: Logitech Tablet Keyboard og Keyboard Case

Logitech skårer full pakke

Logitech har to praktiske tastatur for Apples iPad. Begge er glimrende. For deg som ønsker å bruke iPaden til å skrive mye tekst er de nesten helt uvurderlige.
Annonse
Annonse

Logitech Tablet Keyboard

Dette er den enkleste varianten og også den billigste. Det er som det andre et Bluetooth-tastatur. Et fullverdig tastatur som har en rekke spesialtaster for nettopp iPad. Du kan styre en hel rekke av iPads funksjoner via dette tastaturet.

Selve pakken består av tastaturet samt et etui til å frakte det i. Etuiet er også et eget stativ til å plassere iPaden i slik at den får en behagelig vinkel når det skal skrives. Det er en meget enkel konstruksjon samtidig som den er effektiv og den lar deg plassere iPaden i både høydeformat og breddeformat.

Tastaturet benytter fire stykk AAA-batterier så det er ekstremt enkelt å bruke på reise. Du er ikke avhengig av lading i og med at det eneste du trenger er ekstra batterier. Det er også en fordel at selve tastaturet ikke er forbundet med etuiet som brukes som iPad-støtte. På denne måten kan det plasseres der det er mest behagelig å plassere det.

Denne delen av artikkelen er skrevet på nettopp dette tastaturet. En meget behagelig opplevelse og en ekstremt god investering for deg som også bruker iPad til omfattende tekstproduksjon. En pris på 549 kroner er det virkelig verdt og vel så det.

Fakta:
Fungerer på iPad og iPad 2
4 AAA-batterier (ferdig installert)
Etui/stativ
Vekt: 420 gram inkludert etui og batterier
Pris: 549 kroner
www.logitech.no

Pluss
Billig
Lav vekt
Tastaturet løsrevet fra iPad

Minus:
Etuiet kan ikke beskytte iPad under reise

 

Logitech Keyboard Case for iPad 2


Her er den andre varianten fra Logitech. Den skiller seg vesentlig fra det andre tastaturet og er samtidig en beskyttelse for iPaden din. Det er utført i samme materialet som iPad 2 og ser ut som om det er en integret del av iPaden når det i  bruk. Det skal også understrekes at det er laget spesielt for iPad 2 og ikke den opprinnelige iPad.

Denne varianten går ikke på løse batterier men er avhengig av å bli ladet opp via en micro USB kabel som følger med. Det er også ment at iPaden skal plasseres i selve tastaturet når det er i bruk. Det kan plasseres i både bredde- og høydeformat . Oppkoblingen fungerer også her trådløst via Bluetooth.

Tastaturet, fordi det også fungerer som beskyttelse for iPaden, er noe mindre enn det forrige. Dette forringer ikke brukervennligheten og denne delen av artikkelen er skrevet på dette tastaturet og det er både behagelig og effektivt å bruke uten at det føles trangt. Det har også de samme iPad-spesifikke tastene som det forrige tastaturet.

Når tastaturet ikke brukes fungerer det som en beskyttelse for iPaden. Du plasserer den med glasset ned og den blir hvilende på myke plastputer i hvert av hjørnene. Den vil også ha den samme funksjonen som Apples egen beskyttelse, og den vil automatisk slås av når den plasseres i tastaturet. Det vil effektivt beskytte glassplaten som ikke kommer i kontakt med selve tastene. Det er dermed en effektiv ripe- og støtbeskytter. I tillegg ser den pen ut og som skapt for iPad 2.

Den er som sagt noe dyrere enn det andre tastaturet, men 899 kroner er det definitivt verdt. Dette kommer til å bli mitt faste reisefølge sammen med iPaden.

Fakta:
Kun for iPad 2
Etui med trådløst Bluetooth-tastatur og stativ
Ladeledning, usb-til-mikro-usb
Vekt: 336 gram
Pris: 899 kroner
www.logitech.no

Pluss
Beskytter iPaden
Blir en enhet sammen med iPad
Glimrende i bruk

Minus
Litt dyr

Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Gisle Orlund


Siste artikler:

Annonse
Annonse

Les også

Ni nye kinesiske techselskaper er nå blokkert for amerikanske investorer.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Samsung har nettopp invitert mediene til årets første Galaxy Unpacked-presentasjon.
Xiaomi Mi 11 har nettopp blitt lansert på det kinesiske markedet. Mobilen er den første i verden basert på Qualcomms nyeste prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Audezes gaming-headset nyter godt av planar-teknologien fra selskapets luksushodetelefoner.
Geneva er tilbake med en gnistrende stereohøyttaler i et stilrent retrokabinett.
Volvos første elbil har alt som skal til for å bli en storselger, men det er to ting man skal huske på.
Fujifilm X-T200 er et perfekt startkamera for nysgjerrige fotografspirer.
Asus ZenBook Flip S UX371 er blant de beste hybride bærbare som kan kjøpes for penger akkurat nå. Spesielt skjermen er helt fantastisk.
Sony-zoomen koster en del, men den tekniske ytelsen gjør det mulig å forsvare prisen.
Så velutstyrt, og så riktig. Primare I35 Prisma snakker sannheten, med stram lyd og flott klang. Så spiller den hva det skal være av filer og tjenester.
Unik bærbar til kreative profesjonelle med begrenset budsjett. Skjermen er smart, men prisen er stiv.
Sony har krympet sitt beste allroundkamera, det har både positive og negative sider.
JBL 4349 er ikke som andre høyttalere. De er mye, mye fetere!
Ledvance har meldt seg på i kampen om å levere smart lys til det smarte hjem. Det er enkelt – og ikke særlig dyrt.
Philips har forent sin fargesprakende OLED-TV med en potent lydplanke fra Bowers & Wilkins. Resultatet er en skikkelig drømme-TV!