TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanseres i ny og større versjon.

forfatter
Publisert 11.06.21 - 09:00

Beovision Contour er den nyeste OLED-TV-en fra Bang & Olufsen: den ble først lansert i november 2020 som 48-tommer. Nå melder B&O at en ny, større 55″ versjon er på vei!

Les også B&O lanserer ny, luksuriøs OLED-TV Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!

Beovision Contour 55

Den nye 55″ versjonen av Beovision Contour bruker den samme designoppskriften vi har sett tidligere, der en C-serie OLED-TV fra LG Electronics pakkes inn i edlere deler fra B&O, komplett med en integrert høyttalerløsning og elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten av kun tilgjengelig i det kompakte 48″ formatet, men nå kan den også bestilles i 55 tommer, som nok vil være er en mer anvendelig størrelse blant folk flest.

Samtidig er det verdt nå nevne at Contour-serien har fått oppdatert OLED-panel: den leveres nå med 2021-modellen LG OLED C1 på bildesiden. En TV vi nylig har testet.

Som vanlig for B&O er det sørget for skikkelig lyd, i form av en kraftig lydpakke med 11 høyttalerelementer, som er basert på lydplanken Beosound Stage. 

Beovision Contour 55 on wall Beovision Contour gold
<
>
Beovision Contour kan monteres rett på veggen via egen veggbrakett, på en TV-reol eller på en spesialdesignet, svingbar gulvstand i aluminium, hvor det også er tilrettelagt for skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beovision Contour 55″ er tilgjengelig på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere fra 10. juni, med en veiledende pris fra ca 78.000 NOK avhengig av utstyr og finish.

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde