: Mujjo pekeskjermhansker

Bruk mobilen med hansker på

Mujjos skinnhansker behøver du ikke ta av for å bruke mobilen eller nettbrettet
Lyd & Bilde mener
God passform og funksjonalitet. Fungerer godt på mobilskjermer og kvaliteten er god. Crochet-modellen holder deg dessuten varm
Fingertuppene er for brede til at navigeringen på skjermen blir presis nok til at du kan bruke bokstavtastaturet på mobilen
Spesifikasjoner

Skinnhansker i Etiopisk lammeskinn

Vind og vanntette

 

Annonse
Annonse
forfatter

Når det er kalt ute er det pes å måtte slite av seg hanskene for å svare på mobilen, eller sende en SMS. For ikke å snakke om å ta bilder, laste opp på Instagram eller slå et nummer.

Men det finnes hansker som fungerer på mobilskjermer, eller nettbrett for den del. Som Mujjos skinnhansker med nanoteknologi.

Hanskene som finnes flere utgaver, strikkede versjoner i flere farger, eller som her i Etiopisk lammeskinn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modellen over heter Crochet og har et grovstrikket mønster på oversiden som skal holde hendene varme når det er skikkelig kaldt. De lukkes over håndleddet med en knapp og er foret med cashmere-ull.

Som de andre hanskene fra Mujjo, fungerer de på kapasitive berøringskjermer. Som også finnes på kameraer og i moderne biler. Små nanopartikler er vevd inn i alle fingertuppene, slik at du kan bruke mobilen uten å måtte ta av hanskene.

Passformet er meget god, vi prøvde to modeller og de satt som støpt. Hanskene finnes også i damestørrelser.

Kvaliteten er bedre enn man tror, og sømmer, foring og knapper virker solide.

De skal også være vanntette, noe vi testet på Crochet-modellen som ble skikkelig dynket og derettet tørket for å sjekke om passformet holdt seg. Det gjorde den. Og den fungerte fremdeles på mobilskjermen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den eneste ulempen med to modellene vi prøvde, var at fingertuppene er så brede at det kan være vanskelig å treffe skjermtastene på mobiler med små skjermer. Det er lettere på phablets og nettbrett, men det er likevel ikke noe påroblem å svare på anrop, eller ringe noen opp.

Det var heller ikke noe problem å ta bilder med hanskene på, men det ble vanskelig å skrive tekst til bildene som skulle opp på Instagram eller Facebook.

Mujjos hansker koster mer enn hansker man kjøper i sportsbutikkene, men er ikke dyrere enn tilsvarende hansker i skinn fra for eksempel Hestra.

Derfor er de slett ikke noe dumt kjøp.

Med den fine kvaliteten og gode passformen, har vi ikke noe problem med å anbefale Mujjos hansker for alle som synes det er noe herk å måtte ta av hanskene for å bruke mobilen.

leather-crochet-touchscreen-gloves-for-women-004

Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Canon PowerShot Zoom er en kjempegod idé som er veldig dårlig utført.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Den er ikke sprek, den lader tregt og kjører ikke langt om gangen. Men Mazda MX-30 har et lydanlegg som mange vil misunne den.
Netatmo Smart Video Doorbell er blant få kablede smarte ringeklokker som fungerer med norsk strømforsyning. Her trenger du heller ikke abonnement for full funksjonalitet.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!