Nyhet

Samsung lanserer The Frame i 85 tommer

Samsungs populære ramme-TV kommer nå i en real storskjerm-utgave.

Skrevet av / 05.09.21 - 09:00
Samsung lanserer The Frame i 85 tommer

Salgsstatistikken viser at vi nordboere kjøper stadig større TV-skjermer, og nå utvider Samsung en av sine mest populære modellserier med ytterligere en skjermstørrelse. Den blir ikke spesielt liten heller…

Les også Ny 2021-modell av The Frame Samsungs populære ramme-TV er tilbake i ny, slankere versjon: 2021-modellen er en praktisk og stuevennlig TV med skarp bildekvalitet.

85″ versjon av The Frame

The Frame er allerede tilgjengelig i et bredt spekter av skjermstørrelser, fra 32” og helt opp til 75”. Nå kommer det altså en ny 85-tommer på toppen av det hele.

85-tommeren The Frame QE85LS03A retter seg mot de som vil ha en ordentlig storskjerm på veggen, men samtidig ønsker en diskré innpakning. En 85” storskjerm kan neppe gjøres usynlig, men med en flott innramming og et passende motiv på skjermen, kan den i det minste harmonere bedre med interiøret.

85-tommeren har ellers de samme finessene som resten av Frame-familien, med blant annet tilgang til Samsungs rikholdige digitale kunstgalleri. Skjermen kommer med et spesialtilpasset veggfeste som lar den henges tett inntil veggen. Den kan også kles med innramming i ulike farger (ekstrautstyr).

Panelteknologien som benyttes er av typen LCD, med såkalt Dual LED kantbelysning som er kjent for å gi god kontrast og fargegjengivelse. Den kan imidlertid ikke måle seg med Samsungs Neo QLED toppmodeller, som bruker det nye MiniLED baklyset for bedre kontrast. Derimot kan den sikkert være interessant for de som ønsker en mest mulig diskré storskjerm i stua?

Obs! Ved siden av The Frame i 85”, har Samsung også kunngjort en større 65” versjon av designmodellen The Serif.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Frame QE85LS03A kommer i butikk i starten av oktober, og skal koste 32.990 kr (veil.)

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kan en trådløs OLED-TV være verdt så mye penger?

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Scroll to Top