TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Beovision Harmony lanseres i 83 tommer

B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.

forfatter
Publisert 07.05.22 - 12:00

Bang & Olufsen er kjent for å lage noen av de mest luksuriøse TV-ene på markedet. Toppmodellen BeoVision Harmony ansees å være like mye et møbel som en TV-skjerm – for ikke å snakke om lydsystem! Nå får Harmony-familien et nytt tilskudd i form av en ny 83-tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83.

Når TV-en er skrudd av eller bare spiller musikk, hviler den motoriserte OLED-skjermen nede på gulvet, gjemt bak frontpaneler av eik og aluminium. Når du vil se TV, løftes skjermen til synshøyde, mens frontpanelene åpner seg elegant opp.

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony Beolab 28 0017 Interior Shot 1
Beovision Harmony 83″. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Blant de beste OLED TV-ene vi har testet LGs stilfulle OLED-TV med galleridesign er tilbake i ny 2022-årgang. OLED G2 gir gnistrende god bildekvalitet!
LG OLED G2 Max Verstappen F1 Champion

Beovision Harmony 83″

Beovision Harmony er tidligere lansert i 65″ og 77″ utgave, i tillegg til en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Den nye 83-tommeren er bygget etter samme oppskrift med den samme lyddelen og motoriserte skjermfestet som resten av familien. Dette er en ganske snedig løsning, som også gjør det mulig å skifte ut og oppdatere TV-en til nyeste generasjon – til og med en større skjermstørrelse om ønskelig!

I dette tilfellet er TV-delen basert på LGs nye 4K toppmodell OLED G2, som vi nylig har testet i 65″ utgave. Legg til lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, så har du en meget luksuriøs totalløsning med topp bilde og lyd.

Og er du ikke tilfreds med lyden fra det innebygde trekanalers høyttalersystemet, går det også an å utvide til full 5.1 eller 7.1 surround med ekstra B&O-høyttalere rundt baut. For eksempel et sett Beolab 28 som vi nylig har testet. Men klart – smaker det, så koster det!

Les også Bang & Olufsen for designbevisste musikkelskere Bang & Olufsen Beolab 28 ser ikke ut som et råskinn, men overrasker med uvanlig potent og balansert lydbilde.
Beolab 28

Pris og tilgjengelighet

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgjengelig nå, med en veiledende pris fra 207.000 kroner. Trepaneler og festeanordninger kommer da i tillegg.

 

 

 

 

 

Lese hele artikkelen? eller registrer deg.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

1 måned 49 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 900 kr
(spar opptil 300kr)
12 Måneder 1198 kr
(med 11 utgaver av magasinet)
Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Ingen bindingstid.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics beste OLED-TV er tilbake i full vigør, og nå kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E gir rett og slett en strålende bildeopplevelse.
Sylskarp 8K OLED fra LG Med alle kvalitetene vi kjenner fra OLED, kombinert med sylskarp 8K-oppløsning, er denne toppmodellen fra LG noe av det råeste vi har sett!
Glimrende OLED-TV Med knallsterk bildekvalitet og krystallklar lyd – rett ut av TV-skjermen – er Sony A80K en imponerende TV – tett på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye lydplanke B&Os hittil råeste lydplanke støtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og er skreddersydd for LGs OLED TV-er.
Sjekk TV-nyhetene fra Philips Toppmodellene OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god bildekvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Skulpturen er en luksus-TV Hvis du har en sterk estetisk sans - og vanvittig mange penger til å finansiere den - kan C Seed N1 gi deg en "usynlig" 165-tommer i stua.
Følg Lyd & Bilde