Nyhet

Ny Viaplay-app til Apple TV

Strømmetjenesten Viaplay søker prøvekaniner til deres nye app for Apple TV.
forfatter

Viaplay forteller at de snart slipper en flunkende ny app til Apple TV 4 og Apple TV 4K. Er du abonnent og har en av de nyere Apple TV boksene kan du teste den ut allerede nå!

Den nye Apple-appen skal være bygget opp fra grunnen av med ny design, og lover en forbedret brukeropplevelse. (Foto: Viaplay)

Ny Viaplay-app til Apple TV

For å fremstå attraktiv hos dagens kresne strømmekunder er det naturligvis viktig å holde seg oppdatert, og nå er det altså den nordiske strømmetjenesten som har vært under kniven.

Noen nye funksjoner som introduseres er:

  • Man kan leie og kjøpe filmer direkte i appen.
  • En oppdatert sportsopplevelse, med blant annet en ny oversikt over alle sportsbegivenheter.
  • Bilde i bilde. Kan f.eks. brukes til å se to fotballkamper samtidig. Kan også brukes til å se på noe i en minimert rute mens du blar rundt i appen.
  • Du kan også legge til / redigere profiler direkte i appen.
  • Ny oog bedre kanaloversikt, med mulighet for å vise TV-guiden mens du ser på kanaler, og enkel kanal-zapping ved å sveipe på fjernkontrollen.
Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-25 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-29 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-07-40 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-08-28 Apple TV Screenshot 2021-05-18 12-03-28
<
>
Foto: Viaplay/NENT

Derimot skal det  ikke være noen vesentlige forandringer i bilde- og lydkvalitet sammenlignet med den gamle appen, annet enn at det nå brukes 4K-oppløsning på menyer og bakgrunnsbilder.

Les også
Henriette Steenstrups triumf! Varmt, sjarmerende, og sterkt vanedannende, hverdagsdrama med Steenstrup i sitt ess!

Beta-versjon tilgjengelig for nedlasting

Den nye Viaplay-appen slippes offisielt senere i sommer, men beta-versjonen er tilgjengelig nå for de som vil teste. Viaplay-abonnenter som også eier en Apple TV kan laste ned prøveversjonen her: : https://viaplay.no/tvos-beta

Foto: Viaplay/Apple

 

Les alle artikler i en uke for 19 kr.

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også: