Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Philips og Sony Blu-ray-spillere

Blu-ray-duell

Blu-ray-segmentet har hittil vært fullt av spillere med mer eller mindre identisk ytelse, men dette ser ut til å utvikle seg til et felt med større forskjeller. Hver enkelt produsent begynner å få mer erfaring med BD-formatet og kan lage spillere som skiller seg positivt ut, enten det gjelder bildekvalitet, finesser eller brukervennlighet. Sony og Philips er blant de sterkeste støttespillerne til Blu-ray-formatet, og begge er nå ute med nye og toppspesifiserte modeller. Philips BDP-9500 og Sony BDP-S760 er begge proppfulle av de siste nyvinningene innen bildeteknikk og finesser, og ser ut til å kunne bli to av de mest interessante spillerne under 5000 kroner. Avansert bildebehandling Tiden står ikke stille på Blu-ray-fronten. Både Philips og Sony har lansert hver sin nye toppmodell, skreddersydd for å tilfredsstille alle som liker å se film i HD!
Lyd & Bilde mener
Meget hurtig i bruk Briljant bildekvalitet Tekstflyttingsfunksjon
Fjernkontroll mangler baklys
Spesifikasjoner
• BD-J-profil 2.0 • 7.1 analog ut • Ethernet-tilkobling • HDMI 1.3, 1080p/24 • USB-inngang • Pris: kr 5000

Blu-ray-segmentet har hittil vært fullt av spillere med mer eller mindre identisk ytelse, men dette ser ut til å utvikle seg til et felt med større forskjeller. Hver enkelt produsent begynner å få mer erfaring med BD-formatet og kan lage spillere som skiller seg positivt ut, enten det gjelder bildekvalitet, finesser eller brukervennlighet.
Sony og Philips er blant de sterkeste støttespillerne til Blu-ray-formatet, og begge er nå ute med nye og toppspesifiserte modeller. Philips BDP-9500 og Sony BDP-S760 er begge proppfulle av de siste nyvinningene innen bildeteknikk og finesser, og ser ut til å kunne bli to av de mest interessante spillerne under 5000 kroner.

Avansert bildebehandling
Mens tidligere Blu-ray-spillere har benyttet seg av mer eller mindre identiske video-chipset, begynner produsentene nå å ta i bruk mer avanserte videoprosessorer for å kverne ut enda hvassere bildekvalitet fra Blu-ray- og DVD-platene. Philips har tatt i bruk en avansert prosessor fra Qdeo på sin toppmodell, mens Sony bruker sin egen patenterte HD Engine chip som bildebehandler. Hvilken av de to spillerne som er best til hva, skal vi forsøke å finne ut av på de neste sidene.

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?

Produkter i testen

Sony BD-S760

Fullspekket toppmodell

Sony har alltid hevdet seg i tetsjiktet med sine Blu-ray-spillere. Den nye toppmodellen BDP-S760 byr på flere avanserte finesser til en meget konkurransedyktig pris.

Rask i oppstart Brukervennlig Trådløs streaming
Ingenting

Philips BD-P9500

Kjapp kinosjef

Philips har markert seg som en av de fremste produsentene av Blu-ray-spillere i mellomprissjiktet. Med toppmodellen BDP9500 henvender de seg til det mer kresne hjemmekinopublikummet.

Meget hurtig i bruk Briljant bildekvalitet Tekstflyttingsfunksjon
Fjernkontroll mangler baklys
forfatter
Av

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.