Data

Sikre dine installasjoner og få 2 GB lagring i belønning.
forfatter

I går ble Safer Internet Day feiret, da mange myndigheter, organisasjoner og foretak organiserte kampanjer for å gjøre allmenheten oppmerksom mot hvordan man kan bli sikrere på internett.

Et av selskapene var Google som viser hvordan du kan gjøre din Google-konto sikrere. Og som belønning får du 2 GB ekstra gratis lagringsplass på Google Disk. Dette tilbudet gjelder like fullt i dag som i går.

Du går rett og slett til security.google.com, logger inn og følger guiden.

(Foto: Tillverkare)

Guiden sjekker at du har en reserveplan for å logge inn om du mister passordet, at ingen mistenkelige enheter har tilgang til kontoen, hvilke tjenester du har koblet til kontoen og hva de har tilgang til, hvilke apper som kan omgå den sikre innloggingen, og at du har en 2-stegs-verifisering aktivert.

Det siste kan vi varmt anbefale da en identitetstyv trenger både ditt passord og tilgang til din telefon med passord-appen.

Gratulerer med en sikrere konto og mer lagringsplass!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.