TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Nå kommer de selvsnørende skoene!

Teknologien fra Tilbake til fremtiden 2 går i oppfyllelse! Akkurat i tide til Marty McFly ankommer Hill Valley i 2015.

forfatter
Publisert 16.02.14 - 11:29

Vi husker alle scenen fra den 25 år gamle filmen. Marty McFly ankommer fremtiden i Doc Browns flyvende deLorean. Han får på seg et par Nike-sko, som lynraskt og elegant snører seg selv. Året er 2015.

En smått skeptisk Marty McFly, før han tar på seg verdens feteste sko!
En smått skeptisk Marty McFly, før han tar på seg verdens feteste sko!

Designer Tinker Hatfield hos Nike har nå tatt bladet fra munnen, og avslører at selvsnørende sko faktisk kommer i 2015!

Skoene Nike Air Mag, en kopi av skoene fra Tilbake til fremtiden 2, ble lansert i begrenset opplag i 2011, men da uten selvsnøring. Det skal sies at Hatfield ikke nevnte at det blir denne modellen spesifikt som kommer i 2015, bare at: Ja, vi får se selvsnørende sko i 2015.

Så kan science fiction sette enda et kryss i taket for oppfinnelser som faktisk får se dagens lys.

Svevebrettet er derimot en mer usikker affære...
Svevebrettet er derimot en mer usikker affære…

Kilde: Gizmodo

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde