TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Beovision Harmony lanseres i 83 tommer

B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.

forfatter
Publisert 07.05.22 - 12:00

Bang & Olufsen er kjent for å lage noen av de mest luksuriøse TV-ene på markedet. Toppmodellen BeoVision Harmony ansees å være like mye et møbel som en TV-skjerm – for ikke å snakke om lydsystem! Nå får Harmony-familien et nytt tilskudd i form av en ny 83-tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83.

Når TV-en er skrudd av eller bare spiller musikk, hviler den motoriserte OLED-skjermen nede på gulvet, gjemt bak frontpaneler av eik og aluminium. Når du vil se TV, løftes skjermen til synshøyde, mens frontpanelene åpner seg elegant opp.

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
Beovision Harmony 83″. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Blant de beste OLED TV-ene vi har testet LGs stilfulle OLED-TV med galleridesign er tilbake i ny 2022-årgang. OLED G2 gir gnistrende god bildekvalitet!
LG OLED G2 Max Verstappen F1 Champion

Beovision Harmony 83″

Beovision Harmony er tidligere lansert i 65″ og 77″ utgave, i tillegg til en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Den nye 83-tommeren er bygget etter samme oppskrift med den samme lyddelen og motoriserte skjermfestet som resten av familien. Dette er en ganske snedig løsning, som også gjør det mulig å skifte ut og oppdatere TV-en til nyeste generasjon – til og med en større skjermstørrelse om ønskelig!

I dette tilfellet er TV-delen basert på LGs nye 4K toppmodell OLED G2, som vi nylig har testet i 65″ utgave. Legg til lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, så har du en meget luksuriøs totalløsning med topp bilde og lyd.

Og er du ikke tilfreds med lyden fra det innebygde trekanalers høyttalersystemet, går det også an å utvide til full 5.1 eller 7.1 surround med ekstra B&O-høyttalere rundt baut. For eksempel et sett Beolab 28 som vi nylig har testet. Men klart – smaker det, så koster det!

Les også Bang & Olufsen for designbevisste musikkelskere Bang & Olufsen Beolab 28 ser ikke ut som et råskinn, men overrasker med uvanlig potent og balansert lydbilde.
Beolab 28

Pris og tilgjengelighet

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgjengelig nå, med en veiledende pris fra 207.000 kroner. Trepaneler og festeanordninger kommer da i tillegg.

 

 

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ Måned

kr 119,00

KJØP

LB+ Uke

kr 59,00

KJØP
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Nye lydformater i LG TV fra 2023 LG lanserer støtte for DTS surroundlyd i sine kommende TV-modeller for 2023
lbpluss
Nå kan du se TikTok på Samsung TV Nå er TikTok-appen tilgjengelig på norske Samsungs-skjermer.
Bilder i studiokvalitet Panasonic LZ1500E gir imponerende kontrastrike og fargepresise bilder, og er noe av det nærmeste vi kommer en studiomonitor til hjemmebruk. En TV for de virkelig kresne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny bildemodus til Samsungs TV-er skal gjøre bildet lettere å tyde for personer med nedsatt syn.
lbpluss
Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 
Følg Lyd & Bilde