TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

FIFA+ tilgjengelig på Android og Google TV-er

Gladnyhet til fotballfans med Android og Google TV Nå er den offisielle FIFA-appen, FIFA+, tilgjengelig for nedlasting.

forfatter
Publisert 08.12.22 - 07:00

Fotball-VM er allerede godt i gang, og nå ligger den offisielle FIFA-appen tilgjengelig for nedlasting på Android og Google TV.

Først Hisense, så Google

Kinesiske Hisense er en av hovedsponsorene av årets fotball-VM, og har hatt eksklusiv rett til FIFA-appen på sine VIDAA smart TV-er i en periode.

Nå har også Google og FIFA inngått en avtale, som gjør at appen FIFA+ blir tilgjengelig på TV-er med Android og Google TV brukergrensesnitt. Dette inkluderer selvfølgelig også Chromecast med Google TV.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

– Vår prioritet er å gi brukerne våre det innholdet de elsker. Gjennom dette samarbeidet er vi i stand til å hjelpe VM-fans over hele verden med å feire og stille inn hvor enn de er gjennom eksklusivt og engasjerende innhold på tvers av Android TV OS-enheter, sier Jonathan Zepp, ansvarlig for Media Partnerships hos Google

Du kan ikke se direktesendte gjennom FIFA+- appen (dessverre!). Derimot finnes det massevis av høydepunkter og tilbakeblikk, i tillegg til en rekke originale FIFA-produksjoner og dokumentarer, spillerprofiler og lignende. Med andre ord, mye å glede seg over for fotballfans!

FIFA+-appen allerede er klar til å installeres på omtrent alle enheter som kjører Google TV eller Android TV, inkludert mediespillere som Nvidia Shield og Chromecast med Google TV. Du finner appen i Google Play Store på din enhet.

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Nye lydformater i LG TV fra 2023 LG lanserer støtte for DTS surroundlyd i sine kommende TV-modeller for 2023
lbpluss
Nå kan du se TikTok på Samsung TV Nå er TikTok-appen tilgjengelig på norske Samsungs-skjermer.
Bilder i studiokvalitet Panasonic LZ1500E gir imponerende kontrastrike og fargepresise bilder, og er noe av det nærmeste vi kommer en studiomonitor til hjemmebruk. En TV for de virkelig kresne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny bildemodus til Samsungs TV-er skal gjøre bildet lettere å tyde for personer med nedsatt syn.
lbpluss
Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 
Følg Lyd & Bilde