Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

Loewe bild s.77 går for gull

Bild s.77 edition lages kun i 99 eksemplarer, og går trolig rett hjem hos superrike Loewe-fans.

Skrevet av / 19.01.22 - 09:00
Loewe bild s.77 går for gull

Den tyske TV-produsenten Loewe ble stiftet i 1923, og er for mange synonymt med TV-er av høy kvalitet. I anledning 99-års jubileet har valgt de å kaste glans over en av sine beste OLED-TV-er – bokstavelig talt! Loewe bild s.77 edition er en spesialutgave av selskapets 77-tommers OLED-flaggskip, som tidligere har vunnet flere designpriser, deriblant iF Design Award. Den nye jubileumsversjonen er krydret med flere gullbelagte designelementer, og den ikoniske «Loewe-ringen» under skjermen er laget i ren messing.

<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Loewe bild s.77 edition

Loewe bild s.77 edition bruker et 77″ OLED-panel fra LG Display, og har dessuten et kraftig integrert lydsystem med hele 10 høyttalerelementer. Den innebygde harddisken DR+ gjør det lett å ta opp ulike typer innhold. Ulike sokler og festeanordninger er tilgjengelig som ekstrautstyr.

 

TV-en settes sammen for hånd på Loewe-fabrikken i Kronach, Tyskland, og kommer bare i 99 eksemplarer. En inngravert gullplakett med nummer pryder hver enkelt TV. Med på kjøpet får man også en bok med Loewes historie, samt en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Les også Mer luksus fra Loewe Loewe bild I og klang bar5 har blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos.

Pris og tilgjengelighet

Loewe bild s. 77 edition er tilgjengelig nå fra utvalgte forhandlere, deriblant Harrods i London. Prisen skal ligge rundt 13.000 pund, eller 150.000 kroner. Det er rundt tre ganger så mye som en «vanlig» 77-tommers OLED fra LG – men den kommer jo ikke i gull!

Hvis du spør den norske Loewe-forhandleren Soundgarden pent, kan de trolig skaffe et eksemplar – om ikke de 99 allerede er solgt unna til superrike oljesjeiker og oligarker…

https://www.youtube.com/watch?v=vEiG4oXWGKc

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top