Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanseres i ny og større versjon.

Skrevet av / 11.06.21 - 09:00
Her er Beovision Contour 55

Beovision Contour er den nyeste OLED-TV-en fra Bang & Olufsen: den ble først lansert i november 2020 som 48-tommer. Nå melder B&O at en ny, større 55″ versjon er på vei!

Les også B&O lanserer ny, luksuriøs OLED-TV Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!

Beovision Contour 55

Den nye 55″ versjonen av Beovision Contour bruker den samme designoppskriften vi har sett tidligere, der en C-serie OLED-TV fra LG Electronics pakkes inn i edlere deler fra B&O, komplett med en integrert høyttalerløsning og elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten av kun tilgjengelig i det kompakte 48″ formatet, men nå kan den også bestilles i 55 tommer, som nok vil være er en mer anvendelig størrelse blant folk flest.

Samtidig er det verdt nå nevne at Contour-serien har fått oppdatert OLED-panel: den leveres nå med 2021-modellen LG OLED C1 på bildesiden. En TV vi nylig har testet.

Som vanlig for B&O er det sørget for skikkelig lyd, i form av en kraftig lydpakke med 11 høyttalerelementer, som er basert på lydplanken Beosound Stage. 

Beovision Contour 55 on wall Beovision Contour gold
<
>
Beovision Contour kan monteres rett på veggen via egen veggbrakett, på en TV-reol eller på en spesialdesignet, svingbar gulvstand i aluminium, hvor det også er tilrettelagt for skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beovision Contour 55″ er tilgjengelig på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere fra 10. juni, med en veiledende pris fra ca 78.000 NOK avhengig av utstyr og finish.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top