Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Philips Hue Go bærbar bordlampe

Bordlampe som kan brukes over alt

Philips Hue Go er en bordlampe som kan brukes selv om du er borte fra stikkontakten. Og den klarer også en lett regnbyge.

Skrevet av / 17.06.23 - 08:00
Philips Hue Go bærbar bordlampe
John Hvidlykke

Philips Hue (Signify) er en av de mest erfarne og allsidige produsentene av smarte lyskilder. Og innenfor hjemmets fire vegger har de en dominans som bare kan sammenlignes med Sonos og deres smarthøyttalere.

Men nå er utendørssesongen i gang, og ferien er like rundt hjørnet. Og er det opptil Philips Hue, skal lyset på hagebordet og campingbordet også være smart.

Philips Hue Go er en batteridrevet bordlampe du kan ta med deg. (Foto: Philips Hue)

Philips Hue Go bærbare bordlampe er akkurat hva navnet sier: en batteridrevet bordlampe du kan ta med deg. For eksempel når dagens opplevelser på feriestedet skal rundes av over en kjølig drink på altanen. Selve lampen er av sort eller hvitt metall, og ligner med sin koniske lampeskjerm bildet på en klassisk bordlampe.

Foten inneholder batteriet og er tung nok til at lampen står stabilt. Og lampen lades ved å sette den på den runde ladeskiven.

Styres med app eller knapp

Hvis du er innenfor rekkevidde av hjemmenettverket og Hue Bridge, kan bordlampen styres med Philips Hue-appen, og utendørs kan den kontrolleres med den tilsvarende Bluetooth-styreappen. Men i de fleste tilfeller vil man nok bare slå på, slå av og justere lyset ved å trykke på knappen på toppen av lampen.

I de fleste tilfellene vil man slå på, slå av og justere lyset ved å trykke på knappen på toppen av lampen. (Foto: Philips Hue)

Her kan man velge mellom ni forskjellige moduser som alle har fantasifulle navn som ”Night adventures”, ”Cozy candle” og ”Sunday coffee”, men som dekker grunnfargene og de forskjellige gradene av stemnings- og lesebelysning. Trykker man to ganger og holder knappen nede, blar lampen trinnløst gjennom alle palettens 16,8 millioner farger.

Jeg har brukt Philips Hue Go både inne og ute i en måneds tid, og det er behagelig å ha en lyskilde helt i nærheten; vel og merke en lyskilde som står stabilt og uproblematisk, samme man setter den.

Behagelig og hyggelig

De mange millionene av farger har ikke vært et stort trekkplaster, men det gir til gjengjeld muligheten for å få leselys eller dempet stemningsbelysning om kvelden. Og skal det være fest, er det fett at lampen er med på de samme narrestrekene som husets øvrige lamper.

Les også Få en stripete lyssabel i stuen Philips Hue Signe Gradient gulvlampe er det morsomste og mest allsidige Hue-produktet vi har testet hittil.

Batteritiden er oppgitt til å være ”opptil 48 timer”. Men det er på laveste bluss, som bare er egnet som nattlampe i barnerommet. Har man brukt den på mer brukbar lysstyrke et par kvelder uten å ha satt lampen tilbake i laderen, vil batteriet sannsynligvis være helt flatt på dag tre.

Hvis dagens begivenheter på ferien skal avrundes på terrassen, er lampen perfekt. (Foto: Philips Hue)

Konklusjon

Philips Hue Go er en fiks liten lampe som er lett å bruke og hyggelig å ha med. Den dekker nok ikke et stort og tvingende behov. Og det er helt sikkert billigere måter å få lese- eller stemningslys på terrassen. Men det er da litt imponerende at den bærbare lampen kan lyse i takt med resten av hjemmets smarte lyskilder. Bærbar eller ei vil nok de færreste bruke plass på den i feriebagasjen.

Karakter
Philips Hue Go bærbar bordlampe
Premium

Home mener

Den er riktig, riktig kul, og kan gjøre ting ingen annen bordlampe kan gjøre. Og gjøre det sammen med dine andre lamper. Det er en av de dyreste måtene å få stemningslys på hagebordet. Ikke spesielt bagasjevennlig.

Les videre med LB+

Sommertilbud

LB+ Total

Få full tilgang i 7 uker for kun 7 kr.

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+ Total år

Tilgang til ALT innhold i et år

7,- / for 7 uker
49,- / for 30 dager
1,650,- / år
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Trådløs overvåkning av hjemmet

Kjør frysepizza i Airfryeren

Hold små klåfingre unna flaskene

Effektiv klipping av store hager

Når du vil se bra ut

Freo X Ultra hjelper, men kan ikke stå alene

Revolusjon innen ismaskiner?

Lysmagi til husfasaden

Sodastream i nye japanske klær

Blir bedre og bedre

Smart pengeskap med mangler

Raskere og hyggeligere støvsuging

Scroll to Top