Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Logitech Tablet Keyboard og Keyboard Case

Logitech skårer full pakke

Logitech har to praktiske tastatur for Apples iPad. Begge er glimrende. For deg som ønsker å bruke iPaden til å skrive mye tekst er de nesten helt uvurderlige.

Logitech Tablet Keyboard

Dette er den enkleste varianten og også den billigste. Det er som det andre et Bluetooth-tastatur. Et fullverdig tastatur som har en rekke spesialtaster for nettopp iPad. Du kan styre en hel rekke av iPads funksjoner via dette tastaturet.

Selve pakken består av tastaturet samt et etui til å frakte det i. Etuiet er også et eget stativ til å plassere iPaden i slik at den får en behagelig vinkel når det skal skrives. Det er en meget enkel konstruksjon samtidig som den er effektiv og den lar deg plassere iPaden i både høydeformat og breddeformat.

Tastaturet benytter fire stykk AAA-batterier så det er ekstremt enkelt å bruke på reise. Du er ikke avhengig av lading i og med at det eneste du trenger er ekstra batterier. Det er også en fordel at selve tastaturet ikke er forbundet med etuiet som brukes som iPad-støtte. På denne måten kan det plasseres der det er mest behagelig å plassere det.

Annonse

Denne delen av artikkelen er skrevet på nettopp dette tastaturet. En meget behagelig opplevelse og en ekstremt god investering for deg som også bruker iPad til omfattende tekstproduksjon. En pris på 549 kroner er det virkelig verdt og vel så det.

Annonse

Fakta:
Fungerer på iPad og iPad 2
4 AAA-batterier (ferdig installert)
Etui/stativ
Vekt: 420 gram inkludert etui og batterier
Pris: 549 kroner
www.logitech.no

Pluss
Billig
Lav vekt
Tastaturet løsrevet fra iPad

Minus:
Etuiet kan ikke beskytte iPad under reise

 

Logitech Keyboard Case for iPad 2


Her er den andre varianten fra Logitech. Den skiller seg vesentlig fra det andre tastaturet og er samtidig en beskyttelse for iPaden din. Det er utført i samme materialet som iPad 2 og ser ut som om det er en integret del av iPaden når det i  bruk. Det skal også understrekes at det er laget spesielt for iPad 2 og ikke den opprinnelige iPad.

Denne varianten går ikke på løse batterier men er avhengig av å bli ladet opp via en micro USB kabel som følger med. Det er også ment at iPaden skal plasseres i selve tastaturet når det er i bruk. Det kan plasseres i både bredde- og høydeformat . Oppkoblingen fungerer også her trådløst via Bluetooth.

Annonse

Tastaturet, fordi det også fungerer som beskyttelse for iPaden, er noe mindre enn det forrige. Dette forringer ikke brukervennligheten og denne delen av artikkelen er skrevet på dette tastaturet og det er både behagelig og effektivt å bruke uten at det føles trangt. Det har også de samme iPad-spesifikke tastene som det forrige tastaturet.

Når tastaturet ikke brukes fungerer det som en beskyttelse for iPaden. Du plasserer den med glasset ned og den blir hvilende på myke plastputer i hvert av hjørnene. Den vil også ha den samme funksjonen som Apples egen beskyttelse, og den vil automatisk slås av når den plasseres i tastaturet. Det vil effektivt beskytte glassplaten som ikke kommer i kontakt med selve tastene. Det er dermed en effektiv ripe- og støtbeskytter. I tillegg ser den pen ut og som skapt for iPad 2.

Den er som sagt noe dyrere enn det andre tastaturet, men 899 kroner er det definitivt verdt. Dette kommer til å bli mitt faste reisefølge sammen med iPaden.

Fakta:
Kun for iPad 2
Etui med trådløst Bluetooth-tastatur og stativ
Ladeledning, usb-til-mikro-usb
Vekt: 336 gram
Pris: 899 kroner
www.logitech.no

Pluss
Beskytter iPaden
Blir en enhet sammen med iPad
Glimrende i bruk

Annonse

Minus
Litt dyr

2 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.