annonse
annonse

test: Samsung UE82NU8005

Samsung UE82NU8005
Samsung UE82NU8005

Spinnvill gigantskjerm!

Glem 75”, nå er det 82” som gjelder: Samsungs største TV er noe av det råeste vi har sett!

Pluss
Samsung-skjermen serverer et kolossalt stort, skarpt og detaljert bilde, med forbausende få svakheter for sin prisklasse.
Minus
Kontrast, lysstyrke og svartnivå er ikke på nivå med de råeste high-end modellene.

Det har blitt vanlig å gå opp en skjermstørrelse eller to når man skal kjøpe ny TV. Skjønt begrepet ”storskjerm” er et litt utvannet begrep! 55-65 tommer har nå nærmest blitt allemannseie, og de som søker en TV-opplevelse utenom det vanlige, sikter gjerne enda høyere. Som tidligere tester har vist, finnes det mange gode kjøp i 70-75” klassen. Men om du virkelig vil ta innersving på naboen, må du ty til enda tyngre skyts, som Samsung UE82NU8005!

Samsung er førstemann ut med en 4K TV på hele 82 tommer, hvor prisen ligger på den trivelige siden av 50.000 kroner. Selv om den koreanske produsenten har enda større skjermer i sortimentet (luksusmodellen The Wall), er dette blant de få gigantskjermene på markedet som ikke koster det hvite ut av øyet. Med sine 82 tommers skjermdiagonal er den et solid hakk større enn selv 75-tommerne. Og på spørsmålet om det kan oversettes til større bildeopplevelse, kan vi ikke svare annet enn et rungende ”ja”!

Samsung UE82NU8005

La det være sagt med en gang: Det er ingen spøk å få en slik koloss i hus, og det er hvis du i det hele tatt får den hjem fra butikken! Har du en stor stasjonsvogn kan du saktens få plass til en 65” eller 75”, så lenge du tar den ut av esken. Men 82 tommer er bare å glemme! Derfor anbefaler vi like gjerne å bestille den ferdig levert på døra.

Samsung UE82NU8005. (Foto: Samsung)

Samsung-skjermen er imidlertid enkel å håndtere når vi har lykkes med å få den ut av esken (de med under 250 cm takhøyde kan få problemer!). Den er ikke spesielt tung, og føttene kan settes rett inn uten skruer. Avstanden mellom føttene kan tilpasses bredden på TV-reolen din (80/160 cm).

Til tross for størrelsen fremstår Samsung UE82NU8005 relativ slank og stødig, med lite overflødig masse rundt selve panelet.

Med en størrelse på nærmere 2 kvadratmeter (183×105 cm) sier det seg selv at Samsung UE82NU8005 vil være en dominerende TV i enhver stue. Når det er sagt, fremstår den relativt slank, med lite overflødig masse rundt selve panelet. Skjermen står stødig på bordet og virker mer solid bygget enn de mindre utgavene. Baksiden er glatt og fin, med innfelte spor til kabler, som kan trekkes skjult ned gjennom foten.

Brukervennlighet og finesser

Samsung har droppet den eksterne Mini Connect boksen på årets modell. Tilkoblingene må i stedet gjøres direkte via et innfelt panel baksiden. I våre øyne er dette litt synd, da det kan være ekstra kronglete å nå frem til kontaktene i 82-tommerens tilfelle – spesielt om du tenker å veggmontere den.

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor

Når tilkoblingene først er gjort, er Samsung-skjermen lekende enkel å sette opp. Deres Smart Setup tar oss raskt igjennom innstillingene, og man kan bruke mobilen til å logge inn på tjenestene man abonnerer på (Netflix, Spotify o.l.). NU8005 kan også kjenne igjen de ulike typene produkter du har koblet til (TV-boks, Blu-ray spiller, spillkonsoll etc.) og gi dem riktig navn på menylinjen. Den kjente umiddelbart igjen vår Xbox One og skiftet til egnet spillmodus. Den kompakte fjernkontrollen kan programmeres til å styre det meste.

På app-fronten har man et bredt utvalg av tjenester å velge mellom, deriblant Netflix, HBO, YouTube og Amazon for å nevne noen – alle i 4K HDR-versjon.

Siste skrik på smartfronten er selvfølgelig stemmestyring. Samsung vil støtte flere av disse tjenestene etter hvert som de blir tilgjengelig i Norden, men det var ennå for tidlig å teste. Demo-modellen lot oss imidlertid sjekke innholdet i Samsungs eget smart-kjøleskap!

Den ultimate spillskjermen?

Årets Samsung-sortiment har fått flere nye finesser som frir til gaming-entusiastene. Som nevnt merker UE82NU8005 automatisk hva slags spillkonsoll du har tilkoblet og legger den til på menylinjen. I tillegg skifter den automatisk til en lynrask spillmodus ved valg av inngang. Den såkalte Auto Game Mode plus gir en rekordlav forsinkelse ned mot 15 millisekunder ved å slå av nesten all bildebehandling. Samsung har også inkludert en middels setting som er velegnet til mindre krevende, men grafisk lekre strategispill. Vi testet Samsung-skjermen med Fortnite via Xbox One, og det er ingen tvil om at spillopplevelsen heves til et nytt nivå med en bildekvalitet (og størrelse!) av dette kaliberet!

Bildekvalitet

Samsung-skjermen er et imponerende skue allerede før vi har skrudd den på. Med sitt 182 centimeter brede bilde byr den på et gigantisk bildeareal på nærmere to kvadratmeter! Det er nesten 60 % mer enn en ordinær 65 tommer, og hele 120 % større enn en 55”. Dette spiller naturligvis også en stor rolle for hvordan bildekvaliteten oppleves i praksis. Med en normal sitteavstand på 3 meter får du et bilde som fyller synsfeltet, og kan gi en skremmende livaktig, nærmest taktil følelse!

På innsiden kommer Samsung UE82NU8005 utstyrt med et 4K LCD-panel av god kvalitet, komplett med utvidet fargeområde, HDR-støtte og det hele. Likevel er det ingen kompromissløs high-end modell vi har å gjøre med: Vi må for eksempel se langt etter fullverdig LED-baklys med lokal dimming. Samsung har i stedet gått for den enklere og rimeligere kant-LED teknikken. De opplyser også at 75” og 82” modellene har noe lavere lysstyrke (maks ca. 600 nits) sammenlignet med de øvrige modellene i NU8005-serien, antakeligvis for å holde strømforbruket (og prisen for øvrig) under kontroll.

Til tross for disse kompromissene er det ingen tvil om at den generelle bildekvaliteten ser glitrende ut. Samsung-skjermen har for det første en imponerende jevn lysfordeling, uten plagsomme innslag av ”clouding”. Selv om vi kan se tendenser til små lysere partier på svart bakgrunn, er det forsvinnende lite sammenlignet med skrekkeksemplene der ute. Svartnivået er også bra, faktisk blant de bedre vi har sett fra en kant-LED skjerm. Samsung kjører en softwarebasert lokal dimming som får ut ekstra detaljer i mørke partier.

Fargegjengivelsen er også klart godkjent. Vi testet skjermen med sendinger fra fotball-VM, og den får virkelig frem fargenyansene i gress og spillerdrakter. Når sant skal sies er det få skjermer vi heller ville sett fotball, tennis eller annen sport med. UE82NU8005 har riktignok ikke like bredt fargespekter som det toppmodellen Q9FN med Quantum Dot teknikk kan vise til, hvilket er spesielt merkbart i de røde fargetonene – men det er fullt på høyde med konkurrentene.

Samsung UE82NU8005 har en skarphet og detaljrikdom i særklasse. Det store bildearealet passer perfekt til å vise 4K-innhold i all sin prakt, da det kaster lys på detaljer som har lett for å forsvinne på mindre skjermer. Vi nevner det først som sist: Til en skjerm av dette kaliberet MÅ du ha en UHD Blu-ray spiller, for virkelig å sette pris på den saftige skarpheten! Netflix og YouTube har mye fint 4K-innhold, men ingenting kan måle seg med den sylskarpe kvaliteten du får fra en lavt komprimert Blu-ray film.

Samsung-skjermen takler de fleste typer videoinnhold på strak arm. Det er først og fremst på moderne HDR-video at den kommer litt til kort. Lysstyrken, svartnivået og den resulterende kontrasten er ikke på høyde med ytelsen man får fra de beste 65” og 75” modellene i samme prisklasse. For oss, som i det siste har vært bortskjemt med den rå kontrasten fra Samsungs egen Q9FN, fremstår NU8005 unektelig litt blass i forhold. Dette merkes spesielt på HDR-filmer og serier som Stranger Things, hvor det er mindre dybde i den mørke enden, kombinert med lavere intensitet i de lyseste nyansene.

Lydkvalitet

NU8005-serien har hakket mer påkostet lydsystem enn de rimeligere Samsung-modellene. Den kan skilte med 2.1 høyttalersystem med egen basshøyttaler på baksiden samt 40 W utgangseffekt, noe man definitivt også kan høre på lyden. Her får du en fyldig og kraftfull lyd med brukbar bassrespons, som også evner å spille relativt høyt uten å låte presset. Selv om det ikke kan måle seg med lydkvaliteten fra en dedikert lydplanke, er det milevis bedre enn ”standard”. Ellers er det verdt å nevne at TV-en også har trådløs Bluetooth lydutgang for hodetelefoner – kjekk å ha når du vil spille eller se film sent om natten.

(Foto: Samsung)

Konklusjon

Mye vil ha mer, og i en verden av 65” og 75” modeller fremstår Samsung UE82NU8005 som et spennende alternativ. Relativt ”rimelige” storskjermer som dette har det ofte med å skuffe bildemessig, men det gjelder ikke i Samsung sitt tilfelle: Her får du et kolossalt stort, skarpt og fargerikt bilde til en svært interessant pris, som trolig vil bli enda hyggeligere i tiden fremover. Dette er en storskjerm vi trygt kan anbefale!

Det har blitt vanlig å gå opp en skjermstørrelse eller to når man skal kjøpe ny TV. Skjønt begrepet ”storskjerm” er et litt utvannet begrep! 55-65 tommer har nå nærmest blitt allemannseie, og de som søker en TV-opplevelse utenom det vanlige, sikter gjerne enda høyere. Som tidligere tester har vist, finnes det mange gode kjøp i 70-75” klassen. Men om du virkelig vil ta innersving på naboen, må du ty til enda tyngre skyts, som Samsung UE82NU8005! Samsung er førstemann ut med en 4K TV på hele 82 tommer, hvor prisen ligger på den trivelige siden av 50.000 kroner. Selv om den koreanske produsenten har enda større skjermer i sortimentet (luksusmodellen The Wall), er dette blant de få gigantskjermene på markedet som ikke koster det hvite ut av øyet. Med sine 82 tommers skjermdiagonal er den et solid hakk større enn selv 75-tommerne. Og på spørsmålet om det kan oversettes til større bildeopplevelse, kan vi ikke svare annet enn et rungende ”ja”!

Samsung UE82NU8005

La det være sagt med en gang: Det er ingen spøk å få en slik koloss i hus, og det er hvis du i det hele tatt får den hjem fra butikken! Har du en stor stasjonsvogn kan du saktens få plass til en 65” eller 75”, så lenge du tar den ut av esken. Men 82 tommer er bare å glemme! Derfor anbefaler vi like gjerne å bestille den ferdig levert på døra. [caption id="attachment_82449" align="aligncenter" width="678"] Samsung UE82NU8005. (Foto: Samsung)[/caption] Samsung-skjermen er imidlertid enkel å håndtere når vi har lykkes med å få den ut av esken (de med under 250 cm takhøyde kan få problemer!). Den er ikke spesielt tung, og føttene kan settes rett inn uten skruer. Avstanden mellom føttene kan tilpasses bredden på TV-reolen din (80/160 cm). [caption id="attachment_82450" align="aligncenter" width="678"] Til tross for størrelsen fremstår Samsung UE82NU8005 relativ slank og stødig, med lite overflødig masse rundt selve panelet.[/caption] Med en størrelse på nærmere 2 kvadratmeter (183x105 cm) sier det seg selv at Samsung UE82NU8005 vil være en dominerende TV i enhver stue. Når det er sagt, fremstår den relativt slank, med lite overflødig masse rundt selve panelet. Skjermen står stødig på bordet og virker mer solid bygget enn de mindre utgavene. Baksiden er glatt og fin, med innfelte spor til kabler, som kan trekkes skjult ned gjennom foten.

Brukervennlighet og finesser

Samsung har droppet den eksterne Mini Connect boksen på årets modell. Tilkoblingene må i stedet gjøres direkte via et innfelt panel baksiden. I våre øyne er dette litt synd, da det kan være ekstra kronglete å nå frem til kontaktene i 82-tommerens tilfelle – spesielt om du tenker å veggmontere den. Når tilkoblingene først er gjort, er Samsung-skjermen lekende enkel å sette opp. Deres Smart Setup tar oss raskt igjennom innstillingene, og man kan bruke mobilen til å logge inn på tjenestene man abonnerer på (Netflix, Spotify o.l.). NU8005 kan også kjenne igjen de ulike typene produkter du har koblet til (TV-boks, Blu-ray spiller, spillkonsoll etc.) og gi dem riktig navn på menylinjen. Den kjente umiddelbart igjen vår Xbox One og skiftet til egnet spillmodus. Den kompakte fjernkontrollen kan programmeres til å styre det meste. På app-fronten har man et bredt utvalg av tjenester å velge mellom, deriblant Netflix, HBO, YouTube og Amazon for å nevne noen – alle i 4K HDR-versjon. Siste skrik på smartfronten er selvfølgelig stemmestyring. Samsung vil støtte flere av disse tjenestene etter hvert som de blir tilgjengelig i Norden, men det var ennå for tidlig å teste. Demo-modellen lot oss imidlertid sjekke innholdet i Samsungs eget smart-kjøleskap!

Den ultimate spillskjermen?

Årets Samsung-sortiment har fått flere nye finesser som frir til gaming-entusiastene. Som nevnt merker UE82NU8005 automatisk hva slags spillkonsoll du har tilkoblet og legger den til på menylinjen. I tillegg skifter den automatisk til en lynrask spillmodus ved valg av inngang. Den såkalte Auto Game Mode plus gir en rekordlav forsinkelse ned mot 15 millisekunder ved å slå av nesten all bildebehandling. Samsung har også inkludert en middels setting som er velegnet til mindre krevende, men grafisk lekre strategispill. Vi testet Samsung-skjermen med Fortnite via Xbox One, og det er ingen tvil om at spillopplevelsen heves til et nytt nivå med en bildekvalitet (og størrelse!) av dette kaliberet!

Bildekvalitet

Samsung-skjermen er et imponerende skue allerede før vi har skrudd den på. Med sitt 182 centimeter brede bilde byr den på et gigantisk bildeareal på nærmere to kvadratmeter! Det er nesten 60 % mer enn en ordinær 65 tommer, og hele 120 % større enn en 55”. Dette spiller naturligvis også en stor rolle for hvordan bildekvaliteten oppleves i praksis. Med en normal sitteavstand på 3 meter får du et bilde som fyller synsfeltet, og kan gi en skremmende livaktig, nærmest taktil følelse! På innsiden kommer Samsung UE82NU8005 utstyrt med et 4K LCD-panel av god kvalitet, komplett med utvidet fargeområde, HDR-støtte og det hele. Likevel er det ingen kompromissløs high-end modell vi har å gjøre med: Vi må for eksempel se langt etter fullverdig LED-baklys med lokal dimming. Samsung har i stedet gått for den enklere og rimeligere kant-LED teknikken. De opplyser også at 75” og 82” modellene har noe lavere lysstyrke (maks ca. 600 nits) sammenlignet med de øvrige modellene i NU8005-serien, antakeligvis for å holde strømforbruket (og prisen for øvrig) under kontroll. Til tross for disse kompromissene er det ingen tvil om at den generelle bildekvaliteten ser glitrende ut. Samsung-skjermen har for det første en imponerende jevn lysfordeling, uten plagsomme innslag av ”clouding”. Selv om vi kan se tendenser til små lysere partier på svart bakgrunn, er det forsvinnende lite sammenlignet med skrekkeksemplene der ute. Svartnivået er også bra, faktisk blant de bedre vi har sett fra en kant-LED skjerm. Samsung kjører en softwarebasert lokal dimming som får ut ekstra detaljer i mørke partier. Fargegjengivelsen er også klart godkjent. Vi testet skjermen med sendinger fra fotball-VM, og den får virkelig frem fargenyansene i gress og spillerdrakter. Når sant skal sies er det få skjermer vi heller ville sett fotball, tennis eller annen sport med. UE82NU8005 har riktignok ikke like bredt fargespekter som det toppmodellen Q9FN med Quantum Dot teknikk kan vise til, hvilket er spesielt merkbart i de røde fargetonene – men det er fullt på høyde med konkurrentene. Samsung UE82NU8005 har en skarphet og detaljrikdom i særklasse. Det store bildearealet passer perfekt til å vise 4K-innhold i all sin prakt, da det kaster lys på detaljer som har lett for å forsvinne på mindre skjermer. Vi nevner det først som sist: Til en skjerm av dette kaliberet MÅ du ha en UHD Blu-ray spiller, for virkelig å sette pris på den saftige skarpheten! Netflix og YouTube har mye fint 4K-innhold, men ingenting kan måle seg med den sylskarpe kvaliteten du får fra en lavt komprimert Blu-ray film. Samsung-skjermen takler de fleste typer videoinnhold på strak arm. Det er først og fremst på moderne HDR-video at den kommer litt til kort. Lysstyrken, svartnivået og den resulterende kontrasten er ikke på høyde med ytelsen man får fra de beste 65” og 75” modellene i samme prisklasse. For oss, som i det siste har vært bortskjemt med den rå kontrasten fra Samsungs egen Q9FN, fremstår NU8005 unektelig litt blass i forhold. Dette merkes spesielt på HDR-filmer og serier som Stranger Things, hvor det er mindre dybde i den mørke enden, kombinert med lavere intensitet i de lyseste nyansene.

Lydkvalitet

NU8005-serien har hakket mer påkostet lydsystem enn de rimeligere Samsung-modellene. Den kan skilte med 2.1 høyttalersystem med egen basshøyttaler på baksiden samt 40 W utgangseffekt, noe man definitivt også kan høre på lyden. Her får du en fyldig og kraftfull lyd med brukbar bassrespons, som også evner å spille relativt høyt uten å låte presset. Selv om det ikke kan måle seg med lydkvaliteten fra en dedikert lydplanke, er det milevis bedre enn ”standard”. Ellers er det verdt å nevne at TV-en også har trådløs Bluetooth lydutgang for hodetelefoner – kjekk å ha når du vil spille eller se film sent om natten. [caption id="attachment_82456" align="aligncenter" width="678"] (Foto: Samsung)[/caption]

Konklusjon

Mye vil ha mer, og i en verden av 65” og 75” modeller fremstår Samsung UE82NU8005 som et spennende alternativ. Relativt ”rimelige” storskjermer som dette har det ofte med å skuffe bildemessig, men det gjelder ikke i Samsung sitt tilfelle: Her får du et kolossalt stort, skarpt og fargerikt bilde til en svært interessant pris, som trolig vil bli enda hyggeligere i tiden fremover. Dette er en storskjerm vi trygt kan anbefale!
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-
Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:
Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.

Størrelse/type: 82” 4K LCD

Oppløsning: 3840×2160 (4K Ultra HD)

Operativsystem: Tizen

Innganger: 4 HDMI, 2 USB

Utganger: Optisk digital lydutgang

HDR: HDR10+, HLG

Annet: Auto Game Mode plus, FreeSync

Web: samsung.com

Samsung UE82NU8005 produktside
Pris: 46990,-

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
gruppetest
7 par vegghøyttalere

Lyd, lyd fra veggen der

Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

test
Leica Q2

Verdens beste ­kompaktkamera

Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

anmeldelse
Quicksand – Störst av allt, sesong 1

Skremmende samtidsdrama

Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Annonsørinnhold
Asus Zenbook-serie

Asus går helt til kanten med ny Zenbook-serie

17 timers batteritid, en skjerm som utgjør 95 prosent av overflaten og numerisk tastatur gjemt i laptopens touchpad. Alt sammen testet for å leve opp til militære standarder. Asus flytter grensen for hva man kan forvente av en laptop som veier under 1700 gram.

Her er Samsungs super-selfiekamera

Den nye A-serien går fra budsjett til luksus med heldekkende skjerm og vendbart trippelkamera!

test
Sony Xperia 10 Plus

Bomskudd i bredformat

Tross 21:9-skjerm har Xperia 10 Plus for mange kompromisser til å overbevise.

Ikeas smarte høyttalere er her

I sommer kommer høyttalerne Symfonisk, som er et resultat av et samarbeid med Sonos.

test
Motorola moto G7 Plus

Kongen av mellomklassen

Motorola moto G7 Plus snakker til fornuften. Selvfølgelig er flaggskipmodellene på markedet bedre, men de er også tre ganger dyrere.

Beovision Harmony: 77-tommers tryllekunst fra B&O

Går det an skjule en TV på nesten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gjør et overbevisende forsøk på det.

anmeldelse
I Am the Night, sesong 1

Herlig retromysterium

I svette og varme Nevada vokser Pat opp – som 16-åring snus livet hennes på hodet i det familiebakgrunnen blir kjent.

Åpent kontorlandskap? Disse hodetelefonene lover evig lykke

Logitech lanserer to modeller for deg som sjeneres av støy i kontorlokalene.

anmeldelse
Creed II

Nostalgisk testosteronbombe!

Stallone gjenforener alle kreftene fra «klassikeren» Rocky IV i en pompøs nostalgitripp.

anmeldelse
Widows

Heftig girl power!

Et spektakulært kupp går spektakulært til helvete – enkene viderefører ektemennenes tvilsomme geskjeft.

annonse

Klassisk rock på biblioteket

Opplev vintage high-end på biblioteket og lytt til musikk som på kult-barene i Japan.

Hi-fi-vår i hovedstaden

Denne helgen ringes våren inn, med messer og tilbud i flere butikker i hovedstaden.

Speilrefleks? Prøv igjen

Panasonic Lumix G90 er litt utenom det vanlige.

test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD

En real storslegge

Kan noen få naboene til å slutte å kjefte? Jeg prøver å høre musikk her!

test
Canon RF 28-70mm f2 L USM

Perfeksjonert og lyssterk zoom

Du har ikke sett maken. Ikke vi heller. Canons massive 28-70mm er rett og slett rå.

anmeldelse
Fabeldyr 2: Grindelwalds forbrytelser

Visuell fantasimagi

Harry Potter-universet veves mer og mer inn i Fabeldyr-universet, i en visuell fest av en film.

anmeldelse
Hunter Killer

Mayday! Mayday!

Filmen ble sluppet den 1. april – vi trodde først det var en aprilspøk…

Ser du hva dette er?

Det er en McIntosh, men ikke en forsterker.

anmeldelse
The Highwaymen

Sober roadmovie

En annerledes, og stillferdig, klappjakt på tidenes mest kjente forbryterpar i USA.

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bakbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modellene

gruppetest
Tre gaming headsets

Strid i familien

Logitech vs. Logitech. Har du bruk for den dyreste modellen for å vinne, eller er den billigste best i virkeligheten?

test
Rega Aura MC

En analog åpenbaring

Rega Aura MC, er phono-trinnet som lager gull av sort vinyl.

test
Huawei P30 Pro

Råeste mobilkamera noensinne!

Huawei P30 Pro er den beste kameramobilen på markedet, og befester Huaweis plass på kameratronen, hvor de har sittet trygt siden i fjor.

Vårt kundesenter hjelper deg hvis du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende ditt abonnement.

Du kan sende mail eller ta en telefon.

Åpningstider: mandag – fredag

0900 – 1130 og 1230 – 1500.

Support Tlf: 815 73 510

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Motta Lyd & Bilde Nyhetsbrev

×