Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beovision Harmony lanseres i 83 tommer

B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.

Skrevet av / 07.05.22 - 12:00
Beovision Harmony lanseres i 83 tommer

Bang & Olufsen er kjent for å lage noen av de mest luksuriøse TV-ene på markedet. Toppmodellen BeoVision Harmony ansees å være like mye et møbel som en TV-skjerm – for ikke å snakke om lydsystem! Nå får Harmony-familien et nytt tilskudd i form av en ny 83-tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83.

Når TV-en er skrudd av eller bare spiller musikk, hviler den motoriserte OLED-skjermen nede på gulvet, gjemt bak frontpaneler av eik og aluminium. Når du vil se TV, løftes skjermen til synshøyde, mens frontpanelene åpner seg elegant opp.

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
Beovision Harmony 83″. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Blant de beste OLED TV-ene vi har testet LGs stilfulle OLED-TV med galleridesign er tilbake i ny 2022-årgang. OLED G2 gir gnistrende god bildekvalitet!

Beovision Harmony 83″

Beovision Harmony er tidligere lansert i 65″ og 77″ utgave, i tillegg til en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Den nye 83-tommeren er bygget etter samme oppskrift med den samme lyddelen og motoriserte skjermfestet som resten av familien. Dette er en ganske snedig løsning, som også gjør det mulig å skifte ut og oppdatere TV-en til nyeste generasjon – til og med en større skjermstørrelse om ønskelig!

I dette tilfellet er TV-delen basert på LGs nye 4K toppmodell OLED G2, som vi nylig har testet i 65″ utgave. Legg til lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, så har du en meget luksuriøs totalløsning med topp bilde og lyd.

Og er du ikke tilfreds med lyden fra det innebygde trekanalers høyttalersystemet, går det også an å utvide til full 5.1 eller 7.1 surround med ekstra B&O-høyttalere rundt baut. For eksempel et sett Beolab 28 som vi nylig har testet. Men klart – smaker det, så koster det!

Les også Bang & Olufsen for designbevisste musikkelskere Bang & Olufsen Beolab 28 ser ikke ut som et råskinn, men overrasker med uvanlig potent og balansert lydbilde.

Pris og tilgjengelighet

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgjengelig nå, med en veiledende pris fra 207.000 kroner. Trepaneler og festeanordninger kommer da i tillegg.

 

 

 

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Beovision Harmony lanseres i 83 tommer”

  1. Morten Byron

    Hei. Jeg savner veldig test av Q led TV er over 80 tommer til under 35 000 kr. Jeg tror svært mange kunne ha interesse av det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

TCL C855 går til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nå kan du se OLED-TV på flytur

Mer Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar for Norge

Se hva vi fant hos LG i Tyskland

Sniktitt på LGs nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer, noen større?

Nå i butikk: TCL X955-serien

Sniktitt på Samsungs 2024 TV-modeller

Lyd & Bilde
Scroll to Top