Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny generasjon av Philips Fidelio

Philips Sound lanserer to nye Fidelio-modeller, to sportshodetelefoner samt de første sovehodetelefonene.

Skrevet av / 08.02.23 - 14:03
Ny generasjon av Philips Fidelio

TP Vision, som står bak Philips’ TV- og lydprodukter, har holdt sin årlige presentasjon av produktnyheter. Presentasjonen fant sted i Amsterdam, hvor vi hadde en mann på stedet.

På lydsiden var det hodetelefoner som sto i fokus. Og her ble blant annet en ny generasjon av Philips Fidelio presentert.

Vi fikk nemlig se over-ear-modellen Fidelio L4 og de helt trådløse høreproppene Fidelio T2 TWS. Begge modellene er støyreduserende (ANC) hodetelefoner med helt nye grafenbelagte drivere som skal sikre bedre lydkvalitet. Den trådløse tilkoblingen på begge er oppdatert til Bluetooth 5.3. De har begge LC3- og LDAC-codec for trådløs lyd med høy oppløsning.

DSC_7056 DSC_7287
<
>
Philips Fidelio L4. (Foto: Audun Hage, L&B)

For trening lanserte TP Vision modellene A5508 TWS og A5608. Sistnevnte går bokstavelig talt rett til beinet, da A5608 er såkalte beinledende hodetelefoner, der lyden overføres som vibrasjoner via beinene. Så du er ikke «innestengt» i lydboblen din mens du trener. A5508 og A5608 bruker begge Bluetooth 5.3 med LC3-codec. Og begge er IPX5-klassifisert mot svette og vann.

DSC_7290 DSC_7091
<
>
Philips GO A5508. (Foto: Audun Hage, L&B)

Sist, men ikke minst, får du nå Philips-hodetelefoner som kan brukes på den delen av dagen du vanligvis ikke hører på musikk – nemlig om natten. N780 sleepbuds er designet i samarbeid med søvnforskere og sies å være «en komplett søvnløsning» som analyserer og måler søvnkvaliteten.

N7808 sleepbuds er bare 6 mm tykke, noe som gjør dem enkle å ha i øret gjennom hele natten. Sensorer overvåker brukerens søvnmønster for å justere lydstyrken, og den dempes automatisk når brukeren sovner. N7808 kan ikke bare brukes i søvne, de kan også brukes til å ringe og strømme musikk.

Philips N7808 Sleepbuds kan du bruke hodetelefoner døgnet rundt. De er nemlig laget for å brukes mens du sover. (Foto: Audun Hage, L&B)

Priser og leveringsdatoer for hodetelefonene er ennå ikke kjent.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top