Nyhet

LG slipper OLED-TV med Star Wars-tema

The force is strong with this one...

Skrevet av / 27.05.22 - 13:49
LG slipper OLED-TV med Star Wars-tema

LG sine OLED-skjermer er kjent for sin glimrende kontrast og svartnivå, som skapt for å gjengi stjernefylte galakser på en troverdig måte. Hva passer vel da bedre enn en OLED-TV dedikert til Star Wars-universet!

Ja, du leste riktig, denne nye TV-modellen fra LG er ikke en aprilsnarr, men er snarere ment som en (noe sen?) hyllest til Star Wars dagen 4. mai (May the 4th Be With You). Den kunngjøres i forbindelse med den offisielle messen Star Wars Celebration Anaheim som gikk av stabelen denne uken.

TV-en slippes dessverre bare i USA, og skal bare lages i begrenset opplag – kun 501 eksemplarer. Disse vil få et tydelig Star Wars inspirert når det kommer til design, fjernkontroll og funksjoner. Og de heldige eierne (samlerne?) vil trolig ønske å ta godt vare på emballasjen!

 

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG Star Wars OLED TV-en skal kun produseres i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV-en er basert på den nye 2022-modellen OLED C2, som Lyd & Bilde allerede har testet med utmerket resultat. Denne utgaven kommer kun i 65 tommer, og vil ha en særegen design på TV og fjernkontroll. Blant annet er baksiden av TV-en prydet med Imperiets logo.

Fjernkontrollen er basert på LGs velkjente pekefjernkontroll (Magic Remote), men har Star Wars-design og logo, mens markøren skal ligne en lyssabel. Når TV-en skrus på skal man kunne høre Darth Vaders karakteriske åndedrett. Brukergrensesnittet skal også være inspirert av filmene, med et eget, eksklusivt bildegalleri som kan vises når skjermen står i standby.

LG Star Wars remote
Fjernkontrollen er tydelig Star Wars-inspirert. (Foto: LG)
Les også Det beste OLED-kjøpet? LGs populære OLED-TV i C-serien har fått en kraftig overhaling i år. Det har bidratt til å gjøre en god TV enda bedre!

Pris og tilgjengelighet

Star Wars OLED TV-en vil som nevnt bare være tilgjengelig i USA, og kun 501 eksemplarer.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top