Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Mujjo pekeskjermhansker

Bruk mobilen med hansker på

Mujjos skinnhansker behøver du ikke ta av for å bruke mobilen eller nettbrettet
Lyd & Bilde mener
God passform og funksjonalitet. Fungerer godt på mobilskjermer og kvaliteten er god. Crochet-modellen holder deg dessuten varm
Fingertuppene er for brede til at navigeringen på skjermen blir presis nok til at du kan bruke bokstavtastaturet på mobilen
Spesifikasjoner

Skinnhansker i Etiopisk lammeskinn

Vind og vanntette

 

Når det er kalt ute er det pes å måtte slite av seg hanskene for å svare på mobilen, eller sende en SMS. For ikke å snakke om å ta bilder, laste opp på Instagram eller slå et nummer.

Men det finnes hansker som fungerer på mobilskjermer, eller nettbrett for den del. Som Mujjos skinnhansker med nanoteknologi.

Hanskene som finnes flere utgaver, strikkede versjoner i flere farger, eller som her i Etiopisk lammeskinn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modellen over heter Crochet og har et grovstrikket mønster på oversiden som skal holde hendene varme når det er skikkelig kaldt. De lukkes over håndleddet med en knapp og er foret med cashmere-ull.

Annonse

Som de andre hanskene fra Mujjo, fungerer de på kapasitive berøringskjermer. Som også finnes på kameraer og i moderne biler. Små nanopartikler er vevd inn i alle fingertuppene, slik at du kan bruke mobilen uten å måtte ta av hanskene.

Passformet er meget god, vi prøvde to modeller og de satt som støpt. Hanskene finnes også i damestørrelser.

Annonse

Kvaliteten er bedre enn man tror, og sømmer, foring og knapper virker solide.

De skal også være vanntette, noe vi testet på Crochet-modellen som ble skikkelig dynket og derettet tørket for å sjekke om passformet holdt seg. Det gjorde den. Og den fungerte fremdeles på mobilskjermen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den eneste ulempen med to modellene vi prøvde, var at fingertuppene er så brede at det kan være vanskelig å treffe skjermtastene på mobiler med små skjermer. Det er lettere på phablets og nettbrett, men det er likevel ikke noe påroblem å svare på anrop, eller ringe noen opp.

Det var heller ikke noe problem å ta bilder med hanskene på, men det ble vanskelig å skrive tekst til bildene som skulle opp på Instagram eller Facebook.

Mujjos hansker koster mer enn hansker man kjøper i sportsbutikkene, men er ikke dyrere enn tilsvarende hansker i skinn fra for eksempel Hestra.

Derfor er de slett ikke noe dumt kjøp.

Med den fine kvaliteten og gode passformen, har vi ikke noe problem med å anbefale Mujjos hansker for alle som synes det er noe herk å måtte ta av hanskene for å bruke mobilen.

Annonse

leather-crochet-touchscreen-gloves-for-women-004

forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

3 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.