TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Loewe bild s.77 går for gull

Bild s.77 edition lages kun i 99 eksemplarer, og går trolig rett hjem hos superrike Loewe-fans.

forfatter
Publisert 19.01.22 - 09:00

Den tyske TV-produsenten Loewe ble stiftet i 1923, og er for mange synonymt med TV-er av høy kvalitet. I anledning 99-års jubileet har valgt de å kaste glans over en av sine beste OLED-TV-er – bokstavelig talt! Loewe bild s.77 edition er en spesialutgave av selskapets 77-tommers OLED-flaggskip, som tidligere har vunnet flere designpriser, deriblant iF Design Award. Den nye jubileumsversjonen er krydret med flere gullbelagte designelementer, og den ikoniske «Loewe-ringen» under skjermen er laget i ren messing.

<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Loewe bild s.77 edition

Loewe bild s.77 edition bruker et 77″ OLED-panel fra LG Display, og har dessuten et kraftig integrert lydsystem med hele 10 høyttalerelementer. Den innebygde harddisken DR+ gjør det lett å ta opp ulike typer innhold. Ulike sokler og festeanordninger er tilgjengelig som ekstrautstyr.

 

TV-en settes sammen for hånd på Loewe-fabrikken i Kronach, Tyskland, og kommer bare i 99 eksemplarer. En inngravert gullplakett med nummer pryder hver enkelt TV. Med på kjøpet får man også en bok med Loewes historie, samt en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

Les også Mer luksus fra Loewe Loewe bild I og klang bar5 har blant annet Dolby Vision og Dolby Atmos.

Pris og tilgjengelighet

Loewe bild s. 77 edition er tilgjengelig nå fra utvalgte forhandlere, deriblant Harrods i London. Prisen skal ligge rundt 13.000 pund, eller 150.000 kroner. Det er rundt tre ganger så mye som en «vanlig» 77-tommers OLED fra LG – men den kommer jo ikke i gull!

Hvis du spør den norske Loewe-forhandleren Soundgarden pent, kan de trolig skaffe et eksemplar – om ikke de 99 allerede er solgt unna til superrike oljesjeiker og oligarker…

youtu.be/vEiG4oXWGKc

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde