Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bang & Olufsen lanserer Beovision Harmony 97″

Den kolossale TV-en fra B&O kan trekkes ned i skjul, når du bare vil lytte til musikk.

Skrevet av / 11.05.23 - 18:52
Bang & Olufsen lanserer Beovision Harmony 97″

Det hersker en viss «storskjerm-bonanza» i TV-markedet for tiden, der de største modellene nærmer seg 100 tommer eller mer. Det har naturligvis ikke gått upåaktet hen hos Bang & Olufsen, som nå lanserer sin hittil største TV:  Beovision Harmony 97″ har et OLED-panel på 97 tommer, kombinert med et kraftig integrert 450 watts høyttalersystem.

En TV av denne størrelsen kan selvfølgelig bli et betydelig blikkfang, men B&O-skjermen kan delvis skjules når den ikke er i bruk, eller bare brukes til musikk: Selve skjermen er nemlig motorisert, og kan senkes ned bak elegante paneler av tre og aluminium.

Beovision 97 bruker en motorisert OLED-skjerm som kan senkes når du ikke ser TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Beovision Harmony 97″

Beovision Harmony leveres allerede i 65″, 77″ og 83″ utgaver, alle med 4K OLED-panel fra LG. I tillegg finnes det en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Nå får disse altså selskap av en enda større 4K 97-tommer, som dermed blir den største Bukken Bruse i B&O-sammenheng.

B&O har allerede et tett samarbeid med LG på TV-fronten, og siden sistnevnte har en 97-tommer tilgjengelig i G-serien, er det ikke så rart at også B&O vil benytte seg av muligheten.

Høyttalersystemet er likt som de øvrige Harmony-modellene, og bruker et trekanals oppsett med separate diskanter, mellomtoner og basselementer. TV-en kan også forbindes med andre Beolab-høyttalere, til et fullverdig surroundoppsett om ønskelig. Kanskje et sett med Beolab 90 foran og bak?

Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0010 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0012 Detail Shot Sound And Vision For Your Home Beovision Harmony 0011 Detail Shot
<
>
Beovision Harmony 97". (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

97″ Beovision Harmony blir tilgjengelig i svart antrasitt, naturlig aluminium eller gulltonet finish kombinert med treverk. I tillegg, hvis du skulle ønske å matche øvrig dekor eller lignende, tilbyr B&O en skreddersydd, tilpasset designløsning gjennom tjenesten Atelier.

Siden dette er B&Os største TV, gjør den også et visst innhogg i lommeboka. Beovision Harmony 97blir tilgjengelig fra 15. mai, og vil koste omkring 600.000 kroner. Altså “litt” mer enn du må ut for en vanlig storskjerm, men likevel under halvparten av en fullblods MicroLED-skjerm koster… 

Les også Samsung MicroLED: Blendende bildekvalitet, men det koster ... Kan det friste med en 110 tommers MicroLED-TV til halvannen million?
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Samsung MicroLED: Blendende bildekvalitet, men det koster ...

Sniktitt på TCLs nye TV-er i Stockholm

Har du råd til denne?

Nettopp kjøpt en "ny" Samsung-TV? Ikke les dette...

TCLs 2023 TV-modeller er straks klare i Norden

Philips OLED-TV anerkjent for god design

Scroll to Top