Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Se iPhone-videoen her

Apple feirer Macens 30 årsdag med en video filmet utelukkende med iPhone. Se den her!

Skrevet av / 05.02.14 - 10:31
Se iPhone-videoen her

Den første Mac-maskinen ga Apple en flying start og resten er historie, som de sier. På de 30 årene har Apple definitivt forandret mye med produkter som den første iMac-en, iPod, og ikke minst iPad og iPhone.

Sistnevnte er det mest brukte kameraet i verden, om man skal tro statistikkene, og det er også et hyppig brukt videokamera. Som i videoen under.

Den er tatt opp i sin helhet på iPhone 5S, og redigert på en Mac. Hva ellers. Videoen som varer halvannet minutt ble tatt opp på datoen for 30 årsjubileet, 24. januar 2014, og ble skutt i til sammen 10 land, 15 byer, og består av 45 små historier.

100 iPhone 5S ble brukt, og de laget til sammen over  70 timer med video i HD, her komprimert ned til 1:28:

https://www.youtube.com/watch?v=ox3hfx2SqAE

Det finnes selvsagt en bakom-film, som viser hvordan videoen over ble laget. Der kan amns e at det fakstisk var et stort apparat med mye utstyr bak lagingen av filmen, men mye av det – som små håndholdte kamerarigger, er rimelig tilleggsutstyr som du kan kjøpe i en velassortert fotobutikk.

Bakom-filmen ser du her:

https://www.youtube.com/watch?v=p6nXF1ML9JM

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top