TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

LG slipper OLED-TV med Star Wars-tema

The force is strong with this one...

forfatter
Publisert 27.05.22 - 13:49

LG sine OLED-skjermer er kjent for sin glimrende kontrast og svartnivå, som skapt for å gjengi stjernefylte galakser på en troverdig måte. Hva passer vel da bedre enn en OLED-TV dedikert til Star Wars-universet!

Ja, du leste riktig, denne nye TV-modellen fra LG er ikke en aprilsnarr, men er snarere ment som en (noe sen?) hyllest til Star Wars dagen 4. mai (May the 4th Be With You). Den kunngjøres i forbindelse med den offisielle messen Star Wars Celebration Anaheim som gikk av stabelen denne uken.

TV-en slippes dessverre bare i USA, og skal bare lages i begrenset opplag – kun 501 eksemplarer. Disse vil få et tydelig Star Wars inspirert når det kommer til design, fjernkontroll og funksjoner. Og de heldige eierne (samlerne?) vil trolig ønske å ta godt vare på emballasjen!

 

LG OLED C2 Star Wars limited edition
LG Star Wars OLED TV-en skal kun produseres i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV-en er basert på den nye 2022-modellen OLED C2, som Lyd & Bilde allerede har testet med utmerket resultat. Denne utgaven kommer kun i 65 tommer, og vil ha en særegen design på TV og fjernkontroll. Blant annet er baksiden av TV-en prydet med Imperiets logo.

Fjernkontrollen er basert på LGs velkjente pekefjernkontroll (Magic Remote), men har Star Wars-design og logo, mens markøren skal ligne en lyssabel. Når TV-en skrus på skal man kunne høre Darth Vaders karakteriske åndedrett. Brukergrensesnittet skal også være inspirert av filmene, med et eget, eksklusivt bildegalleri som kan vises når skjermen står i standby.

LG Star Wars remote
Fjernkontrollen er tydelig Star Wars-inspirert. (Foto: LG)
Les også Det beste OLED-kjøpet? LGs populære OLED-TV i C-serien har fått en kraftig overhaling i år. Det har bidratt til å gjøre en god TV enda bedre!
LG OLED C2 Netflix F1 Drive to survive

Pris og tilgjengelighet

Star Wars OLED TV-en vil som nevnt bare være tilgjengelig i USA, og kun 501 eksemplarer.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
Annonse
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
OLED pluss Ambilight = større innlevelse! Philips er tilbake med nok en fargesprakende OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er det duket for en nydelig bildeopplevelse.
YouTube går vertikalt på TV-skjermen Nå kan du snart se de vertikale videosnuttene i YouTube-appen til smart TV.
Den største TV-en vi noen gang har testet Glem 85” - nå er det 98” som gjelder dersom du vil ha den største TV-en i gata! TCL 98C735 er et gedigent beist av en TV, og bildekvaliteten overrasker.
Samsung TV-eier? Da bør du lese dette! Apple TV-appen til Samsung TV strømmer nå utvalgt innhold i det åpne HDR10+ formatet – som et alternativ til Dolby Vision.
MiniLED gir bedre kontrast Sony har oppgradert en av sine beste LCD-skjermer med et finmasket MiniLED-baklys. Det gir imponerende presis kontrast og lysstyrke, men det er fortsatt rom for forbedring…
Kan 8K-TV bli forbudt? Strengere EU-krav til energieffektivitet kan sette en stopper for sylskarpe, men strømslukende 8K-TV-er.
Følg Lyd & Bilde