TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR

Se iPhone-videoen her

Apple feirer Macens 30 årsdag med en video filmet utelukkende med iPhone. Se den her!

forfatter
Publisert 05.02.14 - 10:31

Den første Mac-maskinen ga Apple en flying start og resten er historie, som de sier. På de 30 årene har Apple definitivt forandret mye med produkter som den første iMac-en, iPod, og ikke minst iPad og iPhone.

Sistnevnte er det mest brukte kameraet i verden, om man skal tro statistikkene, og det er også et hyppig brukt videokamera. Som i videoen under.

Den er tatt opp i sin helhet på iPhone 5S, og redigert på en Mac. Hva ellers. Videoen som varer halvannet minutt ble tatt opp på datoen for 30 årsjubileet, 24. januar 2014, og ble skutt i til sammen 10 land, 15 byer, og består av 45 små historier.

100 iPhone 5S ble brukt, og de laget til sammen over  70 timer med video i HD, her komprimert ned til 1:28:

youtu.be/ox3hfx2SqAE

Det finnes selvsagt en bakom-film, som viser hvordan videoen over ble laget. Der kan amns e at det fakstisk var et stort apparat med mye utstyr bak lagingen av filmen, men mye av det – som små håndholdte kamerarigger, er rimelig tilleggsutstyr som du kan kjøpe i en velassortert fotobutikk.

Bakom-filmen ser du her:

youtu.be/p6nXF1ML9JM

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovet Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrytende kapasitet. Nå er batteriene her ... og de er ganske alminnelige.
Superdatamaskin er Teslas våpen Superdatamaskinen Tesla Dojo er deres våpen i kampen om å ha de sikreste, mest selvkjørende bilene.
Ikonisk studiomikrofon er tilbake Neumanns ikoniske rørmikrofon M 49 er tilbake. Men den er langt fra billig.
Robotklippere feirer Curiositys bursdag Curiosity Rover har i dag vært på Mars i 10 år. Det feires av 100.000 robotgressklippere.
EU vil ha totalovervåkning av alle samtalene dine Et forslag fra EU-kommisjonen vil innføre omfattende granskning av samtaler, med hensikten om å beskytte barn mot overgrep, et inngrep som i praksis betyr totalovervåkning av alle borgere.
Slik lager du din egne fantasy-illustrasjoner Med en enkelt kommando lager maskinen fantastiske bilder basert utelukkende på din fantasi.
Følg Lyd & Bilde