Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Samsung lanserer The Frame i 85 tommer

Samsungs populære ramme-TV kommer nå i en real storskjerm-utgave.

Salgsstatistikken viser at vi nordboere kjøper stadig større TV-skjermer, og nå utvider Samsung en av sine mest populære modellserier med ytterligere en skjermstørrelse. Den blir ikke spesielt liten heller…

Ny 2021-modell av The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbake i ny, slankere versjon: 2021-modellen er en praktisk og stuevennlig TV med skarp bildekvalitet.

85″ versjon av The Frame

The Frame er allerede tilgjengelig i et bredt spekter av skjermstørrelser, fra 32” og helt opp til 75”. Nå kommer det altså en ny 85-tommer på toppen av det hele.

85-tommeren The Frame QE85LS03A retter seg mot de som vil ha en ordentlig storskjerm på veggen, men samtidig ønsker en diskré innpakning. En 85” storskjerm kan neppe gjøres usynlig, men med en flott innramming og et passende motiv på skjermen, kan den i det minste harmonere bedre med interiøret.

85-tommeren har ellers de samme finessene som resten av Frame-familien, med blant annet tilgang til Samsungs rikholdige digitale kunstgalleri. Skjermen kommer med et spesialtilpasset veggfeste som lar den henges tett inntil veggen. Den kan også kles med innramming i ulike farger (ekstrautstyr).

Panelteknologien som benyttes er av typen LCD, med såkalt Dual LED kantbelysning som er kjent for å gi god kontrast og fargegjengivelse. Den kan imidlertid ikke måle seg med Samsungs Neo QLED toppmodeller, som bruker det nye MiniLED baklyset for bedre kontrast. Derimot kan den sikkert være interessant for de som ønsker en mest mulig diskré storskjerm i stua?

Annonse

Obs! Ved siden av The Frame i 85”, har Samsung også kunngjort en større 65” versjon av designmodellen The Serif.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Frame QE85LS03A kommer i butikk i starten av oktober, og skal koste 32.990 kr (veil.)

Annonse

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.