Nyhet

IFA 2023: LGs trådløse OLED M3 kommer til Norden

LGs nye flaggskipmodell leveres i 97", 83" og 77".

Skrevet av / 01.09.23 - 17:14
IFA 2023: LGs trådløse OLED M3 kommer til Norden

LG Electronics er som vanlig på plass i Hall 18 på IFA 2023 med en litt nedskalert utstilling i forhold til tidligere år.. Den sørkoreanske produsenten har ingen gedigen «OLED canyon» eller «OLED-tunnel» ved inngangen, og de viser ikke på langt nær like mange TV-er som de pleier på messen – sikkert fordi mange av årets modeller sluppet allerede. Her er heller ikke like  svær gaming-seksjon som vi så i fjor ved lanseringen av OLED Flex. Derimot fikk vi et glimt av flaggskipmodellen Signature OLED M3!

Les også Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 

LG OLED M3: Trådløs OLED-TV – ventes til Norden i høst

M3-serien har mye til felles med G3-serien som vi har testet tidligere – rosinen i pølsa er at den kan skilte med trådløs signaloverføring. Den trådløse OLED-TV-en ble vist for første gang på CES i januar, og nå rulles den også ut i Europa og Norden i løpet av september.

Eksterne videokilder kobles til den trådløse Zero Connect boksen, som sender videosignaler i opptil 4K/120Hz og HDR-kvalitet bort til skjermen. Overføringshastigheten skal angivelig skal være vesentlig raskere enn Wi-Fi 6. LG har utviklet en algoritme som sikrer optimal og stabil overføring. Den kan tilpasse seg endringer i rommet – for eksempel når noen beveger seg mellom boksen og TV-en.

97″, 83″ og 77″

M3-modellen som vises her i Berlin på IFA er Signature-toppmodellen på hele 97 tommer. Den har en lekker utførelse med slank ramme og står rett på gulvet med v-formede metallben. Prisen på Signature-modellen blir også i den høyere enden – 299.990 kroner –  men LG OLED M3 kommer også i mindre skjermstørrelser på 83″ og 77″, til 85.990 og 65.990 kroner (veil.).

Nøyaktig hvor stabil og pålitelig den trådløse videooverføringen er, regner vi med å kunne fortelle mer om snart, i en kommende test!

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Mer sofistikert kunst til The Frame

Her er høstens nye TV-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viste gjennomsiktig OLED

Storskjerm med gaming mode

Store, sterke og lynraske TV-er fra Hisense

Scroll to Top