TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Philips lanserer ny versjon av ”The One”

En ny generasjon av Philips sin populære LCD-TV er på vei – inkludert en svær 86-tommer!

forfatter
Publisert 02.02.22 - 12:00

Philips har hatt en viss suksess med sine TV-er det siste året: En av disse er LCD-TV-en PUS8506 med kallenavnet The One, som vi har testet med godt resultat i 65” versjon. Performance-serien fra Philips har utmerket seg med flott bildekvalitet, ikke minst takket være Ambilight-lyset som gir opplevelsen en ekstra piff.

Les også Ambilight gjør stor forskjell Philips The One PUS8506 skiller seg fra konkurrentene med et fargesprakende omgivelseslys, som definitivt bidrar til å forsterke bildeopplevelsen.

Philips The One PUS8807

Nå står 2022-generasjonen snart for tur: I tillegg til de nye OLED-skjermene vi allerede har omtalt, får også The One sine naturlige arvtagere. Den nye modellserien skal hete PUS8807 og blir tilgjengelig i 43”, 50” 55” 65”, 75”, og på toppen av det hele – en 86” modell! Det er gode nyheter for dem som har savnet en real storskjerm med Philips-logo på.

8807 65
Philips The One PUS8807. (Foto: Philips)

Philips 8807 kan blant annet skilte med ny 5. generasjons P5 videoprosessor, og et 120Hz LCD-panel av høy kvalitet. Bakbelysningen er direkte LED-basert. Den har selvfølgelig også Ambilight, her fordelt på siden og toppen av skjermens bakside.

Støtte for HDMI 2.1, eARC og 4K/120 Hz, VRR og AMD FreeSync skal være på plass, hvilket er gode nyheter for gaming-entusiastene. Philips hevder de har greit å trimme forsinkelsen (input lag) ned til 9 millisekunder. De introduserer også en ny Game Bar på årets modeller, som skal gjøre det lettere å holde oversikt over alle spillfunksjonene.

På lydsiden er Philips The One utstyrt med et oppgradert innebygd høyttalersystem, som skal være kompatibelt med Dolby Atmos. TV-høyttalerne kan også brukes som senterkanal i et større surroundanlegg (DTS Play-Fi), som gjør det mulig å koble trådløse bakhøyttalere og subwoofer til TV-en.

(Philips har visstnok også en ”The One” lydplanke på vei, men den forventer vi mer info om senere!)

Philips The One PUS8507

I tillegg til 8807-serien nevnt over, slipper Philips pussig nok en ekstra variant av The One/Performance series i år, kalt PUS8507. Den største forskjellen er at disse vil ha et lavere prispunkt, med enklere LCD-panel (60hz kontra 120Hz) og færre skjermstørrelser (43”, 50”, 58”, 65″).

Pris og tilgjengelighet

Philips The One PUS8807 / PUS8507 har planlagt lansering i juli 2022. Prisene er enda ikke kjent. Vi oppdaterer når vi vet mer!

Les også Philips lanserer splitter ny OLED-TV Nykommeren OLED807 får både nytt OLED-panel, oppgradert videoprosessor, og et mer avansert Ambilight-lys.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Følg Lyd & Bilde