Nyhet

LG presenterer nye produkter i SIGNATURE-serien

En sylskarp 8K OLED-TV og vinskap i high-end klassen(!) står på menyen.

Skrevet av / 07.10.20 - 09:48
LG presenterer nye produkter i SIGNATURE-serien

LG vil ikke bare være kjent for sine TV- og lydprodukter: Den siste tiden har de også satset på smarte hvitevarer av den eksklusive sorten. For å kaste ekstra glans over disse produktene har de samlet sine mest eksklusive TV-er og hvitevarer under merkenavnet LG SIGNATURE. Under en livestreamet pressekonferanse onsdag viste de frem to vidt forskjellige produkter: Foruten et nytt vinskap fikk vi et glimt av deres nye Signature OLED ZX, 8K OLED i Signature-serien.

LG SIGNATURE Wine Cellar

LG Signature Wine Cellar. (Foto: LG)

Det nye vinskapet LG Signature Wine Cellar har plass til 65 flasker, med tre soner som kan justere temperaturen individuelt til å være mellom 5 og 18 grader. Slik kan du finne den perfekte temperaturen til dine drikkevarer, enten du oppbevarer rødvin, hvitvin eller champagne. Døren har trippel-glass for å skjerme mot UV-stråling. Med den såkalte InstaView-funksjonen kan du med to enkle slag gjøre glassdøren transparent, slik at du kan observere vinsamlingen din uten å åpne skapdøren. LG Signature Wine Cellar er også koblet til Wi-Fi, slik at det kan styres via mobilen.

Erik Svalberg fra LG Nordic presenterer OLED ZX. (Skjermdump: YouTube/LG Nordic)

LG SIGNATURE OLED ZX: 8K-TV med galleri-design

Blant nyhetene på TV-fronten finner vi en helt ny OLED-TV i high-end klassen. Nærmeste bestemt LGs nye flaggskipmodell Signature OLED ZX. LG lanserte sine første 8K OLED-TV-er i fjor, og vi har ennå den heftige bildekvaliteten friskt i minne. Kombinasjonen av OLED-ens kontrast med skarpheten fra et ekte 8K-panel ga en bildeopplevelse vi sent vil glemme.

Les også LGs flaggskip-TV er en 8K OLED på steroider! LG har tatt sin beste OLED-TV, blåst den opp til 88 tommer og kvesset oppløsningen til 8K. Resultatet er som man kan forvente, magisk!

Årets modell er frisket opp med nye finesser og ny design. Nytt på 2020-generasjonen er at LG også tilbyr en 77″ 8K OLED TV i tillegg til 88″ skjermstørrelsen vi kjenner fra før. 88-tommeren LG OLED88Z9 kommer akkurat som før med en matchende sokkel i børstet metall-look.

LG OLED88ZX9. (Foto: LG)

77-tommeren OLED77ZX9 utmerker seg derimot med en slankere formfaktor, med mulighet for å henge TV-en tett inntil veggen. Veggfeste og tilkoblinger er innfelt i lommer på baksiden, slik at det praksis er liten avstand mellom vegg og TV. Dette er et konsept vi allerede kjenner godt til fra 4K-modellen OLED GX med Gallery-design.

Z01_large01 Z04_large04 Z12_large12 Z10_large10
<
>
LG OLED77ZX9 (Foto: LG)

Denne ekstremt slanke og kunstinspirerte TV-en har perfekte linjer, rammeløst design og i praksis ingen avstand mellom vegg og TV. I tillegg får du en fantastisk seeropplevelse med 8K-oppløsning. LG OLED TV-er er designet og utformet for å la innholdet på TV-en stjele oppmerksomheten, samtidig som den komplementerer interiøret i hjemmet ditt – selv når den er skrudd av. De millionene av selvopplyste piksler kan skrus av individuelt, noe som gir et perfekt sortnivå, uendelig kontrast og milliarder av rike farger. (LG pressemelding)

Les også Endelig en OLED-TV som tar seg godt ut på veggen LGs nye OLED-TV er skreddersydd for veggmontering. I tillegg ser den uforskammet lekker ut!

LG OLED ZX byr på kjent LG-funksjoner med premium magic remote og talesøk. Nye tjenester som Disney Plus og Apple TV er selvfølgelig på plass. LG Signature ZX Smart OLED TV er også utstyrt med HDMI 2.1, som gjør den klar til neste generasjons spillkonsoller som kommer denne vinteren. LG Nordic bekrefter også at ZX vil støtte YouTube-strømming i 8K-oppløsning!

https://www.youtube.com/watch?v=G2ogOB42aGo

Pris og tilgjengelighet

De nye Signature-produktene ligger definivt i en høyere prisklasse enn det vi ellers er vant til å se fra LG.

Wine Cellar vinskapet skal koste 89.995 kroner (veil.), mens OLED77ZX9 starter på 279990 kroner (veil.). Det er faktisk fire(!) ganger så mye som den like store OLED77GX med 4K-oppløsning! Ingen tvil om at 8K OLED fortsatt koster flesk…Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top