Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Voddler lanserer lovlig filmdeling

Last opp dine egne filmer og del med dine venner.

Skrevet av / 24.04.13 - 11:02
Voddler lanserer lovlig filmdeling

I flere måneder har man med videotjenesten Voddler kunnet betale for film på nettet. Man har kunnet leie, kjøpe eller abonnere. Nå lanseres neste skritt ved navn LiveShelf. Det er din egen videohylle, hvor du kan samle dine favorittfilmer.

Bak kulissene er det en distribusjonsplattform, hvor det skal bli enklere for filmselskaper og innholdseiere å gjøre sine titler tilgjengelige. De kan for deretter velge om filmen skal kunne kjøpes, leies eller inngå i abonnementstjenesten.

Men det unike er at brukerne kan lage kopier av sine kjøpte filmer og laste dem opp til tjenesten. På den måten har man sin filmsamling enkelt tilgjengelig og samlet på ett sted. Enda mer unikt er det at man har rett til å dele filmene til et begrenset antall venner. Denne tjenesten kommer til å koste ekstra, og filmselskapene får en del av kaken og har derfor gitt sin tillatelse til dette, i følge Voddler.

Ved lansering tilbys ubegrenset lagringsplass til å laste opp film og ubegrenset ViewShare til dine venner den første måneden.

Tjenesten lanseres nå i Norden og Spania, med restsen av Europa og Russland i løpet av uken, etterfulgt av Nord- og Sør-Amerika samt Asia de kommende ukene.

voddler.com

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top