Nyhet

Nordisk comeback for Loewe TV

Den tyske kvalitetsprodusenten Loewe varsler at de er på vei med nye TV-modeller og lydprodukter.

Skrevet av / 07.05.21 - 11:00
Nordisk comeback for Loewe TV

Loewe har vært mer eller mindre fraværende fra det norske TV-markedet en stund, men nå er det tyske luksusmerket på vei tilbake med et helt nytt utvalg av førsteklasses TV-modeller og lydprodukter – som fortsatt skal produseres i Tyskland. Det melder Loewe og den danske distributøren Nordio i en pressemelding.

Les også Loewe Bild 7 55” Hvor mye luksus-OLED får man for 54.000 kroner, og er det smart nok?

-Vi er derfor stolte av å kunngjøre at det er inngått en avtale med LOEWE Technology GmbH og Nordio Agency ApS som med kjente bransjefolk som med en lang historie og bakgrunn fra LOEWE allerede, vil kunne sikre at den rette veien i markedet, kunngjør José Barreiro-Lopez, Loewe VP for Global Sales.

Etter å ha slitt økonomisk i flere år fikk Loewe nye eiere i 2019/2020. Den nye eieren Skytec har etablert et nytt hovedkvarter på 25.000 kvm i Kronach, Tyskland. Det nye selskapet Loewe Technology GmbH har 150 ansatte og kan blant annet skilte med en egen produksjonslinje for OLED-TV. Loewe har lenge hatt et samarbeid med LG Display om å bruke deres OLED-paneler i sine TV-modeller.

‘Vi er rett og slett så stolte av at skandinaviske forbrukere igjen kan bli kjent med LOEWE, som står for alt vi liker her i Norden. Enkel design – brukervennlighet og kvalitet i høysetet, og fortsatt med de fleste produktene laget i Kronach, Tyskland ‘, kunngjør Brian Larsen, som er grunnlegger av Nordio Agency ApS.

Tyske kvalitetsprodukter

Loewe skulle etter planen ha introdusert en rekke nye produkter på IFA 2020, men Covid-19 stakk kjepper i hjulene for nylanseringen. Men nå er ting på gang: I følge Brian Larsen hos Nordio kan vi se frem til oppdaterte versjoner av de nåværende modellene Bild S og Bild V, med blant annet nye chassier og hurtigere prosessorer. I tillegg nevnes de nye lydproduktene Klang S1 og S3. Loewe har også hintet om nye lifestyle-produkter under navnet WE.

Loewe har tradisjonelt pleid å ha en storslått TV-utstilling på IFA-messen i Berlin, og i følge Brian Larsen kan vi vente oss «en lang rekke nye TV- og audioprodukter» under IFA 2021, som i år igjen (forhåpentligvis) skal arrangeres fysisk. Helt klart noe å se fram til!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kan en trådløs OLED-TV være verdt så mye penger?

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Scroll to Top