. Den er også blant de beste når det kommer til bevegelser. En forrykende god allround-TV, som finnes tilgjengelig i størrelser fra 49 til 75 tommer.

Pris: 11.990 kr / sony.no

12: 4K Blu-ray spiller: Panasonic DP-UB820

Filmfreakens favoritt

Perfekt gave til en som er hekta på film, og vil ha den beste kvaliteten!

Dersom du har investert i en splitter ny 4K HDR-TV, kommer du ikke utenom en 4K Blu-ray spiller. Strømmetjenester som Netflix, HBO og Amazon blir stadig bedre, men det finnes noen filmer som man simpelthen bare er nødt til å ha i samlingen. Panasonics fullspekkede DP-UB820 er et glimrende alternativ, som støtter alle de viktigste videoformatene, inkludert de nyeste 4K Blu-ray filmene med HDR10+ og Dolby Vision.

Pris: 4.990 kr / panasonic.no

13: BT-høyttaler: JBL Flip 4

Basstung partyhøyttaler

En kompakt høyttaler til reisen med større lyd enn man skulle tro.

Den har et smidig format med uttenkt form, tåler støt og fall ned i snøen, og har fiffige funksjoner. Til å være såpass liten har den overraskende volumressurser og bassgjengivelse. Derimot passer den mindre når man skal ligge i sofaen og lytte på Mozart.

Pris: 1.400 kr / no.jbl.com

14: Reiselader: Allocacoc Powercube Extended USB

Smidigere lading

Den smidigste ladestasjonen for å lade flere ting samtidig på reisen.

Tomt for uttak når alle skal lade sine apparater samtidig? Powercube gir deg 4 el-uttak samt 2 USB-uttak med 2.1 A strømstyrke. På utenlandsreiser holder det å ha med seg en strømadapter. Og det smarte er at nettadapterne ikke er i veien for hverandre takket være kubeformen.

Pris: 230 kr / isolda.no

15: BT-tracker: Tile Pro

Finner dingsene dine

Slutt på desperat leting etter nøkler som er forsvunnet når man skal av gårde.

Lei av å banne over ting som ikke ligger der du trodde? Med en Tile på nøklene, i lommeboken eller på vesken, kan de ikke forsvinne. Det er bare å starte appen og spille av et skingrende signal. Den holder dessuten styr på hvor de sist ble sett om du har mistet noe ute. Nå med utskiftbart batteri.

Pris: 350 kr / thetileapp.com

16: BT-høyttaler: IKEA Eneby 20

Trivelig lyd til god pris

En fleksibel og trivelig høyttaler som låter bedre enn prislappen antyder.

Vil man ha en passe stor høyttaler til soverommet eller hytta, er det vanskelig å finne noen som er mer verdt prisen enn Ikeas Eneby. Kan gjøres bærbar med ekstra batteri. Lyden er overraskende polert og trivelig. Det er ikke nok til festen, men til hverdags er det absolutt tilstrekkelig for de fleste.

Pris: 600 kr / ikea.no

17: Hodetelefoner: Jabra Elite Active 65T

Spiller bedre enn Apple

Det kan godt være at Apple selger best, men Jabra låter bedre.

Jabra Active Elite 65T tåler svette og er helt trådløse. Bruk dem i treningsstudioet, på løpeturen eller på din daglige tur med tog og buss. De låter godt, er gode til samtaler og har en batteritid på 5 timer. Er batteriet nesten tomt, kan du få 1,5 time ekstra ved kun et kvarters opplading.

Pris: 1.990 kr / jabra.com

18: Smarthøyttaler: Google Home

Hey Google!

Få en personlig assistent og høyttaler i ett med Google Home.

Googles intelligente høyttaler har endelig kommet til Norden, og er klar til å ta opp konkurransen med Amazon Alexa. Gjør andre ting mens du snakker med Google-assistenten, still den spørsmål, be den om å gjøre ting; den er din helt personlige Google. Potensialet er stort, og funksjonene utvikles og utvides løpende.

Pris: 1.499 kr / store.google.com

19: Lydplanke: Sonos Beam

Alexa, slå på lyset!

Sonos Beam er mye mer enn bare en velspillende lydplanke.

Sonos Beam nøyer seg ikke med å forbedre og erstatte den flate lyden fra TV-en, men er også en personlig assistent takket være Amazon Alexa. Still henne noen artige spørsmål eller be henne slå av og på dine smarte enheter. Mikrofonene er alltid på og klare til å adlyde dine minste vink.

Pris: 3.999 kr / sonos.com

20: GPS: TomTom Go Essential

GPS anno 2018

Smart GPS med kartoppdateringer hele dens levetid.

TomTom Go Essential fås i 5 eller 6 tommer og har innebygget Wifi som gjør det lett å overføre kart og oppdateringer. Den snakker naturligvis direkte med mobilen din, og kan stemmestyres via Siri eller Google Assistant. Kartoppdateringer og trafikkinformasjon følger gratis med i hele produktets levetid.

Pris: 2.699 kr / tomtom.com

21: Trådløs høyttaler: Ultimate Ears Boom 3

God musikk over alt – også i svømmebassenget

Den boksstore UE Boom har blitt en klassiker som nå er enda bedre.

UE Boom har lenge vært en av våre favoritter blant trådløse Bluetooth-høyttalere, men i sin tredje generasjon er den blitt enda bedre. Lyden er den samme gode som tidligere, men nå kan den vann- og støvtette høyttaleren også flyte. Og batteriet som gir 15 timers musikk, kan nå lades trådløst.

Pris: 1.499 kr / ultimateears.com

22: Trådløs hodetelefon: Argon Soul

Ikke bare til soulmusikk

Lekker, trådløs lyd i ørene til pendlerturen – og hele resten av dagen.

Designen er rapp og ligner de dyre merkevarene. Og lyden er også helt riktig rett i øret. Med 18 timers trådløs spilletid og høy komfort er Argon Sound en gave som vil bli brukt daglig. Men de trådløse over-ear-hodetelefonene er fortsatt så rimelige at gavebudsjettet holder i hele julemåneden.

Pris: 998 kr / hifiklubben.no

23: Trådløs mus: G Pro Wireless Mouse

En håndsrekning til husets gamer

Logitechs profesjonelle gamingmus kan også brukes hjemme.

Hele 50 profesjonelle gamere var med i utviklingen av Logitechs beste trådløse gamingmus, G Pro Wireless Mouse, som beviser at trådløse mus kan være like raske som kablede. Hvis den ligger under juletreet kan du ikke forvente å se mye til mottakeren før helligtrekongersdag dag.

Pris: 1.599 / logitechg.com

24: Datatilbehør: HyperX FURY S Pro Gaming Mouse Pad Speed Edition XL

Tredemølle til e-sportsatleter

Med XL-utgaven av Hyper X musematte går du aldri tom for plass.

HyperX FURY S Pro G Gaming Mouse Pad Speed Edition XL har ikke bare det lengste navnet – selve musematten er gigantisk! XL-utgaven dekker faktisk hele skrivebordet. Det ser ikke bare tøft ut, det er en mening i galskapen da datamaskinen holder matten fast, og musen aldri kan falle over kanten.

Pris: 349 kr / hyperxgaming.com

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Nyhet

På innsiden av Elkjøp Campus

Bli med innenfor dørene på Elkjøps "hemmelige" elektronikkmesse.
Les mer
Scroll to Top