TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Slik får du ekstra plass på Google Disk

Sikre dine installasjoner og få 2 GB lagring i belønning.

forfatter
Publisert 10.02.16 - 10:21

I går ble Safer Internet Day feiret, da mange myndigheter, organisasjoner og foretak organiserte kampanjer for å gjøre allmenheten oppmerksom mot hvordan man kan bli sikrere på internett.

Et av selskapene var Google som viser hvordan du kan gjøre din Google-konto sikrere. Og som belønning får du 2 GB ekstra gratis lagringsplass på Google Disk. Dette tilbudet gjelder like fullt i dag som i går.

Du går rett og slett til security.google.com, logger inn og følger guiden.

(Foto: Tillverkare)

Guiden sjekker at du har en reserveplan for å logge inn om du mister passordet, at ingen mistenkelige enheter har tilgang til kontoen, hvilke tjenester du har koblet til kontoen og hva de har tilgang til, hvilke apper som kan omgå den sikre innloggingen, og at du har en 2-stegs-verifisering aktivert.

Det siste kan vi varmt anbefale da en identitetstyv trenger både ditt passord og tilgang til din telefon med passord-appen.

Gratulerer med en sikrere konto og mer lagringsplass!

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde