Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Slik beholder du din OneDrive-lagring

Microsoft gir seg delvis på forminsket lagringsplass på skytjenesten.

Skrevet av / 15.12.15 - 15:07
Slik beholder du din OneDrive-lagring

I vårt test av skytjenester tidligere i år vant OneDrive. En av grunnene var den store lagringsplassen man fikk i forhold til med konkurrentene.

Men for en måned siden meldte Microsoft tydelig at nå var det slutt på sjenerøsiteten. Kunder som hadde ubegrenset lagringsplass var nemlig frekke nok til å faktisk laste opp gigantiske mengder filer.

Ikke nok med at det ble satt et tak på 1 TB for de kundene, men planene på 100 og 200 GB ble krympet til 50 GB. Men verst var det at gratistjenestens 15 GB filer pluss 15 GB bonusplass til bilder ble redusert til 5 GB uten noen.

Dette fikk selvsagt brukerne til å gå i taket og spørre hvorfor Microsoft straffet alle kunder og ikke bare de som utnyttet systemet. En protest på OneDrives forum har sankeet over 70.000 stemmer.

Microsoft har nå i det stille faktisk gitt seg på den siste nedskjæringen. Men bare om du aktivt melder fra om at du vil beholde dine 15 + 15 gigabyte. Dette gjør du ved å følge denne linken.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top