Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

FIFA+ tilgjengelig på Android og Google TV-er

Gladnyhet til fotballfans med Android og Google TV Nå er den offisielle FIFA-appen, FIFA+, tilgjengelig for nedlasting.

Skrevet av / 08.12.22 - 07:00
FIFA+ tilgjengelig på Android og Google TV-er

Fotball-VM er allerede godt i gang, og nå ligger den offisielle FIFA-appen tilgjengelig for nedlasting på Android og Google TV.

Først Hisense, så Google

Kinesiske Hisense er en av hovedsponsorene av årets fotball-VM, og har hatt eksklusiv rett til FIFA-appen på sine VIDAA smart TV-er i en periode.

Nå har også Google og FIFA inngått en avtale, som gjør at appen FIFA+ blir tilgjengelig på TV-er med Android og Google TV brukergrensesnitt. Dette inkluderer selvfølgelig også Chromecast med Google TV.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.

– Vår prioritet er å gi brukerne våre det innholdet de elsker. Gjennom dette samarbeidet er vi i stand til å hjelpe VM-fans over hele verden med å feire og stille inn hvor enn de er gjennom eksklusivt og engasjerende innhold på tvers av Android TV OS-enheter, sier Jonathan Zepp, ansvarlig for Media Partnerships hos Google

Du kan ikke se direktesendte gjennom FIFA+- appen (dessverre!). Derimot finnes det massevis av høydepunkter og tilbakeblikk, i tillegg til en rekke originale FIFA-produksjoner og dokumentarer, spillerprofiler og lignende. Med andre ord, mye å glede seg over for fotballfans!

FIFA+-appen allerede er klar til å installeres på omtrent alle enheter som kjører Google TV eller Android TV, inkludert mediespillere som Nvidia Shield og Chromecast med Google TV. Du finner appen i Google Play Store på din enhet.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våre OLED TV-er er de beste til film

Lanserer TV med 10 års garanti

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips 2024 TV-modeller

Her er de beste (og villeste!) TV-ene vi fikk se i Las Vegas

Blendende og sylskarp!

0
Scroll to Top