: Philips og Sony Blu-ray-spillere

Blu-ray-duell

Blu-ray-segmentet har hittil vært fullt av spillere med mer eller mindre identisk ytelse, men dette ser ut til å utvikle seg til et felt med større forskjeller. Hver enkelt produsent begynner å få mer erfaring med BD-formatet og kan lage spillere som skiller seg positivt ut, enten det gjelder bildekvalitet, finesser eller brukervennlighet. Sony og Philips er blant de sterkeste støttespillerne til Blu-ray-formatet, og begge er nå ute med nye og toppspesifiserte modeller. Philips BDP-9500 og Sony BDP-S760 er begge proppfulle av de siste nyvinningene innen bildeteknikk og finesser, og ser ut til å kunne bli to av de mest interessante spillerne under 5000 kroner. Avansert bildebehandling Tiden står ikke stille på Blu-ray-fronten. Både Philips og Sony har lansert hver sin nye toppmodell, skreddersydd for å tilfredsstille alle som liker å se film i HD!

Blu-ray-segmentet har hittil vært fullt av spillere med mer eller mindre identisk ytelse, men dette ser ut til å utvikle seg til et felt med større forskjeller. Hver enkelt produsent begynner å få mer erfaring med BD-formatet og kan lage spillere som skiller seg positivt ut, enten det gjelder bildekvalitet, finesser eller brukervennlighet.
Sony og Philips er blant de sterkeste støttespillerne til Blu-ray-formatet, og begge er nå ute med nye og toppspesifiserte modeller. Philips BDP-9500 og Sony BDP-S760 er begge proppfulle av de siste nyvinningene innen bildeteknikk og finesser, og ser ut til å kunne bli to av de mest interessante spillerne under 5000 kroner.

Avansert bildebehandling
Mens tidligere Blu-ray-spillere har benyttet seg av mer eller mindre identiske video-chipset, begynner produsentene nå å ta i bruk mer avanserte videoprosessorer for å kverne ut enda hvassere bildekvalitet fra Blu-ray- og DVD-platene. Philips har tatt i bruk en avansert prosessor fra Qdeo på sin toppmodell, mens Sony bruker sin egen patenterte HD Engine chip som bildebehandler. Hvilken av de to spillerne som er best til hva, skal vi forsøke å finne ut av på de neste sidene.

 

Produkter i testen

Sony BD-S760

Fullspekket toppmodell

Sony har alltid hevdet seg i tetsjiktet med sine Blu-ray-spillere. Den nye toppmodellen BDP-S760 byr på flere avanserte finesser til en meget konkurransedyktig pris.

Rask i oppstart Brukervennlig Trådløs streaming
Ingenting

Philips BD-P9500

Kjapp kinosjef

Philips har markert seg som en av de fremste produsentene av Blu-ray-spillere i mellomprissjiktet. Med toppmodellen BDP9500 henvender de seg til det mer kresne hjemmekinopublikummet.

Meget hurtig i bruk Briljant bildekvalitet Tekstflyttingsfunksjon
Fjernkontroll mangler baklys

Sjekk også ut disse testene:


Har du dette produktet?
Gi din karakter.
Stemmer: 0

Samlet score:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også