TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhet

LG slipper OLED-TV med Star Wars-tema

The force is strong with this one...

forfatter
Publisert 27.05.22 - 13:49

LG sine OLED-skjermer er kjent for sin glimrende kontrast og svartnivå, som skapt for å gjengi stjernefylte galakser på en troverdig måte. Hva passer vel da bedre enn en OLED-TV dedikert til Star Wars-universet!

Ja, du leste riktig, denne nye TV-modellen fra LG er ikke en aprilsnarr, men er snarere ment som en (noe sen?) hyllest til Star Wars dagen 4. mai (May the 4th Be With You). Den kunngjøres i forbindelse med den offisielle messen Star Wars Celebration Anaheim som gikk av stabelen denne uken.

TV-en slippes dessverre bare i USA, og skal bare lages i begrenset opplag – kun 501 eksemplarer. Disse vil få et tydelig Star Wars inspirert når det kommer til design, fjernkontroll og funksjoner. Og de heldige eierne (samlerne?) vil trolig ønske å ta godt vare på emballasjen!

 

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG Star Wars OLED TV-en skal kun produseres i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV-en er basert på den nye 2022-modellen OLED C2, som Lyd & Bilde allerede har testet med utmerket resultat. Denne utgaven kommer kun i 65 tommer, og vil ha en særegen design på TV og fjernkontroll. Blant annet er baksiden av TV-en prydet med Imperiets logo.

Fjernkontrollen er basert på LGs velkjente pekefjernkontroll (Magic Remote), men har Star Wars-design og logo, mens markøren skal ligne en lyssabel. Når TV-en skrus på skal man kunne høre Darth Vaders karakteriske åndedrett. Brukergrensesnittet skal også være inspirert av filmene, med et eget, eksklusivt bildegalleri som kan vises når skjermen står i standby.

LG Star Wars remote
Fjernkontrollen er tydelig Star Wars-inspirert. (Foto: LG)
Les også Det beste OLED-kjøpet? LGs populære OLED-TV i C-serien har fått en kraftig overhaling i år. Det har bidratt til å gjøre en god TV enda bedre!
LG OLED C2 Netflix F1 Drive to survive

Pris og tilgjengelighet

Star Wars OLED TV-en vil som nevnt bare være tilgjengelig i USA, og kun 501 eksemplarer.

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fått testet en av årets mest omdiskuterte og etterlengtede TV-er! Samsung S95B leverer svært imponerende bildekvalitet, men har også visse forbedringspunkter.
Vi tester den nye 2022-modellen av The Frame Årets versjon av Samsung The Frame ser enda mer malerisk ut, takket være en mattere skjermoverflate. Den kan også snus på høykant!
Nye QLED TV-er fra... Sharp? Sharp er tilbake i Norden og presenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og innebygd lyd fra Harman Kardon!
TCL lanserer 98-tommer til rekordpris Drømmer du om ordentlig kino hjemme? TCL slår et slag for de virkelig store TV-skjermene med 98C735.
LG avslører ny design-TV En potensiell utfordrer til Samsung The Frame?
Her er Star Wars TV-en The force is strong with this one...
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend