Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

BeoVision Harmony – nå i 65″ utgave

Bang & Olufsens hittil mest ekstreme OLED-TV kommer nå i krympet versjon.

Skrevet av / 15.11.19 - 16:11
BeoVision Harmony – nå i 65″ utgave

Bang & Olufsen er kjent for å lage noen av de mest eksotiske TV-ene på markedet, med kreative løsninger innen både design, bilde og lyd. Siste skudd på treet er toppmodellen BeoVision Harmony. Her snakker vi om en motorisert TV, som skal være like mye møbel som TV-skjerm!

Når Beovision Harmony er slått av eller bare spiller musikk, hviler den syltynne OLED-skjermen nede på gulvet, og gjemmer seg vekk bak frontpaneler av eik og aluminium. Når du skrur på TV-en, løftes den til synshøyde og åpner seg omtrent slik en sommerfugl folder ut sine vinger!

OLED-skjerm fra LG

Det var en gang i tiden at B&O lagde det meste selv – men den siste tiden har de hatt et samarbeid med LG Electronics: Den koreanske fabrikken serverer bildepanelet, mens B&O konsentrerer seg om det de kan aller best, nemlig design, metall- og trehåndverk, og ikke minst lyd.

Lyden er også satt i høysetet på BeoVision Harmony: Bak de bevegelige frontene sitter det en kraftig trekanals lydplanke. En innebygd 7.1 surround-dekoder gjør det i tillegg mulig å utvide lydsystemet med opptil 8 aktive Beolab højtalere, slik som Beolab 18, Beolab 50 eller ¬– hvis penger ikke er noe problem ¬– toppmodellen Beolab 90.

BeoVision Harmony ble opprinnelig lansert i ekstrem 77 tommers versjon, men nå kommer en mer «edruelig» 65-tommer om den kan kalles det. Foruten en nedskalerte fysiske mål, skal de tekniske løsningene være like som storebroren, inkludert lydsystemet.

Bang & Olufsen har mange trofaste kunder, hvorav noen kanskje er for konservative til å ønske seg en gigantisk 77-tommer hjemme i stua. I slike tilfeller er 65-tommers versjonen sikkert lettere å få plass til. Prisen er også hyggeligere, selv om du må være forberedt på å betale et heftig «premium-påslag» for å få en LG-TV med B&O design og lydløsninger!

Priser og tilgjengelighet

Beovision Harmony 65 er tilgjengelig i Bang & Olufsen-butikker fra november 2019. TV-en leveres med enten en front av eik og aluminium eller Grey Melange-stoff og aluminium. Beovision Harmony fås med både gulvstand og veggbeslag. Norsk pris blir fra 127.500 kroner.

Hett tips for de som vil ha B&O lyd uten den stive prisen: Sjekk ut deres nye lydplanke Beosound Stage! Test kommer snart… 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

Lyd & Bilde
Scroll to Top