LG presenterer nye produkter i SIGNATURE-serien

En sylskarp 8K OLED-TV og vinskap i high-end klassen(!) står på menyen.
Annonse
Annonse
forfatter

LG vil ikke bare være kjent for sine TV- og lydprodukter: Den siste tiden har de også satset på smarte hvitevarer av den eksklusive sorten. For å kaste ekstra glans over disse produktene har de samlet sine mest eksklusive TV-er og hvitevarer under merkenavnet LG SIGNATURE. Under en livestreamet pressekonferanse onsdag viste de frem to vidt forskjellige produkter: Foruten et nytt vinskap fikk vi et glimt av deres nye Signature OLED ZX, 8K OLED i Signature-serien.

LG SIGNATURE Wine Cellar

LG Signature Wine Cellar. (Foto: LG)

Det nye vinskapet LG Signature Wine Cellar har plass til 65 flasker, med tre soner som kan justere temperaturen individuelt til å være mellom 5 og 18 grader. Slik kan du finne den perfekte temperaturen til dine drikkevarer, enten du oppbevarer rødvin, hvitvin eller champagne. Døren har trippel-glass for å skjerme mot UV-stråling. Med den såkalte InstaView-funksjonen kan du med to enkle slag gjøre glassdøren transparent, slik at du kan observere vinsamlingen din uten å åpne skapdøren. LG Signature Wine Cellar er også koblet til Wi-Fi, slik at det kan styres via mobilen.

Erik Svalberg fra LG Nordic presenterer OLED ZX. (Skjermdump: YouTube/LG Nordic)

LG SIGNATURE OLED ZX: 8K-TV med galleri-design

Blant nyhetene på TV-fronten finner vi en helt ny OLED-TV i high-end klassen. Nærmeste bestemt LGs nye flaggskipmodell Signature OLED ZX. LG lanserte sine første 8K OLED-TV-er i fjor, og vi har ennå den heftige bildekvaliteten friskt i minne. Kombinasjonen av OLED-ens kontrast med skarpheten fra et ekte 8K-panel ga en bildeopplevelse vi sent vil glemme.

Les også
LGs flaggskip-TV er en 8K OLED på steroider! LG har tatt sin beste OLED-TV, blåst den opp til 88 tommer og kvesset oppløsningen til 8K. Resultatet er som man kan forvente, magisk!

Årets modell er frisket opp med nye finesser og ny design. Nytt på 2020-generasjonen er at LG også tilbyr en 77″ 8K OLED TV i tillegg til 88″ skjermstørrelsen vi kjenner fra før. 88-tommeren LG OLED88Z9 kommer akkurat som før med en matchende sokkel i børstet metall-look.

LG OLED88ZX9. (Foto: LG)

77-tommeren OLED77ZX9 utmerker seg derimot med en slankere formfaktor, med mulighet for å henge TV-en tett inntil veggen. Veggfeste og tilkoblinger er innfelt i lommer på baksiden, slik at det praksis er liten avstand mellom vegg og TV. Dette er et konsept vi allerede kjenner godt til fra 4K-modellen OLED GX med Gallery-design.

Annonse
Z01_large01 Z04_large04 Z12_large12 Z10_large10
<
>
LG OLED77ZX9 (Foto: LG)

Denne ekstremt slanke og kunstinspirerte TV-en har perfekte linjer, rammeløst design og i praksis ingen avstand mellom vegg og TV. I tillegg får du en fantastisk seeropplevelse med 8K-oppløsning. LG OLED TV-er er designet og utformet for å la innholdet på TV-en stjele oppmerksomheten, samtidig som den komplementerer interiøret i hjemmet ditt – selv når den er skrudd av. De millionene av selvopplyste piksler kan skrus av individuelt, noe som gir et perfekt sortnivå, uendelig kontrast og milliarder av rike farger. (LG pressemelding)

LG OLED ZX byr på kjent LG-funksjoner med premium magic remote og talesøk. Nye tjenester som Disney Plus og Apple TV er selvfølgelig på plass. LG Signature ZX Smart OLED TV er også utstyrt med HDMI 2.1, som gjør den klar til neste generasjons spillkonsoller som kommer denne vinteren. LG Nordic bekrefter også at ZX vil støtte YouTube-strømming i 8K-oppløsning!


Pris og tilgjengelighet

De nye Signature-produktene ligger definivt i en høyere prisklasse enn det vi ellers er vant til å se fra LG.

Wine Cellar vinskapet skal koste 89.995 kroner (veil.), mens OLED77ZX9 starter på 279990 kroner (veil.). Det er faktisk fire(!) ganger så mye som den like store OLED77GX med 4K-oppløsning! Ingen tvil om at 8K OLED fortsatt koster flesk…

Annonse


Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Panasonic introduserer flere spennende TV-modeller for 2021, inkludert tre nye 48-tommers OLED-TVer!
*OPPDATERT MED PRISER* Samsung slipper en rekke nye TV-modeller i løpet av mars/april.
Noe for Exit-gutta? C Seed har laget en 165 tommer (!) stor MicroLED-TV som kan foldes sammen og skjules når du ikke bruker den.
Og hvor mye koster 83-tommeren?
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.
Ny, actionmettet, Marvel-trailer er nå sluppet.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.