Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Philips lanserer ny versjon av ”The One”

En ny generasjon av Philips sin populære LCD-TV er på vei – inkludert en svær 86-tommer!

Skrevet av / 02.02.22 - 12:00
Philips lanserer ny versjon av ”The One”

Philips har hatt en viss suksess med sine TV-er det siste året: En av disse er LCD-TV-en PUS8506 med kallenavnet The One, som vi har testet med godt resultat i 65” versjon. Performance-serien fra Philips har utmerket seg med flott bildekvalitet, ikke minst takket være Ambilight-lyset som gir opplevelsen en ekstra piff.

Les også Ambilight gjør stor forskjell Philips The One PUS8506 skiller seg fra konkurrentene med et fargesprakende omgivelseslys, som definitivt bidrar til å forsterke bildeopplevelsen.

Philips The One PUS8807

Nå står 2022-generasjonen snart for tur: I tillegg til de nye OLED-skjermene vi allerede har omtalt, får også The One sine naturlige arvtagere. Den nye modellserien skal hete PUS8807 og blir tilgjengelig i 43”, 50” 55” 65”, 75”, og på toppen av det hele – en 86” modell! Det er gode nyheter for dem som har savnet en real storskjerm med Philips-logo på.

8807 65
Philips The One PUS8807. (Foto: Philips)

Philips 8807 kan blant annet skilte med ny 5. generasjons P5 videoprosessor, og et 120Hz LCD-panel av høy kvalitet. Bakbelysningen er direkte LED-basert. Den har selvfølgelig også Ambilight, her fordelt på siden og toppen av skjermens bakside.

Støtte for HDMI 2.1, eARC og 4K/120 Hz, VRR og AMD FreeSync skal være på plass, hvilket er gode nyheter for gaming-entusiastene. Philips hevder de har greit å trimme forsinkelsen (input lag) ned til 9 millisekunder. De introduserer også en ny Game Bar på årets modeller, som skal gjøre det lettere å holde oversikt over alle spillfunksjonene.

På lydsiden er Philips The One utstyrt med et oppgradert innebygd høyttalersystem, som skal være kompatibelt med Dolby Atmos. TV-høyttalerne kan også brukes som senterkanal i et større surroundanlegg (DTS Play-Fi), som gjør det mulig å koble trådløse bakhøyttalere og subwoofer til TV-en.

(Philips har visstnok også en ”The One” lydplanke på vei, men den forventer vi mer info om senere!)

Philips The One PUS8507

I tillegg til 8807-serien nevnt over, slipper Philips pussig nok en ekstra variant av The One/Performance series i år, kalt PUS8507. Den største forskjellen er at disse vil ha et lavere prispunkt, med enklere LCD-panel (60hz kontra 120Hz) og færre skjermstørrelser (43”, 50”, 58”, 65″).

Pris og tilgjengelighet

Philips The One PUS8807 / PUS8507 har planlagt lansering i juli 2022. Prisene er enda ikke kjent. Vi oppdaterer når vi vet mer!

Les også Philips lanserer splitter ny OLED-TV Nykommeren OLED807 får både nytt OLED-panel, oppgradert videoprosessor, og et mer avansert Ambilight-lys.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Sommertilbud

LB+ Total

Få full tilgang i 7 uker for kun 7 kr.

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+ Total år

Tilgang til ALT innhold i et år

7,- / for 7 uker
49,- / for 30 dager
1,650,- / år
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

Samsung-TV ble knust

Apple TV med tvOS 18 får støtte for 21:9-format

Ny stor og billig TV fra Samsung

Elkjøp: Nå tar TV-salget av!

Samsung: Nå kommer den nye The Frame-modellen

TCL lanserer ny TV-modell med bred appell

Her er TCL C855

Her er TCLs "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

Scroll to Top