Nyhet

LGs 2021 TV-modeller snart i butikk

Nytt år, ny TV? LG melder at de starter utrullingen av årets nye TV-modeller allerede i mars.

Skrevet av / 16.02.21 - 15:00
LGs 2021 TV-modeller snart i butikk

Et nytt år bringer selvfølgelig også med seg en rekke nye TV-modeller. Men i år ser det ut til at flere av de nye modellseriene kommer tidligere enn ventet.

Årets TV-nyheter fra LG inkluderer et bredere utvalg av skjermstørrelser, et nytt «Evo» OLED-panel med høyere lysstyrke, og ikke minst flere modeller med den splitter nye QNED Mini Led-teknologien.

Og vi behøver ikke vente lenge: Utrullingen av nye modeller starter allerede i mars, kunngjør LG i en pressemelding.

Les også QNED: Mer TV-nytt fra LG LG planlegger flere topptrimmede LCD-skjermer med den nye MiniLED-teknologien i 2021.

De første QNED Mini LED-modellene vil bli lansert i andre kvartal 2021, melder LG. (Foto: LG)

Et skred av 2021-modeller underveis

LG var en av mange TV-produsenter som presenterte sine første 2021-modeller under CES-messen i januar. Vanligvis drøyer det da ofte til april-mai før vi får se de første modellene i handel. I år kan det derimot skje tidligere enn normalt.

Etter det Lyd & Bilde kjenner til, er flere produsenter og forhandlere i ferd med å gå tom for mange av de mest populære fjorårsmodellene. Dette kommer etter en ekstra stor TV-etterspørsel i korona-året 2020. Dermed har fabrikkene trolig vært nødt til å sette i gang produksjonen av ferske 2021-modeller noe tidligere enn vanlig.

Her ser du noe av modellutvalget fra LG for 2021. (Foto: LG)

De første modellene i LGs 2021-serie forventes å være tilgjengelig i butikker fra og med mars. Pressemeldingen angir ikke nøyaktig ikke hvilke modellserier det dreier seg om, men vi antar det dreier seg om de første OLED-modellene. Resterende modellene vil bli lansert kontinuerlig i løpet av året, deriblant QNED Mini LED-modellene som kommer i andre kvartal 2021, forteller LG.

Nøyaktige datoer for tilgjengelighet i Norge vil i følge LG bli kunngjort «i god tid før hver produktlansering.» Vi i Lyd & Bilde redaksjonen ser naturligvis frem til få de nye LG-modellene inn på testbenken.

Les også LG lanserer OLED Evo LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!
https://www.youtube.com/watch?v=60twoAmM0wA

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top