TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Nordisk comeback for Loewe TV

Den tyske kvalitetsprodusenten Loewe varsler at de er på vei med nye TV-modeller og lydprodukter.

forfatter
Publisert 07.05.21 - 11:00

Loewe har vært mer eller mindre fraværende fra det norske TV-markedet en stund, men nå er det tyske luksusmerket på vei tilbake med et helt nytt utvalg av førsteklasses TV-modeller og lydprodukter – som fortsatt skal produseres i Tyskland. Det melder Loewe og den danske distributøren Nordio i en pressemelding.

Les også Loewe Bild 7 55” Hvor mye luksus-OLED får man for 54.000 kroner, og er det smart nok?

-Vi er derfor stolte av å kunngjøre at det er inngått en avtale med LOEWE Technology GmbH og Nordio Agency ApS som med kjente bransjefolk som med en lang historie og bakgrunn fra LOEWE allerede, vil kunne sikre at den rette veien i markedet, kunngjør José Barreiro-Lopez, Loewe VP for Global Sales.

Etter å ha slitt økonomisk i flere år fikk Loewe nye eiere i 2019/2020. Den nye eieren Skytec har etablert et nytt hovedkvarter på 25.000 kvm i Kronach, Tyskland. Det nye selskapet Loewe Technology GmbH har 150 ansatte og kan blant annet skilte med en egen produksjonslinje for OLED-TV. Loewe har lenge hatt et samarbeid med LG Display om å bruke deres OLED-paneler i sine TV-modeller.

‘Vi er rett og slett så stolte av at skandinaviske forbrukere igjen kan bli kjent med LOEWE, som står for alt vi liker her i Norden. Enkel design – brukervennlighet og kvalitet i høysetet, og fortsatt med de fleste produktene laget i Kronach, Tyskland ‘, kunngjør Brian Larsen, som er grunnlegger av Nordio Agency ApS.

Tyske kvalitetsprodukter

Loewe skulle etter planen ha introdusert en rekke nye produkter på IFA 2020, men Covid-19 stakk kjepper i hjulene for nylanseringen. Men nå er ting på gang: I følge Brian Larsen hos Nordio kan vi se frem til oppdaterte versjoner av de nåværende modellene Bild S og Bild V, med blant annet nye chassier og hurtigere prosessorer. I tillegg nevnes de nye lydproduktene Klang S1 og S3. Loewe har også hintet om nye lifestyle-produkter under navnet WE.

Loewe har tradisjonelt pleid å ha en storslått TV-utstilling på IFA-messen i Berlin, og i følge Brian Larsen kan vi vente oss «en lang rekke nye TV- og audioprodukter» under IFA 2021, som i år igjen (forhåpentligvis) skal arrangeres fysisk. Helt klart noe å se fram til!

youtu.be/oqo6YeKybsc

youtu.be/xAAje_z1Gn4

youtu.be/b_Pf_BxcJp0

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Kan 8K-TV bli forbudt? Strengere EU-krav til energieffektivitet kan sette en stopper for sylskarpe, men strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde