Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home Julekalender: Luke 07Delta

Nyhet

The Freestyle: Samsung lanserer bærbar mini-projektor

Nå kan du ta med storskjermen hvor som helst!

Skrevet av / 05.01.22 - 07:03
The Freestyle: Samsung lanserer bærbar mini-projektor

Under åpningen av CES 2022 viste Samsung frem sin seneste kreasjon: den bærbare miniprojektoren The Freestyle.

Samsung er kjent for sine litt småsprø, men ofte innovative bildeprodukter i lifestyle-segmentet, som alle har til felles at de starter med «The». Deriblant ramme-TV-en The Frame, designmodellen The Serif, snurreskjermen The Sero, for ikke å glemme allværs-TV-en The Terrace. Deres seneste «The» er altså en portabel projektor.

https://www.youtube.com/watch?v=bEmZ_WXsyt8

Samsung The Freestyle

The Freestyle er projektor av det virkelig kompakte slaget, laget for å kunne tas med hvor som helst, og kan tilsynelatende brukes til å projisere bilder på hvilken som helst tilgjengelig overflate. The Freestyle har automatiske nivå, fokus og keystone-funksjoner som skal hjelpe med å bevare riktig geometri på bildet.

The Freestyle har ikke innebygd batteri, men kompatibel med eksterne batterier som støtter USB-PD og 50W/20V utgang eller høyere, slik at man kan ta den med seg ut om man vil. Kanskje til en popup utekino i hagen?

The Freestyle_Product KV_01_logo embedded The Freestyle_Product KV_02_logo embedded The Freestyle_Product KV_03_logo embedded
<
>
The Freestyle veier kun 830 gram, og kan roteres opp til 180 grader for å kunne vise video på nærliggende flater som bord, gulv og vegger - eller i taket - uten behov for en separat skjerm. (Foto: Samsung)

Opptil 100 tommer

The Freestyle har Full HD oppløsning (1920 x 1080) ogskal i følge Samsung kunne vise skarpe bilder på opptil 100 tommer i størrelse. Nøyaktig hvilken lysstyrke vi kan forvente oss, vet vi ikke enda. Men slike miniprojektorer er erfaringsvis ikke spesielt lyssterke, og er derfor best egnet til titting på kveldstid og/eller i lysdempede rom.

The Freestyle tilbyr ellers mange av de samme funksjonene vi kjenner fra Samsungs Smart TV-er, med apper for strømmetjenester, og speiling- og castingfunksjoner som er kompatible med både Android- og iOS-mobiler.

Samsung-projektoren har også innebygde høyttalere, inkludert et passivt basselement som skal gi sprekere bass. The Freestyle kan også brukes til å skape stemningsfulle lyseffekter, og kan fungere som en smart høyttaler der lyset beveger seg i takt med musikken.

– The Freestyle er et allsidig og fleksibelt produkt som passer godt til vår nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhet gjør den enkel å ta med deg dit du vil, enten det er til hytta, på jobb eller på ferie. Det er en enhet som passer alle aldre og behov og lar deg nyte TV-underholdning på en ny måte, sier produktspesialist på TV og lyd i Samsung Norge Knut-Eirik Rørnes.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Freestyle vil være tilgjengelig på det nordiske markedet i løpet av første kvartal av 2022. Prisen er foreløpig ikke bekreftet, men ryktes å ligge rundt 899 dollar i USA – så nærmere 9000 kroner her hjemme.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Threads snart i Europa

Bard AI ser på Youtube

Black Friday: Det er helt svart!

Så galt kan det gå! De verste skrekkhistoriene fra Black Friday

Kaos for ChatGPT

Black Friday/Black Week/Black Month

Sweatshop-arbeidere lærer opp din AI

Toyota skal masseprodusere faststoffbatterier

Musks sarkastiske chatbot

Laservei på månen?

ChatGPT surfer på nett

ChatGPT sprer vingene

0
Scroll to Top