Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

: Logitech Tablet Keyboard og Keyboard Case

Logitech skårer full pakke

Logitech har to praktiske tastatur for Apples iPad. Begge er glimrende. For deg som ønsker å bruke iPaden til å skrive mye tekst er de nesten helt uvurderlige.

Skrevet av / 15.08.11 - 09:37
Logitech Tablet Keyboard og Keyboard Case
Gisle Orlund

Logitech Tablet Keyboard

Dette er den enkleste varianten og også den billigste. Det er som det andre et Bluetooth-tastatur. Et fullverdig tastatur som har en rekke spesialtaster for nettopp iPad. Du kan styre en hel rekke av iPads funksjoner via dette tastaturet.

Selve pakken består av tastaturet samt et etui til å frakte det i. Etuiet er også et eget stativ til å plassere iPaden i slik at den får en behagelig vinkel når det skal skrives. Det er en meget enkel konstruksjon samtidig som den er effektiv og den lar deg plassere iPaden i både høydeformat og breddeformat.

Tastaturet benytter fire stykk AAA-batterier så det er ekstremt enkelt å bruke på reise. Du er ikke avhengig av lading i og med at det eneste du trenger er ekstra batterier. Det er også en fordel at selve tastaturet ikke er forbundet med etuiet som brukes som iPad-støtte. På denne måten kan det plasseres der det er mest behagelig å plassere det.

Denne delen av artikkelen er skrevet på nettopp dette tastaturet. En meget behagelig opplevelse og en ekstremt god investering for deg som også bruker iPad til omfattende tekstproduksjon. En pris på 549 kroner er det virkelig verdt og vel så det.

Fakta:
Fungerer på iPad og iPad 2
4 AAA-batterier (ferdig installert)
Etui/stativ
Vekt: 420 gram inkludert etui og batterier
Pris: 549 kroner
www.logitech.no

Pluss
Billig
Lav vekt
Tastaturet løsrevet fra iPad

Minus:
Etuiet kan ikke beskytte iPad under reise

 

Logitech Keyboard Case for iPad 2


Her er den andre varianten fra Logitech. Den skiller seg vesentlig fra det andre tastaturet og er samtidig en beskyttelse for iPaden din. Det er utført i samme materialet som iPad 2 og ser ut som om det er en integret del av iPaden når det i  bruk. Det skal også understrekes at det er laget spesielt for iPad 2 og ikke den opprinnelige iPad.

Denne varianten går ikke på løse batterier men er avhengig av å bli ladet opp via en micro USB kabel som følger med. Det er også ment at iPaden skal plasseres i selve tastaturet når det er i bruk. Det kan plasseres i både bredde- og høydeformat . Oppkoblingen fungerer også her trådløst via Bluetooth.

Tastaturet, fordi det også fungerer som beskyttelse for iPaden, er noe mindre enn det forrige. Dette forringer ikke brukervennligheten og denne delen av artikkelen er skrevet på dette tastaturet og det er både behagelig og effektivt å bruke uten at det føles trangt. Det har også de samme iPad-spesifikke tastene som det forrige tastaturet.

Når tastaturet ikke brukes fungerer det som en beskyttelse for iPaden. Du plasserer den med glasset ned og den blir hvilende på myke plastputer i hvert av hjørnene. Den vil også ha den samme funksjonen som Apples egen beskyttelse, og den vil automatisk slås av når den plasseres i tastaturet. Det vil effektivt beskytte glassplaten som ikke kommer i kontakt med selve tastene. Det er dermed en effektiv ripe- og støtbeskytter. I tillegg ser den pen ut og som skapt for iPad 2.

Den er som sagt noe dyrere enn det andre tastaturet, men 899 kroner er det definitivt verdt. Dette kommer til å bli mitt faste reisefølge sammen med iPaden.

Fakta:
Kun for iPad 2
Etui med trådløst Bluetooth-tastatur og stativ
Ladeledning, usb-til-mikro-usb
Vekt: 336 gram
Pris: 899 kroner
www.logitech.no

Pluss
Beskytter iPaden
Blir en enhet sammen med iPad
Glimrende i bruk

Minus
Litt dyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Verdens raskeste og dyreste iPad

Det hele for det halve?

Den nyeste Sony Xperia 1 VI er mindre unik enn forgjengerne

Det beste kinesiske alternativet til Samsung Galaxy S24 Ultra, men …

Hva har skjedd med Edge?

Lang batterilevetid, lav pris og gode funksjoner

Hvor mye Nothing er det over Nothing Phone (2a)

Supermobil på budsjett

Velkommen tilbake, OnePlus!

Liten, men kraftig

AI-begynnelsen er vanskelig

Ikke helt solgt

Scroll to Top