Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nomad ChargeKey

Genial ladekabel

Med denne får du ladet mobilen hvor som helst, så lenge det finnes en USB-port i nærheten
Lyd & Bilde mener
Den mest praktisk ladekabelen vi har sett er både liten og billig. Denne kan man ikke være foruten
Ingenting
Spesifikasjoner

3,1 A ladestrøm

USB 2.0

Ligtning eller mikro USB

De færreste går rundt med mobiladeren i lommen. Hvis man går tom for strøm, er det ingen annen utvei enn å spørre noen om de har en lader i lommen. Noe de færreste har. En løsning  kan være å ha et ekstra batteri, eller en batterilader i lommen.

Men denne løsningen er langt mer praktisk, og mye billigere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nomads lille ChargeKey, er en kort flatkabel i solid gummi. Med USB-støpsel i den ene enden og en ladeplugg i den andre enden. Den finnes i to versjoner. Den ene – som vist på bildet – med Apples Lightning-stikk som passer alle nyere iPhone, iPad og iPod-modeller, og den andre med en vanlig mikro USB-plugg. Til alle andre mobiltelefoner og nettbrett.

ChargeKey er så liten og lett at den får plass på nøkkeknippet, eller i lommeboken, jakkelommen, eller hvor som helst egentlig.

Annonse

Den koster en drøy 150-lapp, avhengig av dollarkursen, og sendes i posten uten ekstra fraktkostnader.

Les mer om ChargeKey på Nomads nettsider, hvor man også kan bestille ladekabelen.

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste uken har vi brukt ChargeKey slik den er tenkt å skulle brukes, som startkabel for mobilen, og den kommer heretter til å følge oss over alt.

Den tar ikke opp plass, og når mobilen begynner å varsle om lite strøm, er det sjelden vanskelig å finne en USB-port i nærheten hvor man kan få ladet mobilen.

Kontaktene er gullbelagte og den gummierte flatkabelen kan både vris, bøyes og strekkes uten at det påvirker egenskapene. Den kan enkelt tres på nøkkelknippet, og kan brukes som laderkabel for iPad også, som krever mer størm en mobiltelefoner.

ChargeKey støtter selvsagt synking av mobilen.

Til drøye 150 kroner er den billigere enn en separat ladekabel fra Apple. Den er også mer praktisk å ha med, og holder det den lover.

Det er ingen grunn til å ikke anbefale ChargeKey, som er så genialt enkel at man kanskje skal kjøpe to stykker.

Nomad

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.