Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny boks fra Philips Hue gir deg «Ambilight» på alle TV-er

Drømmer du om Ambilight-lys uten Philips TV? Ny Hue-boks fikser biffen.

Skrevet av / 18.09.19 - 09:59
Ny boks fra Philips Hue gir deg «Ambilight» på alle TV-er

Ambilight omgivelseslys er en populær finesse kjent fra Philips sine TV-er. Teknologien består av små LED-fargelys montert på baksiden av TV-en, som bader veggen og rommet i et stemningsfullt lys som matcher handlingen på skjermen. Årets toppmodell fra Philips, den nylig lanserte OLED984, har for eksempel firesidig Ambilight som ser riktig lekkert ut.

Philips Hue HDMI Sync Box

Philips Hue Play HDMI Sync Box. (Foto: Philips)

Ambilight har vært unik for Philips sine TV-er i årevis – ja, faktisk helt siden kjempetunge 16:9 Widescreen bilderørs-TVer var på moten! Men nå får de faktisk konkurranse fra egne rekker: Den nye Philips Hue HDMI Sync Box kan kobles til TV-en eller projektoren din via HDMI, og sende fargesignalene videre til kompatible Philips Hue lamper og lyspærer.

På denne måten står du fritt til å lage ditt eget «Ambilight-lys» og bruke Hue-lampene til å lyse opp veggen, eller sågar hele rommet om du vil!

Boksen har imidlertid noen begrensninger: Siden den er HDMI-basert, kan den bare plukke opp fargesignaler fra eksterne kilder som TV-bokser, Playstation/Xbox og Blu-ray spillere – ikke fra interne apper i selve TV-en. Hue Sync Box støtter heller ikke videosignaler med HDR (High Dynamic Range), hvilket utelukker mye moderne innhold fra Netflix og andre innholdsleverandører. Her har Philips’ egne TV-er fortsatt en klar fordel. Det skal også nevnes at Philips egne TV-er også har innebygd støtte for Hue lyspærer.

Philips Hue HDMI Sync boks lanseres 15. oktober, men kan forhåndsbestilles nå. Prisen er 2.499 kroner. Da trenger  du i tillegg en Hue Bridge og kompatible lamper/lyspærer for at lysopplevelsen skal være i boks.

Mer info om Philips Hue HDMI Sync Boks hos Philips

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top