: Adonit Jot Touch

Prisgunstig pekepenn

Adonit lager pekepennen til Adobe, og har en rimeligere variant for alle som ikke trenger integrasjonen med Adobes programvare.
Lyd & Bilde mener
God støtte for en mengde apper, 11 timers batteritid og trykkfølsom tupp.
Ingen ting vesentlig til prisen.
Spesifikasjoner
  • Digital pekepenn
  • Trykkfølsom tupp
  • USB-lading
  • Tilpasset Apple iPad 3 eller nyere. iPad Air, iPad mini
  • Pris: 99 USD
Annonse
Annonse
forfatter

Hvis man ikke trenger integrasjon med Adobes apper, og bruker helt andre apper til fotoredigering, tegning eller notater, kan Adonits egen pekepenn være et prisgunstig alternativ.

Den har kanskje ikke like kul design som Adobes Ink & Slide, men foruten utvidet støtte for Adobe Creative Cloud, mangler den ikke mye på å være perfekt til en lang rekke apper. I tillegg til Adobe CC, som den også fungerer sammen med, bare uten utvidbar funksjonalitet altså.

Som alle pekepenner er det av og til en liten forsinkelse fra man trykker, til skjermen reagerer. Knappene kan programmeres slik at man kan aktivere mye brukte innstillinger med et lett trykk. Adonits pekepenn skiller seg slik sett ikke veldig fra andre pekepenner, men den er mer solid og tykk nok til at den ligger bedre i hånden. Som andre penner støtter den palm rejection, slik at man kan fortsette å tegne med Adonit-pennen, selv om man legger hånden eller fingre på skjermen.

Med direkte støtte for Adonit-pennen i over 20 apper, er den svært anvendelig, men manglende støtte for Adobes CC-apper, kan være begrensningen som gjør at noen skuffer ut det dobbelte for Adobes Pen & Ink. Alle andre klarer seg lenge med Adonit Jot Touch.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Har du dette produktet?
Gi din karakter.

0 / 5. Antall stemmer 0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Old school-teknologi har aldri vært bedre enn i vår tid, McIntosh MC1502 er beviset for de som tviler.
Technics SU-R1000 er noe av det mest unike vi har sett - og hørt - i high-end-klassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.
Asus ROG Flow X13 kan fint puttes i vesken, og den kan også brukes som nettbrett. Men den har grafikkrefter i tungvektsklassen.
Tangents lille trådløse forsterker er perfekt til det vesle begynneranlegget på hobbyrommet eller barnerommet.
Det beste kameraet vi har testet, har kommet i en mer kompakt utgave til lavere pris.
Nye 2021 Mercedes S-klasse er fylt med innovative og kresne løsninger for både øyne og ører. Vi har tilbrakt noen dager bak rattet for å se og høre hva nykommeren har å by på!
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Med Celestee har Focal overgått det vi trodde var mulig fra lukkede hodetelefoner i denne prisklassen.
JBL Live Pro+ er komplett med aktiv støydemping, og selv om de låter middelmådig ut av boksen, redder de seg med en fabelaktig EQ i appen. Dermed kan de likevel få klasseledende lyd.
Xiaomi Mi 11 var den første mobilen med Qualcomms nye Snapdragon 888 prosessor. Det er mobilen du skal kjøpe hvis du vil ha mest for pengene.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Citroën har klart å elektrifisere C4 uten å gå i fella, og har skapt en helt annerledes opplevelse.
Electrocompaniet har oppdatert sitt phono-trinn, men endringene er subtile.
Samsung Galaxy SmartTag er en liten Bluetooth-brikke som holder orden på eiendelene dine.