Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

CES 2024: LG OLED T er en trådløs, transparent TV

Kan veksle mellom klar og gjennomsiktig, eller kullsvart bakgrunn med et knappetrykk.

Skrevet av / 08.01.24 - 18:58
CES 2024: LG OLED T er en trådløs, transparent TV

LG vakte oppsikt på fjorårets CES-messe med den trådløse OLED-skjermen OLED M. Parallelt med dette har de vist gjennomsiktige OLED-skjermer ved flere anledninger. Nå forenes disse teknologiene med den trådløse, transparente OLED T.

LG OLED T er produsentens svar på stadig større og potensielt mer plasskrevende TV-er. Med sin gjennomsiktige OLED-skjerm kan den gli lettere inn i omgivelsene, og for eksempel stå fritt i rommet eller foran vinduer uten å virke sjenerende. Den nye TV-en ble avduket av Frank Lee, direktør for markedsføring under LGs pressekonferanse på Mandalay Bay i Las Vegas mandag morgen.

Les også LG klarte ikke dy seg: Her er OLED M4, G4 og C4 De nye OLED-TV-ene i M4, G4 og C4-serien er allerede offisielle.

LG OLED T – transparent OLED-TV

Den transparente skjermen kan holde deg oppdatert med enkel informasjon (klokkeslett, smarthjem-informasjon etc) eller stemmningsfulle bakgrunnsbilder i standby, eller tranformeres til en fullblods TV når du skrur den på med fjernkontrollen. Da senkes et svart «lerret» ned på baksiden eller innsiden av OLED-panelet, slik at TV_en kan vise kontrastrike bilder.

LG-skjermen vil naturligvis trenge strøm, men selve videooverføringen er trådløs, og bruker samme type koblingsboks som den allerede velkjente OLED M3.

TV-en vil være en del av LGs Signature-serie, og kommer i skjermstørrelse på 77 tommer. Bildebehandlingen besørges av LGs nye og kraftige Alpha 11 prosessor med AI-finesser.

OLED T kan monteres frittstående, mot veggen eller på veggen. Man kan tilpasse den ytterligere ved å legge til stående eller flytende hyller på en eller begge sider av skjermen. Slik kan den gli enda mer ubemerket inni interiøret.

«En utrolig prestasjon av forbrukerdrevet innovasjon, LG Signature OLED T tilbyr helt nye skjermopplevelser, pluss bildekvaliteten og ytelsen til vår prisvinnende OLED-teknologi,» sa Park Hyoung-sei, president i LG Home Entertainment Company. i en pressemelding. «LGs gjennomsiktige OLED gir kundene større frihet til oppholdsrommene sine, og redefinerer fullstendig hva som er mulig og viser veien til en spennende fremtid for TV-industrien.»

Nøyaktig pris, spesifikasjoner og tilgjengelighet i Norden er det for tidlig å si noe om, men LG OLED TV er definitivt et friskt spark i en spennende retning for TV-underholdning! Vi gleder oss til å ta den nærmere i åsyn her på messen.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top