Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Ny Viaplay-app til Apple TV

Strømmetjenesten Viaplay søker prøvekaniner til deres nye app for Apple TV.

Viaplay forteller at de snart slipper en flunkende ny app til Apple TV 4 og Apple TV 4K. Er du abonnent og har en av de nyere Apple TV boksene kan du teste den ut allerede nå!

Den nye Apple-appen skal være bygget opp fra grunnen av med ny design, og lover en forbedret brukeropplevelse. (Foto: Viaplay)

Ny Viaplay-app til Apple TV

For å fremstå attraktiv hos dagens kresne strømmekunder er det naturligvis viktig å holde seg oppdatert, og nå er det altså den nordiske strømmetjenesten som har vært under kniven.

Noen nye funksjoner som introduseres er:

  • Man kan leie og kjøpe filmer direkte i appen.
  • En oppdatert sportsopplevelse, med blant annet en ny oversikt over alle sportsbegivenheter.
  • Bilde i bilde. Kan f.eks. brukes til å se to fotballkamper samtidig. Kan også brukes til å se på noe i en minimert rute mens du blar rundt i appen.
  • Du kan også legge til / redigere profiler direkte i appen.
  • Ny oog bedre kanaloversikt, med mulighet for å vise TV-guiden mens du ser på kanaler, og enkel kanal-zapping ved å sveipe på fjernkontrollen.
Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-25 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-29 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-40 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-08-28 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-03-28
<
>
Foto: Viaplay/NENT

Derimot skal det  ikke være noen vesentlige forandringer i bilde- og lydkvalitet sammenlignet med den gamle appen, annet enn at det nå brukes 4K-oppløsning på menyer og bakgrunnsbilder.

Annonse
Henriette Steenstrups triumf! Varmt, sjarmerende, og sterkt vanedannende, hverdagsdrama med Steenstrup i sitt ess!

Beta-versjon tilgjengelig for nedlasting

Den nye Viaplay-appen slippes offisielt senere i sommer, men beta-versjonen er tilgjengelig nå for de som vil teste. Viaplay-abonnenter som også eier en Apple TV kan laste ned prøveversjonen her: : https://viaplay.no/tvos-beta

Foto: Viaplay/Apple

Annonse

 

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.