TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Loewe iconic er en steintøff (!) OLED-TV

Solid nyhet fra den tyske TV-produsenten.

forfatter
Publisert 13.12.22 - 13:00

Den tyske TV-produsenten Loewe er tilbake på det nordiske markedet etter en lengre dvale, og rett over nyttår kommer det noen etterlengtede og tilsynelatende solide nyheter derfra: Loewe iconic er en ny OLED-designmodell med innebygd lydsystem, som blir tilgjengelig i to skjermstørrelser (55 og 65), to ulike fargevarianter og spennende materialvalg.

Les også TV-comeback for Loewe Den tyske kvalitetsprodusenten Loewe varsler at de er på vei med nye TV-modeller og lydprodukter.

Loewe iconic

Den nye modellserien er laget i et sterkt, overflatemateriale kalt Syno-Stone. Materialet er resirkulerbart og ligner på sement, men har en ikke-porøs, hygenisk overflate. Loewe er angivelig den første produsenten til å ta i bruk materialet i TV-sammenheng, hvor det brukes som en del av innrammingen til TV-en. TV-en er laget for å henges opp, eller stilles inntil veggen.

Loewe iconic. (Foto: Loewe)

Iconic-serien har også en integrert «lydplanke» som en del av konstruksjonen, som er skjult bak et elegant stoffdeksel. Selve høyttalersystemet har en 3.1 konfigurasjon og 360 watt utgangseffekt, med støtte for lydformater som Dolby Atmos,  DTS:X og Play-fi multirom. Det kan også utvides til 5.1 surroundlyd ved hjelp av trådløse Loewe høyttalere i klang-serien. Da vil TV-høyttalerne fungere som senterkanal.

Bildepanelene er av typen 4K OLED, og skal komme ferdig kalibrert fra fabrikken, som ligger i Kronach, Tyskland. Tradisjonen tro tilbyr Loewe modellene i to ulike chassisvarianter, SL5 og SL7, med blant annet 1 terabyte harddisk, dobbel TV-tuner med avanserte opptaksmuligheter.

Les også Mer luksus fra Loewe Loewe bild I og klang bar5 har blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos.

Pris og tilgjengelighet

Loewe iconic-serien blir tilgjengelig hos autoriserte forhandlere (bl.a Soundgarden) fra januar 2023.

Anbefalte utsalgspriser:

Loewe iconic.55: 79 499 NOK

Loewe iconic.65: 89 999 NOK

youtu.be/XfMx7lv8VkE

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

PRØV LB+ I 1 UKE

KUN 10 KR

PRØV FOR 10 KR

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP
vipps
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Bilder i studiokvalitet Panasonic LZ1500E gir imponerende kontrastrike og fargepresise bilder, og er noe av det nærmeste vi kommer en studiomonitor til hjemmebruk. En TV for de virkelig kresne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny bildemodus til Samsungs TV-er skal gjøre bildet lettere å tyde for personer med nedsatt syn.
lbpluss
Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 
lbpluss
Nå kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify gir overraskende muligheter - en slags "Ambilight" for Samsung TV?
lbpluss
Panasonic lanserer nytt OLED-flaggskip Med kraftig forbedret lysstyrke og ny "Filmmaker mode" kan dette bli en lekkerbisken for filmentusiastene.
Følg Lyd & Bilde