TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Sniktitt på Philips OLED+ 907 og OLED+ 937

Toppmodellene fra Philips ventes til høsten - med lyd fra Bowers & Wilkins.

forfatter
Publisert 26.04.22 - 12:00

Philips følger et litt annet lanseringsmønster enn mange av sine TV-konkurrenter. Deler av 2022-sortimentet er allerede presentert, men tradisjonen tro spares de virkelige toppmodellene til senere på året. Philips har imidlertid «lekket» litt info om hva vi har i vente!

Les også Philips lanserer splitter ny OLED-TV Nykommeren OLED807 får både nytt OLED-panel, oppgradert videoprosessor, og et mer avansert Ambilight-lys.

De nye toppmodellene OLED+ 907 og OLED+ 937 ventes ikke før til høsten, men har allerede vunnet designprisen Red Dot Design Award. De bygger videre på kvalitetene vi kjenner fra andre Philips-modeller, deriblant OLED bildepanel og finesser som firesidig Ambilight. Samtidig har engelske Bowers & Wilkins nok en gang har stått for lyddelen.

Philips OLED+ 907

OLED 907 er en ny modell i Philips sin portefølje: Den bruker et topp moderne OLED bildepanel kombinert med en integrert lydløsning fra B&W. TV-en har også fått en svingbar sokkel i aluminium, og kommer med en skinnkledd fjernkontroll (Muirhead). Den leveres i skjermstørrelsene 48″, 55″ og 65″.

OLED907 48 55 65 F RedDot OLED907 48 55 65 RFT RedDot
<
>
Philips OLED+ 907 har en integrert B&W-høyttaler rett under skjermen. (Foto: Philips)

Philips OLED+ 937

OLED+ 937 blir etter alt å dømme Philips sin nye flaggskipmodell for 2022. En direkte arvtager til 2021-modellen OLED+ 936 som vi har testet med godt resultat her i L&B-redaksjonen.

Les også Denne Philips OLED’en kan nesten alt Med superlekker bildekvalitet, fargesprakende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins, byr Philips OLED936 på en TV-opplevelse utenom det vanlige. Men klart, det koster!
Philips OLED 936 Lewis Hamilton F1

Årets modell  har fått noen designendringer: I stedet for de speilblanke, forkrommede detaljene vi kjenner fra 936-modellen, har detaljene fått en mattere aluminium-finish. Høyttalerløsningen er også kledd i et nytt stofftrekk fra danske Kvadrat. Nytt i år er at lydplanken – i tillegg til oppadrettede Atmos høydekanaler – nå også får siderettede høyttalere, som skal bidra med ekstra surroundfølelse.

Til glede for mange Philips-fans, kommer OLED+ 937 i også i større skjermstørrelser: Det er så langt bekreftet en 77″ modell (Philips 77OLED937/12).

77OLED93712 OLED937 77 RFT RedDot 77OLED93712 OLED937 77 F RedDot
<
>
Philips OLED+ 937 en har en avansert Atmos-kapabel lydplanke fra Bowers & Wilkins integrert i sokkelen. (Foto: Philips)

Pris og tilgjengelighet

Philips har ikke kunngjort priser og detaljerte spesifikasjoner for OLED+ 907 og 937 ennå, men vi regner med å få høre mer til høsten! Kanskje under IFA-messen i Berlin?

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde