Nyhet

Nye TV-er og lydplanker fra Loewe

Loewe bild I og klang bar5 har blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos.

Skrevet av / 17.01.22 - 15:34
Nye TV-er og lydplanker fra Loewe

Loewe er et merke som mange av oss – i alle fall vi som har vært med en stund – forbinder med TV-er av høy kvalitet. Nå gjør konkurrenten til Bang & Olufsen et aldri så lite ”comeback” i Norge og Norden.

Den tyske produsenten har ligget lavt i terrenget en periode, men er nå tilbake med et nytt sortiment av TV- og lydprodukter for de kresne. I den forbindelse har de også fått ny forhandler i Norge, nærmere bestemt Soundgarden.

Loewe tilbyr både TV-er, lydsystemer og bærbare Bluetooth-høyttalere, der det legges stor vekt på brukervennlighet, høy ytelse og tidløst design. Utvikling og produksjon foregår fremdeles i Kronach, Tyskland.

Her er noen av produktene vi kan vente oss:

Loewe bild i: OLED-TV

Loewes nye OLED-TV-er lover ”fantastiske visuelle opplevelser, uansett innhold”. De er basert på det såkalte SL7-chassiset, med Loewes kraftige prosessor NT7 og operativsystemet os7 om bord. Loewe bild i kommer i 48”, 55” og 65” skjermstørrelse. TV-en støtter blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos,og kan om ønskelig utvides med matchende lydplanker fra Loewe.

Loewe bild i bruker 4K OLED bildepaneler fra LG Display. I skrivende stund er det uklart om disse er av den såkalte Evo-typen med høyere lysstyrke. Det er det lov å håpe på, tatt i betraktning den høye prisklassen som bild i befinner seg i.

Loewe klang bar I: Diskré lydplanke

Den nye lydplanken Klang bar I er laget spesielt for å passe til Loewe Bild i-serien. Den kan «hektes på» enkelt og sømløst til skjermen uten løse kabler, og fremstår da som en naturlig del av TV-en.

<
>

Loewe klang bar5 mr & sub5

Klang bar 5 er en større, separat lydplanke med trådløs subwoofer. Med støtte for både Dolby Atmos og DTS:X med inebygde høydekanaler, skal den angivelig kunne tilfredsstille kresne lyttere. Bar5 har også støtte for multirom og strømmetjenester som Spotify, Airplay2 og Google Cast. Dette tillater også at man kan koble til et par av multiromshøyttalerne klang mr1 og bruke disse som bakhøyttalere.

loewe bild i
Loewe Bild I med Klang bar5. (Foto: Loewe)

Tilgjengelig nå hos Soundgarden

Loewe bild i og lydplankene er tilgjengelig nå hos Soundgarden, som er ny eneforhandler for merket i Norge.

Veil. priser:

Loewe bild I 48″: 27.999 kr

Loewe bild I 55″: 32.999 kr

Loewe bild I 65″: 38.999 kr

Loewe klang bar I: 3999 kr

Loewe klang bar5 +sub5: 17.999 kr

Loewe klang mr1: 4999 kr/stk

https://www.loewe.tv/no

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top