Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bang & Olufsen lanserer Beovision Harmony 97″

Den kolossale TV-en fra B&O kan trekkes ned i skjul, når du bare vil lytte til musikk.

Skrevet av / 11.05.23 - 18:52
Bang & Olufsen lanserer Beovision Harmony 97″

Det hersker en viss «storskjerm-bonanza» i TV-markedet for tiden, der de største modellene nærmer seg 100 tommer eller mer. Det har naturligvis ikke gått upåaktet hen hos Bang & Olufsen, som nå lanserer sin hittil største TV:  Beovision Harmony 97″ har et OLED-panel på 97 tommer, kombinert med et kraftig integrert 450 watts høyttalersystem.

En TV av denne størrelsen kan selvfølgelig bli et betydelig blikkfang, men B&O-skjermen kan delvis skjules når den ikke er i bruk, eller bare brukes til musikk: Selve skjermen er nemlig motorisert, og kan senkes ned bak elegante paneler av tre og aluminium.

Beovision 97 bruker en motorisert OLED-skjerm som kan senkes når du ikke ser TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Beovision Harmony 97″

Beovision Harmony leveres allerede i 65″, 77″ og 83″ utgaver, alle med 4K OLED-panel fra LG. I tillegg finnes det en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Nå får disse altså selskap av en enda større 4K 97-tommer, som dermed blir den største Bukken Bruse i B&O-sammenheng.

B&O har allerede et tett samarbeid med LG på TV-fronten, og siden sistnevnte har en 97-tommer tilgjengelig i G-serien, er det ikke så rart at også B&O vil benytte seg av muligheten.

Høyttalersystemet er likt som de øvrige Harmony-modellene, og bruker et trekanals oppsett med separate diskanter, mellomtoner og basselementer. TV-en kan også forbindes med andre Beolab-høyttalere, til et fullverdig surroundoppsett om ønskelig. Kanskje et sett med Beolab 90 foran og bak?

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0010 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0012 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0011 Detail Shot
<
>
Beovision Harmony 97". (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

97″ Beovision Harmony blir tilgjengelig i svart antrasitt, naturlig aluminium eller gulltonet finish kombinert med treverk. I tillegg, hvis du skulle ønske å matche øvrig dekor eller lignende, tilbyr B&O en skreddersydd, tilpasset designløsning gjennom tjenesten Atelier.

Siden dette er B&Os største TV, gjør den også et visst innhogg i lommeboka. Beovision Harmony 97blir tilgjengelig fra 15. mai, og vil koste omkring 600.000 kroner. Altså “litt” mer enn du må ut for en vanlig storskjerm, men likevel under halvparten av en fullblods MicroLED-skjerm koster… 

Les også Samsung MicroLED: Blendende bildekvalitet, men det koster ... Kan det friste med en 110 tommers MicroLED-TV til halvannen million?
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Samsung: Nå kommer den nye The Frame-modellen

TCL lanserer ny TV-modell med bred appell

Her er TCL C855

Her er TCLs "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

TCLs 163-tommer X11H demonstrert i Kina

Nå vet vi prisene på årets nye OLED-TV-er fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

Nå kan du gjøre et TV-kupp

Scroll to Top