Nyhet

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanseres i ny og større versjon.
forfatter

Beovision Contour er den nyeste OLED-TV-en fra Bang & Olufsen: den ble først lansert i november 2020 som 48-tommer. Nå melder B&O at en ny, større 55″ versjon er på vei!

B&O lanserer ny, luksuriøs OLED-TV Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!

Beovision Contour 55

Den nye 55″ versjonen av Beovision Contour bruker den samme designoppskriften vi har sett tidligere, der en C-serie OLED-TV fra LG Electronics pakkes inn i edlere deler fra B&O, komplett med en integrert høyttalerløsning og elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten av kun tilgjengelig i det kompakte 48″ formatet, men nå kan den også bestilles i 55 tommer, som nok vil være er en mer anvendelig størrelse blant folk flest.

Samtidig er det verdt nå nevne at Contour-serien har fått oppdatert OLED-panel: den leveres nå med 2021-modellen LG OLED C1 på bildesiden. En TV vi nylig har testet.

Som vanlig for B&O er det sørget for skikkelig lyd, i form av en kraftig lydpakke med 11 høyttalerelementer, som er basert på lydplanken Beosound Stage. 

Beovision Contour 55 on wall Beovision Contour gold
<
>
Beovision Contour kan monteres rett på veggen via egen veggbrakett, på en TV-reol eller på en spesialdesignet, svingbar gulvstand i aluminium, hvor det også er tilrettelagt for skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beovision Contour 55″ er tilgjengelig på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere fra 10. juni, med en veiledende pris fra ca 78.000 NOK avhengig av utstyr og finish.

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.