TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Voddler lanserer lovlig filmdeling

Last opp dine egne filmer og del med dine venner.

forfatter
Publisert 24.04.13 - 11:02

I flere måneder har man med videotjenesten Voddler kunnet betale for film på nettet. Man har kunnet leie, kjøpe eller abonnere. Nå lanseres neste skritt ved navn LiveShelf. Det er din egen videohylle, hvor du kan samle dine favorittfilmer.

Bak kulissene er det en distribusjonsplattform, hvor det skal bli enklere for filmselskaper og innholdseiere å gjøre sine titler tilgjengelige. De kan for deretter velge om filmen skal kunne kjøpes, leies eller inngå i abonnementstjenesten.

Men det unike er at brukerne kan lage kopier av sine kjøpte filmer og laste dem opp til tjenesten. På den måten har man sin filmsamling enkelt tilgjengelig og samlet på ett sted. Enda mer unikt er det at man har rett til å dele filmene til et begrenset antall venner. Denne tjenesten kommer til å koste ekstra, og filmselskapene får en del av kaken og har derfor gitt sin tillatelse til dette, i følge Voddler.

Ved lansering tilbys ubegrenset lagringsplass til å laste opp film og ubegrenset ViewShare til dine venner den første måneden.

Tjenesten lanseres nå i Norden og Spania, med restsen av Europa og Russland i løpet av uken, etterfulgt av Nord- og Sør-Amerika samt Asia de kommende ukene.

voddler.com

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde