TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Mujjo pekeskjermhansker

Bruk mobilen med hansker på

Mujjos skinnhansker behøver du ikke ta av for å bruke mobilen eller nettbrettet

forfatter
Publisert 07.03.14 - 12:00
L&B mener
God passform og funksjonalitet. Fungerer godt på mobilskjermer og kvaliteten er god. Crochet-modellen holder deg dessuten varm
Fingertuppene er for brede til at navigeringen på skjermen blir presis nok til at du kan bruke bokstavtastaturet på mobilen
Spesifikasjoner

Skinnhansker i Etiopisk lammeskinn

Vind og vanntette

 

Når det er kalt ute er det pes å måtte slite av seg hanskene for å svare på mobilen, eller sende en SMS. For ikke å snakke om å ta bilder, laste opp på Instagram eller slå et nummer.

Men det finnes hansker som fungerer på mobilskjermer, eller nettbrett for den del. Som Mujjos skinnhansker med nanoteknologi.

Hanskene som finnes flere utgaver, strikkede versjoner i flere farger, eller som her i Etiopisk lammeskinn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modellen over heter Crochet og har et grovstrikket mønster på oversiden som skal holde hendene varme når det er skikkelig kaldt. De lukkes over håndleddet med en knapp og er foret med cashmere-ull.

Som de andre hanskene fra Mujjo, fungerer de på kapasitive berøringskjermer. Som også finnes på kameraer og i moderne biler. Små nanopartikler er vevd inn i alle fingertuppene, slik at du kan bruke mobilen uten å måtte ta av hanskene.

Passformet er meget god, vi prøvde to modeller og de satt som støpt. Hanskene finnes også i damestørrelser.

Kvaliteten er bedre enn man tror, og sømmer, foring og knapper virker solide.

De skal også være vanntette, noe vi testet på Crochet-modellen som ble skikkelig dynket og derettet tørket for å sjekke om passformet holdt seg. Det gjorde den. Og den fungerte fremdeles på mobilskjermen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den eneste ulempen med to modellene vi prøvde, var at fingertuppene er så brede at det kan være vanskelig å treffe skjermtastene på mobiler med små skjermer. Det er lettere på phablets og nettbrett, men det er likevel ikke noe påroblem å svare på anrop, eller ringe noen opp.

Det var heller ikke noe problem å ta bilder med hanskene på, men det ble vanskelig å skrive tekst til bildene som skulle opp på Instagram eller Facebook.

Mujjos hansker koster mer enn hansker man kjøper i sportsbutikkene, men er ikke dyrere enn tilsvarende hansker i skinn fra for eksempel Hestra.

Derfor er de slett ikke noe dumt kjøp.

Med den fine kvaliteten og gode passformen, har vi ikke noe problem med å anbefale Mujjos hansker for alle som synes det er noe herk å måtte ta av hanskene for å bruke mobilen.

leather-crochet-touchscreen-gloves-for-women-004

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
3 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Video: Nothing phone (1) avslørt ukesvis før lansering Hands-on video viser innovativt nytt brukergrensesnitt.
Ingen reservedeler: Kunder må vente i flere måneder Apple er på etterskudd med reparasjoner
Eksklusivt fra Huawei Nylig skrev vi om Huaweis kommende generasjon av nye smart-produkter. Og nå er ventetiden over for ett av dem – Watch GT3 Pro kan nå kjøpes.
Det kommer ingen Samsung Galaxy S22 FE Ikke flere utgaver av Samsungs folkemobil.
Slik ser den ut! [Oppdatert] For å unngå leaks har Nothing selv "lekket" bilde av selskapets kommende smarttelefon.
5G-mobil til under 3.000 kroner Motorola lanserer enda en budsjettmobil med 5G.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend