TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Loewe bild s.77 går for gull

Bild s.77 edition lages kun i 99 eksemplarer, og går trolig rett hjem hos superrike Loewe-fans.

forfatter
Publisert 19.01.22 - 09:00

Den tyske TV-produsenten Loewe ble stiftet i 1923, og er for mange synonymt med TV-er av høy kvalitet. I anledning 99-års jubileet har valgt de å kaste glans over en av sine beste OLED-TV-er – bokstavelig talt! Loewe bild s.77 edition er en spesialutgave av selskapets 77-tommers OLED-flaggskip, som tidligere har vunnet flere designpriser, deriblant iF Design Award. Den nye jubileumsversjonen er krydret med flere gullbelagte designelementer, og den ikoniske «Loewe-ringen» under skjermen er laget i ren messing.

<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Loewe bild s.77 edition

Loewe bild s.77 edition bruker et 77″ OLED-panel fra LG Display, og har dessuten et kraftig integrert lydsystem med hele 10 høyttalerelementer. Den innebygde harddisken DR+ gjør det lett å ta opp ulike typer innhold. Ulike sokler og festeanordninger er tilgjengelig som ekstrautstyr.

 

TV-en settes sammen for hånd på Loewe-fabrikken i Kronach, Tyskland, og kommer bare i 99 eksemplarer. En inngravert gullplakett med nummer pryder hver enkelt TV. Med på kjøpet får man også en bok med Loewes historie, samt en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Les også Mer luksus fra Loewe Loewe bild I og klang bar5 har blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos.

Pris og tilgjengelighet

Loewe bild s. 77 edition er tilgjengelig nå fra utvalgte forhandlere, deriblant Harrods i London. Prisen skal ligge rundt 13.000 pund, eller 150.000 kroner. Det er rundt tre ganger så mye som en «vanlig» 77-tommers OLED fra LG – men den kommer jo ikke i gull!

Hvis du spør den norske Loewe-forhandleren Soundgarden pent, kan de trolig skaffe et eksemplar – om ikke de 99 allerede er solgt unna til superrike oljesjeiker og oligarker…

youtu.be/vEiG4oXWGKc

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Her er Star Wars TV-en The force is strong with this one...
Er dette Samsungs beste TV hittil? Oppfølgeren til en av fjorårets beste TV-er har nettopp gjestet testbenken! Samsung QN95B har fått en rekke forbedringer – men et par ting ergrer oss litt.
Første test av QD-OLED Sonys nye toppmodell A95K er blant de første TV-ene med den nye QD-OLED teknologien. Og en bildekvalitet vi knapt har sett maken til!
Panasonic avslører årets TV-modeller Introduserer en rekke oppgraderte OLED og LCD-modeller skreddersydd for gaming.
Ny OLED-TV fra Bang & Olufsen B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.
På jakt etter ny TV? Sjekk vår topp 10 liste. Her finner du de 10 beste TV-modellene akkurat nå!
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend