annonse
annonse

test: Samsung The Frame UE55LS03

Samsung The Frame UE55LS03
Samsung The Frame UE55LS03

Ditt eget kunstgalleri

Samsung kunst-TV kan lett forveksles med et maleri når den er skrudd av, men The Frame fungerer utmerket med bevegelige bilder også.

Pluss
Stilren utførelse og smarte designløsninger gjør at The Frame tar seg særdeles godt ut på veggen. Bildekvaliteten er også god, med utmerket kontrast og lysstyrke.
Minus
The Frame er en relativt kostbar TV i forhold til ytelsen. Bildekvaliteten er ikke helt på nivå med Samsungs toppmodeller, og rammene koster ekstra.

De fleste av oss pleier et slags elsk/hat forhold til TV-en hjemme i stua. Så lenge den er skrudd på, klarer vi knapt ta øynene fra den. Men når den er skrudd av, fremstår den mest av alt som er ”sort hull” på veggen, og bidrar sjelden med noe positivt til innredningen. Akkurat dette har TV-produsentene tenkt å gjøre noe med!

Ideen om å gjøre TV-en om til et maleri er ikke ny, men Samsung er nok den produsenten som har lykkes best hittil. Deres konsept The Frame ble lansert med brask og bram i 2017, komplett med eget kunstgalleri og det hele. Muligheten til å vise stillbilder i standby, og variere utseendet med ulike rammer, ser ut til å ha gått rett hjem hos interiørbevisste nordboere. Den oppdaterte 2018-modellen tar konseptet videre med noen få, men viktige forbedringer.

Design

Den “nye” versjonen av The Frame er i likhet med forgjengeren en ganske ordinær LCD-skjerm på innsiden. Forskjellen ligger i de ytre detaljene: Samsung har vært ekstra nøye med proporsjonene, for at TV-en skal kunne imitere et bilde på veggen. Det betyr blant annet at TV-en er relativt tykk, men helt flat – akkurat som en ekte bilderamme.

The Frame kommer med to små bordføtter, men hvis du vil dra full nytte av bilderamme-effekten skal du definitivt montere den på veggen. Det er i grunn selve poenget med en TV som dette. Foto: Samsung

Det følger med to små føtter til benkeplassering. Men det hersker ingen tvil om at The Frame skal henges på vegg. Samsungs ”No Gap Wall Mount” følger med i esken, og gjør at TV-en kan henges kloss inntil veggen.

Samsung har utviklet et eget, innfelt veggfeste som monterer TV-en helt tett på veggen. Det såkalte No Gap Wall Mount følger med i esken når du kjøper The Frame. Foto: Samsung

Alt av tilkoblinger gjøres i en ekstern koblingsboks, den såkalte ”One Connect”, hvorpå en enkel signalkabel trekkes opp til TV-en. Og her har det skjedd en viktig forandring siden 2017-modellen av The Frame: Mens forgjengeren behøvde separat strømkabel, sender man nå både strøm og signal gjennom samme kabel, hele veien fra boks til TV. Dette gjør det lettere å få en diskré installasjon.

Prikken over i-en er imidlertid de utskiftbare rammedekslene. Det er disse som får The Frame til å ligne et ekte bilde. De hektes fast på utsiden ved hjelp av magneter, og er tilgjengelig i hvitt, brunbeiset, sort eller lyst treimitasjon. Kvalitetsfølelsen er god, men selve overflaten er av vinyl/plast – vi kunne gjerne tenke oss en variant med ekte trefinér.

Annonse: Artikkelen fortsetter nedenfor

Rammene er dog ikke gratis. The Frame kommer UTEN rammer i esken, og må derfor bestilles som tilleggsutstyr – med mindre leverandøren har kampanje. Standardutførelsen går man fort lei – det er en fastmontert variant i grå plast, som kun er ment å fungere som anleggsflate for de ulike rammedekslene.

Brukervennlighet og finesser

The Frame bruker den samme smart-plattformen som øvrige Samsung TV-er, og det er bare positivt. Brukergrensesnittet er raskt og intuitivt helt fra starten. Samsung har laget en egen ”Smart setup” app du kan laste ned, som tar deg steg for steg gjennom de ulike innstillingene, kobler til eksterne enheter, og knytter TV-en til ulike tjenester du måtte abonnere på.

Utvalget av applikasjoner er best i klassen, med apper som Netflix, HBO, Canal Digital og Amazon lett tilgjengelig fra startmenyen. Rykende ferske apper som Dplay og Viafree kan også lastes ned fra app-galleriet. Du kan organisere menylinjen slik du ønsker, med snarveier til de mest sette Netflix-programmene.

Det merkes at TV-en har blitt enda litt kjappere enn forrige generasjon, spesielt ved at den reagerer raskere på kommandoer, og kan ”zappe” hurtigere mellom ulike apper.

Den hvite fjernkontrollen er liten og elegant, med hurtigknapper for de viktigste funksjonene. Den kan dessuten programmeres til å styre andre enheter (TV-mottaker o.l.), slik at du kan legge de andre fjernkontrollene i skuffen.

Samsungs Art Mode lar deg velge blant 100 gratis forhåndsinstallerte bilder, så vel som din egen bildesamling. I tillegg finnes en egen kunstbutikk hvor du kan kjøpe dyrebare kunstverk for noen hundrelapper. Foto: Samsung

Art Mode: Digitalt kunstgalleri

Når du skrur av TV-en, vekkes bildefunksjonen i The Frame til liv, og du kan selv bestemme hva slags kunst du vil vise på veggen, med eller uten ”passepartout” i ulike farger. Samsung har på forhånd lagt inn et rikholdig og variert arkiv med ulike motiver. Mer eksklusive verk av kjente kunstnere og fotografer er også tilgjengelig mot betaling, gjennom kunstbutikken Art Store. Men mange vil nok foretrekke muligheten til å legge inn sine egne bilder, enten det er av familien, bilen, hunden – eller en collage med alle samlet. Dette gjøres enkelt via Samsungs Smart View app. Nytt på 2018-modellen er at man nå også kan lage en roterende bildekarusell, og således vise utvalgte bilder i loop. Samsung har også lagt inn flere innstillingsmuligheter, deriblant mulighet for å finjustere fargetemperatur og lysstyrke på bildet som vises.

Bildekvalitet

2017-modellen av The Frame var en TV med utmerket bildekvalitet. Selv om vi åpenbart hadde med en relativt ordinær LCD-TV å gjøre, gjorde den det meste riktig, med god skarphet, flott fargegjengivelse, jevn lysfordeling og rikelig kontrast. Dette er ekstra viktig, ikke minst fordi TV-en også skal passere som et bilde på veggen mye av tiden.

Førsteinntrykket av 2018-modellen er at det ikke har skjedd spesielt store forandringer siden sist. Lysfordelingen er akkurat som på forgjengeren, imponerende jevn, Her er ingen tegn til lyse flekker eller ujevnheter i bakgrunnslyset. Svartnivået er også bra til LCD å være. Selv i et mørkt rom er det svært lite ”strølys” å spore fra LED-belysningen.

Dermed kan man fint se både film og TV-serier uten å plages av ujevnheter i bildet. Fargegjengivelsen er flott og nyansert, spesielt om du velger film-modusen, som er den mest nøytrale varianten.

Likevel tar vi oss i å savne litt mer futt og fart i bildegjengivelsen. Utfordrende bildemateriale slik som Netflix-serien Altered Carbon i HDR-kvalitet, for ikke å snakke om The Grand Tour hos Amazon Prime, mangler utvilsomt litt glød og gnist sammenlignet med de aller beste TV-ene i prisklassen. Selv om Samsung-skjermen har brukbart svartnivå, har den ingen form for lokal dimming. Dermed mister den en del dybde i de mørkeste partiene, spesielt når vi sammenligner med OLED-skjermer som LG OLED55C8. Intensiteten i lyse partier kan heller ikke måle seg med de beste LCD-skjermene, deriblant Samsungs egen QLED toppmodell.

Samsungs flaggskipmodeller har fått flere tekniske oppgraderinger i år: Deriblant et nytt bildepanel med Quantum Dot fargefilter og knallsterkt direkte LED-baklys, som virkelig gjør underverker for kontrasten. The Frame må imidlertid klare seg uten noen av disse, og stilles dermed litt i skyggen av 55-tommeren QE55Q9FN, som faktisk koster omtrent det samme som en 55” utgave av The Frame! Her må du leve uten rammer og bildegalleri, men du får til gjengjeld Samsungs egen ”Ambient Mode” som bakgrunn. Hvis bildekvalitet er første prioritet, er det ingen tvil om at toppmodellen er et bedre valg.

Lydkvalitet

2018-modellen av The Frame har fått merkbart bedre lyd enn forgjengeren. Mens gamlefar låt slankt og innestengt, er det lett å høre at nykommeren har fått mer kraft, dynamikk og ikke minst fyldigere bass. Både musikk, film og tale får bedre fundament og klarhet. Det innebygde lydsystemet er selvsagt ingen erstatning for en fullblods lydplanke, men det er greit å vite at den fungerer bra til vanlig bruk.

Konklusjon

Samsungs The Frame er utvilsomt en av de kuleste TV-ene du kan putte på veggen der hjemme. Den flotte utførelsen med trerammer gjør at TV-en glir lett inn i omgivelsene, og du kan vise alt fra proffe kunstverk til egne blinkskudd på skjermen. Akkurat som med forgjengeren er det få som kan konkurrere med Samsungs smarte og stuevennlige design. Bildekvaliteten er det derimot flere som kan hamle opp med. The Frame er en relativt ordinær LCD-TV på innsiden, uten de siste nyvinningene på bildefronten. Akkurat det ser det ut til at Samsung har skjønt: I forkant av CES-messen i Las Vegas kunngjorde de neste generasjon av The Frame, som får fullblods ”QLED” teknologi innenbords! The Frame ”3.0” kommer til våren.

<
>
Foto: Samsung

De fleste av oss pleier et slags elsk/hat forhold til TV-en hjemme i stua. Så lenge den er skrudd på, klarer vi knapt ta øynene fra den. Men når den er skrudd av, fremstår den mest av alt som er ”sort hull” på veggen, og bidrar sjelden med noe positivt til innredningen. Akkurat dette har TV-produsentene tenkt å gjøre noe med! Ideen om å gjøre TV-en om til et maleri er ikke ny, men Samsung er nok den produsenten som har lykkes best hittil. Deres konsept The Frame ble lansert med brask og bram i 2017, komplett med eget kunstgalleri og det hele. Muligheten til å vise stillbilder i standby, og variere utseendet med ulike rammer, ser ut til å ha gått rett hjem hos interiørbevisste nordboere. Den oppdaterte 2018-modellen tar konseptet videre med noen få, men viktige forbedringer.

Design

Den "nye" versjonen av The Frame er i likhet med forgjengeren en ganske ordinær LCD-skjerm på innsiden. Forskjellen ligger i de ytre detaljene: Samsung har vært ekstra nøye med proporsjonene, for at TV-en skal kunne imitere et bilde på veggen. Det betyr blant annet at TV-en er relativt tykk, men helt flat – akkurat som en ekte bilderamme. [caption id="attachment_91706" align="alignnone" width="800"] The Frame kommer med to små bordføtter, men hvis du vil dra full nytte av bilderamme-effekten skal du definitivt montere den på veggen. Det er i grunn selve poenget med en TV som dette. Foto: Samsung[/caption] Det følger med to små føtter til benkeplassering. Men det hersker ingen tvil om at The Frame skal henges på vegg. Samsungs ”No Gap Wall Mount” følger med i esken, og gjør at TV-en kan henges kloss inntil veggen. [caption id="attachment_91707" align="alignnone" width="800"] Samsung har utviklet et eget, innfelt veggfeste som monterer TV-en helt tett på veggen. Det såkalte No Gap Wall Mount følger med i esken når du kjøper The Frame. Foto: Samsung[/caption] Alt av tilkoblinger gjøres i en ekstern koblingsboks, den såkalte ”One Connect”, hvorpå en enkel signalkabel trekkes opp til TV-en. Og her har det skjedd en viktig forandring siden 2017-modellen av The Frame: Mens forgjengeren behøvde separat strømkabel, sender man nå både strøm og signal gjennom samme kabel, hele veien fra boks til TV. Dette gjør det lettere å få en diskré installasjon. Prikken over i-en er imidlertid de utskiftbare rammedekslene. Det er disse som får The Frame til å ligne et ekte bilde. De hektes fast på utsiden ved hjelp av magneter, og er tilgjengelig i hvitt, brunbeiset, sort eller lyst treimitasjon. Kvalitetsfølelsen er god, men selve overflaten er av vinyl/plast – vi kunne gjerne tenke oss en variant med ekte trefinér. Rammene er dog ikke gratis. The Frame kommer UTEN rammer i esken, og må derfor bestilles som tilleggsutstyr – med mindre leverandøren har kampanje. Standardutførelsen går man fort lei – det er en fastmontert variant i grå plast, som kun er ment å fungere som anleggsflate for de ulike rammedekslene.

Brukervennlighet og finesser

The Frame bruker den samme smart-plattformen som øvrige Samsung TV-er, og det er bare positivt. Brukergrensesnittet er raskt og intuitivt helt fra starten. Samsung har laget en egen ”Smart setup” app du kan laste ned, som tar deg steg for steg gjennom de ulike innstillingene, kobler til eksterne enheter, og knytter TV-en til ulike tjenester du måtte abonnere på. Utvalget av applikasjoner er best i klassen, med apper som Netflix, HBO, Canal Digital og Amazon lett tilgjengelig fra startmenyen. Rykende ferske apper som Dplay og Viafree kan også lastes ned fra app-galleriet. Du kan organisere menylinjen slik du ønsker, med snarveier til de mest sette Netflix-programmene. Det merkes at TV-en har blitt enda litt kjappere enn forrige generasjon, spesielt ved at den reagerer raskere på kommandoer, og kan ”zappe” hurtigere mellom ulike apper. Den hvite fjernkontrollen er liten og elegant, med hurtigknapper for de viktigste funksjonene. Den kan dessuten programmeres til å styre andre enheter (TV-mottaker o.l.), slik at du kan legge de andre fjernkontrollene i skuffen. [caption id="attachment_91708" align="alignnone" width="800"] Samsungs Art Mode lar deg velge blant 100 gratis forhåndsinstallerte bilder, så vel som din egen bildesamling. I tillegg finnes en egen kunstbutikk hvor du kan kjøpe dyrebare kunstverk for noen hundrelapper. Foto: Samsung[/caption]

Art Mode: Digitalt kunstgalleri

Når du skrur av TV-en, vekkes bildefunksjonen i The Frame til liv, og du kan selv bestemme hva slags kunst du vil vise på veggen, med eller uten ”passepartout” i ulike farger. Samsung har på forhånd lagt inn et rikholdig og variert arkiv med ulike motiver. Mer eksklusive verk av kjente kunstnere og fotografer er også tilgjengelig mot betaling, gjennom kunstbutikken Art Store. Men mange vil nok foretrekke muligheten til å legge inn sine egne bilder, enten det er av familien, bilen, hunden – eller en collage med alle samlet. Dette gjøres enkelt via Samsungs Smart View app. Nytt på 2018-modellen er at man nå også kan lage en roterende bildekarusell, og således vise utvalgte bilder i loop. Samsung har også lagt inn flere innstillingsmuligheter, deriblant mulighet for å finjustere fargetemperatur og lysstyrke på bildet som vises.

Bildekvalitet

2017-modellen av The Frame var en TV med utmerket bildekvalitet. Selv om vi åpenbart hadde med en relativt ordinær LCD-TV å gjøre, gjorde den det meste riktig, med god skarphet, flott fargegjengivelse, jevn lysfordeling og rikelig kontrast. Dette er ekstra viktig, ikke minst fordi TV-en også skal passere som et bilde på veggen mye av tiden. Førsteinntrykket av 2018-modellen er at det ikke har skjedd spesielt store forandringer siden sist. Lysfordelingen er akkurat som på forgjengeren, imponerende jevn, Her er ingen tegn til lyse flekker eller ujevnheter i bakgrunnslyset. Svartnivået er også bra til LCD å være. Selv i et mørkt rom er det svært lite ”strølys” å spore fra LED-belysningen. Dermed kan man fint se både film og TV-serier uten å plages av ujevnheter i bildet. Fargegjengivelsen er flott og nyansert, spesielt om du velger film-modusen, som er den mest nøytrale varianten. Likevel tar vi oss i å savne litt mer futt og fart i bildegjengivelsen. Utfordrende bildemateriale slik som Netflix-serien Altered Carbon i HDR-kvalitet, for ikke å snakke om The Grand Tour hos Amazon Prime, mangler utvilsomt litt glød og gnist sammenlignet med de aller beste TV-ene i prisklassen. Selv om Samsung-skjermen har brukbart svartnivå, har den ingen form for lokal dimming. Dermed mister den en del dybde i de mørkeste partiene, spesielt når vi sammenligner med OLED-skjermer som LG OLED55C8. Intensiteten i lyse partier kan heller ikke måle seg med de beste LCD-skjermene, deriblant Samsungs egen QLED toppmodell. Samsungs flaggskipmodeller har fått flere tekniske oppgraderinger i år: Deriblant et nytt bildepanel med Quantum Dot fargefilter og knallsterkt direkte LED-baklys, som virkelig gjør underverker for kontrasten. The Frame må imidlertid klare seg uten noen av disse, og stilles dermed litt i skyggen av 55-tommeren QE55Q9FN, som faktisk koster omtrent det samme som en 55” utgave av The Frame! Her må du leve uten rammer og bildegalleri, men du får til gjengjeld Samsungs egen ”Ambient Mode” som bakgrunn. Hvis bildekvalitet er første prioritet, er det ingen tvil om at toppmodellen er et bedre valg.

Lydkvalitet

2018-modellen av The Frame har fått merkbart bedre lyd enn forgjengeren. Mens gamlefar låt slankt og innestengt, er det lett å høre at nykommeren har fått mer kraft, dynamikk og ikke minst fyldigere bass. Både musikk, film og tale får bedre fundament og klarhet. Det innebygde lydsystemet er selvsagt ingen erstatning for en fullblods lydplanke, men det er greit å vite at den fungerer bra til vanlig bruk.

Konklusjon

Samsungs The Frame er utvilsomt en av de kuleste TV-ene du kan putte på veggen der hjemme. Den flotte utførelsen med trerammer gjør at TV-en glir lett inn i omgivelsene, og du kan vise alt fra proffe kunstverk til egne blinkskudd på skjermen. Akkurat som med forgjengeren er det få som kan konkurrere med Samsungs smarte og stuevennlige design. Bildekvaliteten er det derimot flere som kan hamle opp med. The Frame er en relativt ordinær LCD-TV på innsiden, uten de siste nyvinningene på bildefronten. Akkurat det ser det ut til at Samsung har skjønt: I forkant av CES-messen i Las Vegas kunngjorde de neste generasjon av The Frame, som får fullblods ”QLED” teknologi innenbords! The Frame ”3.0” kommer til våren. [gallery ids="91714,91715,91716,91718,91719"]
Vi tester over 450 produkter i året, les denne testen og få full tilgang til Lyd & Bilde
Allerede abonnent? Logg inn
Prøveabonnement
0,-
Fri tilgang til lydogbilde.no
Bronseabonnement
425,-pr/halvår
1/2 år (6 utgaver) Digitalutgaven Fri tilgang til lydogbilde.no
Sølvabonnement
749,-pr/år
Mest populær
1 år (11 utgaver) Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Gullabonnement
1149,-pr/år
1 år (11 utgaver) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Måned kr 49,-
Med et abonnement på Lyd & Bilde får du:
Fri tilgang til lydogbilde.no Digitalutgave (iPad/Android) hver måned Betydelig rabatt Velg selv lengden på ditt abonnement, med eller uten SF Anytime Flott velkomstgave på årsabonnement
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon.
  • Størrelse/type: 55” 4K UHD TV
  • Oppløsning: 3840×2160 (4K Ultra HD)
  • Operativsystem: Samsung Tizen
  • Innganger: 4 HDMI/3 USB
  • Utganger: Optisk digital lydutgang
  • HDR: HDR10
  • Annet: One Connect koblingsboks
  • Web: Samsung.com/no
Samsung The Frame UE55LS03 produktside
Pris: 19990,-

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
gruppetest
7 par vegghøyttalere

Lyd, lyd fra veggen der

Hvorfor skal du godta middelmådig lyd, bare fordi du ikke ønsker store, prangende høyttalere i stua?

test
Leica Q2

Verdens beste ­kompaktkamera

Når kun det beste er godt nok, kan Leica Q2 være svaret.

anmeldelse
Quicksand – Störst av allt, sesong 1

Skremmende samtidsdrama

Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Annonsørinnhold
Asus Zenbook-serie

Asus går helt til kanten med ny Zenbook-serie

17 timers batteritid, en skjerm som utgjør 95 prosent av overflaten og numerisk tastatur gjemt i laptopens touchpad. Alt sammen testet for å leve opp til militære standarder. Asus flytter grensen for hva man kan forvente av en laptop som veier under 1700 gram.

Her er Samsungs super-selfiekamera

Den nye A-serien går fra budsjett til luksus med heldekkende skjerm og vendbart trippelkamera!

test
Sony Xperia 10 Plus

Bomskudd i bredformat

Tross 21:9-skjerm har Xperia 10 Plus for mange kompromisser til å overbevise.

Ikeas smarte høyttalere er her

I sommer kommer høyttalerne Symfonisk, som er et resultat av et samarbeid med Sonos.

test
Motorola moto G7 Plus

Kongen av mellomklassen

Motorola moto G7 Plus snakker til fornuften. Selvfølgelig er flaggskipmodellene på markedet bedre, men de er også tre ganger dyrere.

Beovision Harmony: 77-tommers tryllekunst fra B&O

Går det an skjule en TV på nesten to meter i diagonalmål? Bang & Olufsen gjør et overbevisende forsøk på det.

anmeldelse
I Am the Night, sesong 1

Herlig retromysterium

I svette og varme Nevada vokser Pat opp – som 16-åring snus livet hennes på hodet i det familiebakgrunnen blir kjent.

Åpent kontorlandskap? Disse hodetelefonene lover evig lykke

Logitech lanserer to modeller for deg som sjeneres av støy i kontorlokalene.

anmeldelse
Creed II

Nostalgisk testosteronbombe!

Stallone gjenforener alle kreftene fra «klassikeren» Rocky IV i en pompøs nostalgitripp.

anmeldelse
Widows

Heftig girl power!

Et spektakulært kupp går spektakulært til helvete – enkene viderefører ektemennenes tvilsomme geskjeft.

annonse

Klassisk rock på biblioteket

Opplev vintage high-end på biblioteket og lytt til musikk som på kult-barene i Japan.

Hi-fi-vår i hovedstaden

Denne helgen ringes våren inn, med messer og tilbud i flere butikker i hovedstaden.

Speilrefleks? Prøv igjen

Panasonic Lumix G90 er litt utenom det vanlige.

test
Avantgarde Acoustic Zero TA XD

En real storslegge

Kan noen få naboene til å slutte å kjefte? Jeg prøver å høre musikk her!

test
Canon RF 28-70mm f2 L USM

Perfeksjonert og lyssterk zoom

Du har ikke sett maken. Ikke vi heller. Canons massive 28-70mm er rett og slett rå.

anmeldelse
Fabeldyr 2: Grindelwalds forbrytelser

Visuell fantasimagi

Harry Potter-universet veves mer og mer inn i Fabeldyr-universet, i en visuell fest av en film.

anmeldelse
Hunter Killer

Mayday! Mayday!

Filmen ble sluppet den 1. april – vi trodde først det var en aprilspøk…

Ser du hva dette er?

Det er en McIntosh, men ikke en forsterker.

anmeldelse
The Highwaymen

Sober roadmovie

En annerledes, og stillferdig, klappjakt på tidenes mest kjente forbryterpar i USA.

Laptopfølelse på iPad Pro

Beskyttelse og bakbelyst tastatur til de nye iPad Pro-modellene

gruppetest
Tre gaming headsets

Strid i familien

Logitech vs. Logitech. Har du bruk for den dyreste modellen for å vinne, eller er den billigste best i virkeligheten?

test
Rega Aura MC

En analog åpenbaring

Rega Aura MC, er phono-trinnet som lager gull av sort vinyl.

test
Huawei P30 Pro

Råeste mobilkamera noensinne!

Huawei P30 Pro er den beste kameramobilen på markedet, og befester Huaweis plass på kameratronen, hvor de har sittet trygt siden i fjor.

Vårt kundesenter hjelper deg hvis du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende ditt abonnement.

Du kan sende mail eller ta en telefon.

Åpningstider: mandag – fredag

0900 – 1130 og 1230 – 1500.

Support Tlf: 815 73 510

 

Support email: abo@lydogbilde.no 
×
Motta Lyd & Bilde Nyhetsbrev

×