TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

LGs 2021 TV-modeller snart i butikk

Nytt år, ny TV? LG melder at de starter utrullingen av årets nye TV-modeller allerede i mars.

forfatter
Publisert 16.02.21 - 15:00

Et nytt år bringer selvfølgelig også med seg en rekke nye TV-modeller. Men i år ser det ut til at flere av de nye modellseriene kommer tidligere enn ventet.

Årets TV-nyheter fra LG inkluderer et bredere utvalg av skjermstørrelser, et nytt «Evo» OLED-panel med høyere lysstyrke, og ikke minst flere modeller med den splitter nye QNED Mini Led-teknologien.

Og vi behøver ikke vente lenge: Utrullingen av nye modeller starter allerede i mars, kunngjør LG i en pressemelding.

Les også QNED: Mer TV-nytt fra LG LG planlegger flere topptrimmede LCD-skjermer med den nye MiniLED-teknologien i 2021.

De første QNED Mini LED-modellene vil bli lansert i andre kvartal 2021, melder LG. (Foto: LG)

Et skred av 2021-modeller underveis

LG var en av mange TV-produsenter som presenterte sine første 2021-modeller under CES-messen i januar. Vanligvis drøyer det da ofte til april-mai før vi får se de første modellene i handel. I år kan det derimot skje tidligere enn normalt.

Etter det Lyd & Bilde kjenner til, er flere produsenter og forhandlere i ferd med å gå tom for mange av de mest populære fjorårsmodellene. Dette kommer etter en ekstra stor TV-etterspørsel i korona-året 2020. Dermed har fabrikkene trolig vært nødt til å sette i gang produksjonen av ferske 2021-modeller noe tidligere enn vanlig.

Her ser du noe av modellutvalget fra LG for 2021. (Foto: LG)

De første modellene i LGs 2021-serie forventes å være tilgjengelig i butikker fra og med mars. Pressemeldingen angir ikke nøyaktig ikke hvilke modellserier det dreier seg om, men vi antar det dreier seg om de første OLED-modellene. Resterende modellene vil bli lansert kontinuerlig i løpet av året, deriblant QNED Mini LED-modellene som kommer i andre kvartal 2021, forteller LG.

Nøyaktige datoer for tilgjengelighet i Norge vil i følge LG bli kunngjort «i god tid før hver produktlansering.» Vi i Lyd & Bilde redaksjonen ser naturligvis frem til få de nye LG-modellene inn på testbenken.

Les også LG lanserer OLED Evo LG har en rekke TV-nyheter på gang i år, deriblant et helt nytt OLED-panel!
youtu.be/60twoAmM0wA

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde