Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Philips OLED vinner designpris

Den nye toppmodellen OLED+908 krones med Red Dot Design Award.

Skrevet av / 12.04.23 - 12:12
Philips OLED vinner designpris

Philips sine OLED-skjermer er kjent for flott bildekvalitet, stemningsfullt Ambilightlys og ikke minst, slank og lekker formgivning. Nå har de fått offisiell kudos for nettopp dette: 2023-modellen OLED+908 ble nylig tilkjent Red Dot Design Award, sammen med flere andre Philips-produkter.

Philips OLED+908 kommer i 55″, 65″ og 77″ utgave. (Foto: Philips/TP Vision)

Philips OLED+908 vinner Red Dot Design Award

Red Dot Design Award ble etablert i 1955 og er en internasjonalt anerkjent utmerkelse for god produktdesign, som utdeles årlig i en rekke ulike produktkategorier. Dommerpanelet består av 50 uavhengige designspesialister og legger vekt på funksjonalitet, kvalitet, ergonomi og innovasjon.

Philips OLED+908 er ennå rykende fersk modell som ikke har nådd butikkhyllene enda(forventes høsten 2023), men vi fikk en sniktitt under Philips sin presentasjon tidligere i år.

Les også  Philips viser nye OLED-TV-er i Amsterdam Philips har flere spennende TV-modeller på gang i år, inkludert en ny OLED toppmodell med MLA-teknikk og blendende lysstyrke.

Philips-modellen kommer i 55″, 65″ og 77″ skjermstørrelser med topp moderne «MLA» OLED-panel fra LG Display – den samme typen som brukes i flaggskipmodellen LG OLED G3 som vi nylig har testet.

Les også LGs nye OLED-flaggskip legger lista LGs nye 2023-modell OLED G3 har nettopp gjestet testbenken. Kan vi allerede ha sett årets beste TV?

Foruten dette kan OLED+908 skilte med det velkjente Ambilight omgivelseslyset, og en integrert lydplanke fra Bowers & Wilkins på undersiden, som for øvrig er kledd i ullstoff fra danske Kvadrat. Skjermen har en svingbar sokkel i aluminuum, mens den ergonomiske fjernkontrollen har bakbelyste knapper som gjør dem lettere å se i «kino-mørket».

I tillegg til OLED+908 vant også hodetelefonene Philips Fidelio L4 og øreproppene Fidelio TWS og A5580 True Wireless, sine respektive Red Dot Awards for god produktdesign.

Les også Nye Philips-hodetelefoner for sport, stillhet - og søvn Philips Sound lanserer to nye Fidelio-modeller, to sportshodetelefoner samt de første sovehodetelefonene.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top