TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Sniktitt på Philips OLED+ 907 og OLED+ 937

Toppmodellene fra Philips ventes til høsten - med lyd fra Bowers & Wilkins.

forfatter
Publisert 26.04.22 - 12:00

Philips følger et litt annet lanseringsmønster enn mange av sine TV-konkurrenter. Deler av 2022-sortimentet er allerede presentert, men tradisjonen tro spares de virkelige toppmodellene til senere på året. Philips har imidlertid «lekket» litt info om hva vi har i vente!

Les også Philips lanserer splitter ny OLED-TV Nykommeren OLED807 får både nytt OLED-panel, oppgradert videoprosessor, og et mer avansert Ambilight-lys.

De nye toppmodellene OLED+ 907 og OLED+ 937 ventes ikke før til høsten, men har allerede vunnet designprisen Red Dot Design Award. De bygger videre på kvalitetene vi kjenner fra andre Philips-modeller, deriblant OLED bildepanel og finesser som firesidig Ambilight. Samtidig har engelske Bowers & Wilkins nok en gang har stått for lyddelen.

Philips OLED+ 907

OLED 907 er en ny modell i Philips sin portefølje: Den bruker et topp moderne OLED bildepanel kombinert med en integrert lydløsning fra B&W. TV-en har også fått en svingbar sokkel i aluminium, og kommer med en skinnkledd fjernkontroll (Muirhead). Den leveres i skjermstørrelsene 48″, 55″ og 65″.

OLED907 48 55 65 F RedDot OLED907 48 55 65 RFT RedDot
<
>
Philips OLED+ 907 har en integrert B&W-høyttaler rett under skjermen. (Foto: Philips)

Philips OLED+ 937

OLED+ 937 blir etter alt å dømme Philips sin nye flaggskipmodell for 2022. En direkte arvtager til 2021-modellen OLED+ 936 som vi har testet med godt resultat her i L&B-redaksjonen.

Les også Denne Philips OLED’en kan nesten alt Med superlekker bildekvalitet, fargesprakende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins, byr Philips OLED936 på en TV-opplevelse utenom det vanlige. Men klart, det koster!
Philips OLED 936 Lewis Hamilton F1

Årets modell  har fått noen designendringer: I stedet for de speilblanke, forkrommede detaljene vi kjenner fra 936-modellen, har detaljene fått en mattere aluminium-finish. Høyttalerløsningen er også kledd i et nytt stofftrekk fra danske Kvadrat. Nytt i år er at lydplanken – i tillegg til oppadrettede Atmos høydekanaler – nå også får siderettede høyttalere, som skal bidra med ekstra surroundfølelse.

Til glede for mange Philips-fans, kommer OLED+ 937 i også i større skjermstørrelser: Det er så langt bekreftet en 77″ modell (Philips 77OLED937/12).

77OLED93712 OLED937 77 RFT RedDot 77OLED93712 OLED937 77 F RedDot
<
>
Philips OLED+ 937 en har en avansert Atmos-kapabel lydplanke fra Bowers & Wilkins integrert i sokkelen. (Foto: Philips)

Pris og tilgjengelighet

Philips har ikke kunngjort priser og detaljerte spesifikasjoner for OLED+ 907 og 937 ennå, men vi regner med å få høre mer til høsten! Kanskje under IFA-messen i Berlin?

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Nye lydformater i LG TV fra 2023 LG lanserer støtte for DTS surroundlyd i sine kommende TV-modeller for 2023
lbpluss
Nå kan du se TikTok på Samsung TV Nå er TikTok-appen tilgjengelig på norske Samsungs-skjermer.
Bilder i studiokvalitet Panasonic LZ1500E gir imponerende kontrastrike og fargepresise bilder, og er noe av det nærmeste vi kommer en studiomonitor til hjemmebruk. En TV for de virkelig kresne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny bildemodus til Samsungs TV-er skal gjøre bildet lettere å tyde for personer med nedsatt syn.
lbpluss
Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 
Følg Lyd & Bilde